2015-04-10 2089 浏览
上月見到vcity積分咭内積分快到期,就換了2張飲食coupon,今日用了目利銀次飲品coupon,當然惠顧50元以上才可以使用,目利銀次上年同友人去過1次,我們覺得十分一般,自此之後冇去過,今次有著數才去,今晚屋企冇人煮飯,加上coupon在4月尾到期,趁今日有時間用了它,我放工時間尚早,6:15分去到vcity目利銀次冇人等位,只有一個人好快有位 ,我好快決定吃什麼,目利銀次價錢偏貴,今次揀了較平牛肉烏冬(78元),跟著俾飲品coupon給店員,vcity目利銀次環境都幾好 ,上年去過沖繩,沖繩是一個好悠閒地方,而家想起好懷念沖繩,目利銀次來自沖繩,vcity分店充滿日本feel,蜜桃特飲先來到,可能覺得唔使錢特別好飲,事實真的好飲,味道酸酸甜甜十分開胃,味道不會太酸,我覺得十分好飲,牛肉烏冬反而麻麻,牛肉口感好鞋,我覺得不是太好吃,烏冬都OK,它用扁烏冬 ,尚算彈牙,但是,個湯就要彈下,見到個湯好多油,有些小不想飲,個湯不算太咸,整體一般,服務又麻麻,另外,當我找筷子使用時候,原來目利銀次用即棄筷子,今時今日講求環保時代,這裡用不環保產品,影響客人對它的印象食物水準牛肉烏冬,牛肉

食物水準
牛肉烏冬,牛肉口感不是太得,烏冬都OK

湯底,油太多了,需然味道不咸,整體麻麻

蜜桃特飲,我覺得好好飲

我來過2次,只是一般

這裡環境幾好