2007-05-08 4 浏览
好普通既貨式冷盤生蠔:勁多醉殼,又唔肥美..刺身:得兩款(三文魚and 立魚),3文魚勁唔新鮮藍青口& BB龍蝦: 鹹到,唔知點入口凍蝦: 街市20蚊斤果D,死,D肉係"妹",一羅起個頭就甩左,死蝦黎..REALLY NOT FRESHSALAD : 見到都唔想食熱盤(無咩點食熱,見到都唔多開胃)牛&羊排:不知所謂,d牛鞋到死,但佢係好生架wor,有血出架wor..羊就未熟..甜品CAKE: ALL 都唔得,不知所謂撻: 個撻皮硬到丟死人布甸: 唔掂...粉到生果: 一堆垃圾任簡LAW>>>睇住個廚房D人,將剩左既黎手丟過隔離果盤, 然後羅盤新既西瓜出黎...大佬,人地企係隔離係咪應該排返好少少,唔係垃圾咁丟過去呀..180幾蚊一個人.....算啦...唔會再去...我地有30幾個人.....一個月前訂....環境同WAITER/WAITRESS D 制服似CANTEEN LAW>>>>不過D WAITER 服務唔錯
好普通既貨式

冷盤
生蠔:勁多醉殼,又唔肥美..
刺身:得兩款(三文魚and 立魚),3文魚勁唔新鮮
藍青口& BB龍蝦: 鹹到,唔知點入口
SALAD : 見到都唔想食

熱盤(無咩點食熱,見到都唔多開胃)

甜品
CAKE: ALL 都唔得,不知所謂
撻: 個撻皮硬到丟死人
布甸: 唔掂...粉到