2023-02-23
有人因為話佢未食過鐵板燒, 所以係紀念日帶佢去食啦,發覺近排香港少左好多可以坐係鐵板燒位既餐廳🥹因為夜晚我地唔會係銅鑼灣, 所以就選擇左食lunch, 而且諗住lunch 應該會容易d book 位我地想食鐵板燒既, 當然想坐吧枱雖然油煙味一定會比坐枱既多, 但係感覺就好好多因為我地係比較早既一枱, 所以就好似包場咁🤣佢一黎就會送一碟番茄, 我好愛的原隻番茄❤️香蔥牛肉薄燒應該係必叫吧, 口感幾好, 好多蒽, 好味, 鍾意食蒽既必叫芝士蛋奄列, 我覺得好似一般, 唔係太大驚喜日本御好燒, 上面係有d 章魚碎肉, 我會鍾意, 唔使大大舊章魚, 懶(笑)🤣避風塘茄子, 當然因為我愛食茄子,同埋要食d 蔬菜類會比較好🤪日式炒麵,唔會過咸,唔錯👍唐揚雞翼, 我地因為食到最後覺得仲差dd , 所以就叫左個唐揚雞翼, 炸得幾好飲品方面因為我唔太飲得酒,所以叫左蘋果梳打🥹咁另一杯就試左佢未試過既酒,我試左一啖,係似比較重酒精既黑啤
我地想食鐵板燒既, 當然想坐吧枱
雖然油煙味一定會比坐枱既多, 但係感覺就好好多
因為我地係比較早既一枱, 所以就好似包場咁🤣
佢一黎就會送一碟番茄, 我好愛的原隻番茄❤️
芝士蛋奄列, 我覺得好似一般, 唔係太大驚喜
日式炒麵,唔會過咸,唔錯👍
飲品方面因為我唔太飲得酒,所以叫左蘋果梳打🥹