前菜:日本蘋果沙律 $98日式蟹籽沙律嘅貴族版本,用左甜美清爽嘅日本蘋果切絲,配搭蟹柳絲同埋蟹籽,十分開胃。刺身:秋刀魚刺身 $168、南非蠔 $58/隻秋風起,秋刀魚就最肥。砌成松葉形嘅秋刀魚刺身充份表達師傅嘅心思。一啖咬落去食到兩種層次:魚肉部分嘅爽嫩同埋脂肪部分嘅油香,第一次食感覺好奇妙!😆南非蠔size巨型,蠔味偏淡麗,加上葱花及酸汁啫喱就帶出更多味道。卷物:吞拿魚牛油果手卷 $58、鮮帶子海膽手卷 $98兩款手卷甚為足料,吞拿魚較為淡口,但配埋濃味嘅牛油果就有天作之合嘅感覺;鮮帶子本身已十分鮮甜,海膽就令佢錦上添花。揚物:什錦天婦羅 $98一碟已經包含左三隻大蝦同埋四款蔬菜嘅天婦羅(茄子、青椒、南瓜、番薯),岩晒心多嘅你同我,記得趁熱食先係最滋味。煮物:味噌煮牛舌 $68牛舌一般都係串燒為主,以家常菜嘅鍋物形式較少見,厚切嘅牛舌塊煮得入味,伴菜嘅蘿蔔夠晒清甜,食到唔停口。燒物:免治雞肉串 $38、鹽燒牛小排串 $58、華味鳥雞皮串 $35、雞尾尖串 $35特別有印象嘅係免治雞肉串,由店家自家製,混入左雞軟骨碎,口感好特別。而雞皮串燒得香脆,雞尾尖串就係雞屁股果一小塊肥肥嫩嫩嘅

前菜:日本蘋果沙律 $98

刺身:秋刀魚刺身 $168、南非蠔 $58/隻

卷物:吞拿魚牛油果手卷 $58、鮮帶子海膽手卷 $98

揚物:什錦天婦羅 $98

煮物:味噌煮牛舌 $68

特別有印象嘅係免治雞肉串,由店家自家製,混入左雞軟骨碎,口感好特別。而雞皮串燒得香脆,雞尾尖串就係雞屁股果一小塊肥肥嫩嫩嘅部分,小吃多滋味!😆