2021-06-05 2812 浏览
成日都想嚟試 終於都試咗lu, 一入嚟感覺好舒適 拎嘢食嘢位置非常寬敞 行得好舒服 在我而言食buffer 係可以一次過食到好多唔同嘅嘢 慢慢嘆 所以餐廳舒適都係好重要 同埋餐廳喺openrice 訂座可享有8折 仲要係星期六嘅日子 折咗都只需三百多少少 超值 種類都非常多 首先分享吓餐廳嘅相片俾大家睇吓先 因為今次反而無咩影食嘢相👆餐廳加插咗個好特別嘅位置 就係呢度 有好來嚟住元朗嘅蔬菜水果 但只供欣賞凍盤海鮮 呢個假期有長腳蟹腳都算不錯👍當然就唔會有龍蝦 相信晚餐應該會有嘅自助沙律吧 有我最愛嘅羅馬生菜👍👍雖然無面包粒&碎芝士 但係啲菜都算新鮮最有驚喜係 有新鮮熱辣辣嘅雞蛋仔🤪仲有hand made cookies 都係我至愛Dessert 燒味部點心其他中式餸,印度菜,仲有漢堡包,西式肉類部,刺身壽司,日式天婦羅,串燒都忘記拍照 因為本身唔太like呢幾樣嘢食 所以都無食同埋影相仲有水果位置都無影添 不過就基本水果 西瓜,火龍果,哈密瓜,菠蘿都有嘅通常第一碟都鐘意食啲冷盤 沙律 水果 凍海鮮啲蜆都好甜好juice, 蝦就爽口彈牙 感覺好新鮮樣樣味道都ok 正常除咗义燒有就點乾身

但只供欣賞

Dessert

燒味部

點心

通常第一碟都鐘意食啲冷盤 沙律 水果 凍海鮮
啲蜆都好甜好juice, 蝦就爽口彈牙 感覺好新鮮
樣樣味道都ok 正常

拎咗捉捉1份 雞蛋仔 外脆內軟
如果有埋格仔餅 仲正

雪櫃都有驚喜 因為有我至愛嘅合桃楓糖雲尼拿雪糕

不過因為今次唔係太有胃口 所以都唔係食咗好多嘢

呢度真係好值得食 因為就算係lunch buffet 種類都係算好多顏選擇 所以下次一定會試吓dinner buffet