2019-03-22
今日又同同事試新野,這間餐廳午市套餐選擇多,主打食牛,包飲品,但有加一服務費。我地各人叫了:豬蹄筋飯 $58- 淨豬蹄筋在出面餐廳好少有得食(本人覺得)。豬蹄筋好淋又有咬口,估唔到咁好食。另外味道有咖哩同清湯揀,前者配薯仔好淋好惹味,後者飯同湯分開上,湯底好清甜,配又淋又甜的白蘿蔔兩者份量剛好韮菜餃米粉$40 - 有五粒大大隻韮菜餃,同肉比例係九比-,即韮菜份量比較多,所以韮菜味香濃,如果喜歡食韮菜的人會中意食米粉爽滑好食,可惜份量太少,只得-少住份量多返少少會更好!手打墨丸米粉 $48 - 米粉份量也是很少,平時食得少的同事都覺得不夠食不過手打墨丸口感好彈牙,好好食鮮蝦雲吞河粉$40 - 雲吞大粒,皮薄餡靚,蝦新鮮爽口好好味!河粉易發大,所以份量剛好!以這個價錢估不到食物咁有質素,不會將價就貨
我地各人叫了:
以這個價錢估不到食物咁有質素,不會將價就貨