2015-03-02 1283 浏览
本身以为无时间饮ga, 点知架车有排未到,于是急急脚去,打开menu 想要热咖啡,原来老细会问想要甜定甘,我话甘,佢拎咖啡豆出黎俾我闻只味,得先冲。杯咖啡甘得黎非常好饮,真系要慢慢试ga,好饮过连锁店果d朋友饮梅酒, 酿ge 方法同平日唔同,lee 杯入味好多,难怪老细话十个女仔九个钟意,我地仲叫多件苹果绿茶蛋糕,唔会太甜。完左training 赶黎饮多次,因为夜晚惊训唔著就饮酒,老细一样会问想要点ge 酒,然后拎出黎俾我闻先倒ga, wa 真系未试过gum 有heart ga, 朋友话老细严格mon 住煮豆时间,同埋qc 咖啡豆,人地每粒check 过,话说回来,我要左本port 酒,20年ge 酒真系好香醇,好开心听到有补血功效,而且唔加冰,真材实料ga。朋友今次饮sunny bay, 两层饮品,上面咖啡,下面lemon lime, 唔舍得搞匀,首先系苦苦地,搞匀就有少少酸,好得意,aiya 唔怪得老细自己都话邪恶la, 朋友话要每月去一次朝圣ar!

梅酒,手冲咖啡
中间系苹果绿茶蛋糕
Port 酒,sunny bay
2015-03-01
  • Sunny Bay