前嗰排咁岩上網見到個金魚湯好可愛,仲要就係屋企附近梗係即刻去試吓啦~因為我哋六點幾去所以都唔算太多人即刻有位,啲服務員都好親切有禮貌,記住呀啲套餐要睇清楚價錢嗰一方面,我嗌左一個吉列牛套餐,佢旁邊寫着加唔記得咗28定$38我可以傳櫻花湯同埋糖心蛋紫菜飯,跟住我就加左啦!但係原來嗰個櫻花湯係真係就咁一碗湯,並唔係櫻花金魚湯,佢嚟到嘅時候話俾我聽原來個套餐係冇金魚嘅,如果要另外轉返做金魚湯要另外再加$28,其實咁樣變相就貴左好多啦!$38+28就會有一個櫻花金魚湯,紫菜飯,糖心蛋!所以就諗清楚自己係想試個湯啊定係想要買其他嘢如果唔係就可以慳返少少吉列牛套餐好好食,又好玩,不過男仔食應該唔夠飽入邊個糖心蛋都好好味好似叫做蔬菜牛肉鍋正常冇乜特別冇驚喜主角櫻花金魚湯奧!原來係唔好食嘅,正宗好睇唔好食呀😂不過叫你試一次都OK嘅個樣咁靚都抵番~ 跟住見到隔離食鰻魚飯好大份呀好似好正下次如果有機會嘅話都試吓先呢間可以值得一食

吉列牛套餐
好好食,又好玩,不過男仔食應該唔夠飽
入邊個糖心蛋都好好味

好似叫做蔬菜牛肉鍋