2025-06-04 106 浏览
喺中環返工放工後,呢間餐廳成為我最愛同朋友聚腳嘅地方之一,真係好方便。唔止可以享受高質日式Fusion美食,仲可以喺潮流型格嘅環境放鬆心情。露天座位聽住DJ打歌,氣氛非常舒適,簡直係忙碌一日嘅最佳釋放。食物方面,赤貝包蘆筍同長蔥絲爽脆清新,層次分明;炭燒鰻魚碳香十足,肉質有咬口又富彈性;最驚喜係A4和牛三文治,牛味濃郁多汁,搭配竹炭麵包層次感豐富,簡直完美。甜品方面,芝士蛋糕香滑濃郁,而紅豆大福嘅軟糯口感令人一試難忘。每次嚟呢度都覺得味蕾得到豐富嘅滿足,而同時又可以完全放鬆身心。加上員工服務一流,令整個用餐體驗更上一層樓。呢度絕對係我放工後最愛嘅聚會地點,成日忍唔住推薦俾朋友!