2022-11-11
本身係諗住食$198減$40嗰個plan,之後職員好好咁同我哋講,特選牛小排plan以後嘅餐都可以第二位半價,之後我哋就揀咗$318嗰個plan🥰有海鮮、有三文魚刺身、有壽司最後埋單都係$52x左右,提返大家唔係任食㗎,限時90分鐘,另外我哋揀咗加$10要鴛鴦湯底,出面好多打邊爐要鴛鴦湯底都要$40以上,所以呢個鴛鴦湯底係抵俾我哋揀咗川味麻辣,黑蒜豬骨湯底。直接講重點:牛SRF 極上黑牛 - 牛肉味香濃 特選牛小排 - 肉同脂肪嘅比例均勻兩款牛都極力推介可以主攻個人比較喜歡牛小排雞、豬同埋三文魚刺身都係正常發揮!墨魚滑、水魷、蝦、帆立貝一樣出色其實所講嘅海鮮都係冰鮮的,但係仼食都有呢個質素嚟講算唔錯。壽司就直頭冇食出面配料區算係交足功課,當中有啲比較少見嘅蔬菜及丸類。例如水蓮,鮮腐竹,萵筍,秋葵仲有芫荽(原條)。另外仲有雪糕區旁邊亦都有配料可以加配,棉花糖機,可以同小朋友過嚟玩下,仲有小量特色甜品。飲品方面超多選擇,有4個雙門雪櫃。同老公行完山先去食 今次冇咁大罪惡感
直接講重點:牛
SRF 極上黑牛 - 牛肉味香濃
特選牛小排 - 肉同脂肪嘅比例均勻
兩款牛都極力推介可以主攻
個人比較喜歡牛小排
雞、豬同埋三文魚刺身都係正常發揮!
墨魚滑、水魷、蝦、帆立貝一樣出色
其實所講嘅海鮮都係冰鮮的,但係仼食都有呢個質素嚟講算唔錯。
壽司就直頭冇食
同老公行完山先去食 今次冇咁大罪惡感