(非会员)
剛剛星期六,我同兩位朋友去左呢間麵店食野。一黎就叫左個雲吞麵,13元. 以同區計,13元算係平,加上雲吞都算幾大粒。裝修睇黎都唔錯,可惜... 服務態度就真係認真差... 由於之前我同朋友行左一輪書局,所以都有啲倦而且口渴。竟然一場黎到就叫佢拎杯水或茶黎飲,我諗呢樣野真係好正常同埋冇咩大不了。點知.. 叫佢地鋪頭既人拎杯水黎飲居然話冇,仲一黎就硬銷佢地賣既汽水同埋飲料.. 而且態度唔係太好添.. 心諗.. 唔係呀嘛.. 一間麵店居然比杯水你飲都唔得, 咁都要硬銷飲品.. 唉.. 平時你去間茶餐廳你一坐低啲伙記都立即拎茶水俾你啦.. 佢地居然.. 雖然唔係想講一杯茶或水係非常大不了.. 不過想講今時今日咁既服務態度點掂呀? 肯定冇睇劉德華啦.. 唉.. 如果各位下次光顧此麵店,可以試下叫佢地比杯茶水你, 睇下會有咩待遇.. 希望佢地會比你啦. 因為咁就可能代表佢地有進步呀嘛.. 否則.. 最後會點唔駛我多講啦