2020-05-21
即慶收工想同朋友聚餐所以揀左食雞煲,一到去服務員有禮貌,環境亦舒適,服務員安排了卡位比我地,我地問雞煲如果揀一隻辣度會唔會都已經好辣?服務員開玩笑咁講佢地有紙巾供應😅我地開始點菜,雞煲味道一流,雞煲內的雞好大件好滑好夠味,啲洋蔥好甜好好食😝食到咁上下我地叫嘅食物陸續送到了,啲份量同價錢其實唔係好合理,我地叫左個丸半份原來得五粒,響鈴半份只係得三條。。。到味道啦,老實講個wasabi丸好難食,街市買嘅仲好食,我地仲叫左兩個冷盤,一個應該叫皮蛋酸薑,唔係太好食,另一個係青瓜皮…都係唔好食,可能係我唔識食所以覺得自己食緊厨餘咁😣😣其他食物同平時打邊爐咁無乜特別,我地有碟豬粉腸無到所以請服務員幫忙點知無左下文😑之後再叫另一位服務員幫忙轉頭已經回應我地了,原來無晒豬粉腸,其實無可以講聲我地知😑總結嚟講如果大家有興趣嘅話真係食個雞煲已經可以,其他食物大家想試嘅話無妨不過涼拌方面個人認為最好唔好食😅😅