🔰Flagship🔰灣仔🔰創意西餐🔰同老朋友聚舊,想揀個地方輕鬆飲酒同食啲創意野伴酒~ 我地開左枝 Chianti 就開始傾計,點知食物都好有驚喜,我會打算encore!首先店員係好詳細咁講解餐廳有咩招牌菜,店員由頭到尾可解釋,非常熟悉同埋會就住你個人喜好俾好好嘅推介~ 🔰 八珍甜醋羽衣甘藍沙律好好食!甜醋真係好夾個羽衣甘藍,好清新,食食下真係飽左,小蕃茄同南瓜子,令沙律好juicy又好食!🔰 麻唔辣四川蜆超麻,唔小心嗆到真係好麻🌝 蜆仔好大粒,鮮甜,份量剛好夠二人分食,好重味都幾啱配紅酒!🔰酸菜魚大驚喜,呢個完全唔似我期望嘅酸菜魚~ 魚塊煎得好香,個醬主要由白汁做基底,加上酸辣的醬汁~魚塊鮮嫩,輕輕切一塊貼汁就剛剛好!🔰 甜品:西班牙 Churros 同焦糖燉蛋甜甜地點綴,但唔係特別好食,覺得佢嘅主菜特別啲,但如果真係揀,我覺得焦糖燉蛋滑捋捋,好味~送酒一流!紅酒慢慢breathe,飲到好多唔同層次,好開心~Flagship網上訂座享特別優惠兼賺Rice Dollars 網址: https://s.openrice.com/QrbS07Zy500~uZ5MGAA地址: 灣仔船街
🔰Flagship🔰灣仔🔰創意西餐🔰

網上訂座享特別優惠兼賺Rice Dollars
地址: 灣仔船街35號地舖
電話: 23208182
=====================
#灣仔美食 #灣仔好去處 #灣仔餐廳 #灣仔餐廳推介 #西餐 #紅酒 #羽衣甘藍 #八珍甜醋 #八珍甜醋羽衣甘藍沙律 #蜆 #麻辣蜆 #酸菜魚 #朋友聚會 #酒聚