2022-01-27 89 浏览
一年三百六十五日,我諗我日日都可以去打邊爐,而牛大人就係我無限encore既no.1愛店 之前試過旺角尖沙咀分店,今次就試埋銅分店先90分鐘其實lunch真係好夠,我地揀左最貴既極上牛$198 再加$30升級海鮮~湯底我地叫咗藥膳牛蒡鍋 大大舊牛骨 好鬼清甜 仲有龍眼紅棗牛蒡片 勁多料呀 搞掂晒就梗係即刻開始狂食牛牛牛啦 M5和牛牛肩肉油脂分布平均牛肉味濃,安格斯牛板腱質素都好高除左牛,就再介紹我地加錢既海鮮~嘩啲沙白,超級大隻!隻隻飽滿而且完全冇沙仲有個鱸魚片,滑滑鮮甜之後再點評佢地既皇牌魚漿,次次我都必叫黑色蟹籽墨汁漿,好香好似啲鮮魚鼓油味haha! 仲有麻辣鴨血都係必食架跟住就到野飲喇,除左必叫自家製冷泡茶既洛神花,今次佢地promotion ,like 佢地fb 就送紫芋霜奶,呢個好好飲 紫芋味超濃加埋珍珠超有咬口!最後仲要食埋甜品啦,呢個仙草凍真係次次都必食架 依家佢地仲送個利是封 好得意hahaha

之前試過旺角尖沙咀分店,今次就試埋銅分店先

搞掂晒就梗係即刻開始狂食牛牛牛啦

M5和牛牛肩肉油脂分布平均牛肉味濃,安格斯牛板腱質素都好高

仲有個鱸魚片,滑滑鮮甜

最後仲要食埋甜品啦,呢個仙草凍真係次次都必食架

依家佢地仲送個利是封 好得意hahaha