2016-05-14 643 浏览
今次我地试左Signature Double Cheese Burger、Cheese Burger、Chicken Burger同Mushroom Cheese Burger,可以叫佢帮你Cut Half,方便同朋友Share。不过就算唔切开,小店已经好细心咁用纸盒装住,食既时候唔怕会整污糟双手🙌🏻点解会咁钟情小店嘅BURGER? 原因好简单,牛肉够JUICY,而Mushroom唔系原只大菇,而系将佢整到好似肉饼咁,一样咁JUICY。唔会食到口干 可以加HK$30转Combo,包一罐汽水同薯条,如果想转其他薯条只要加钱就可以了。我地转左Black Truffle Fries (+HK$30)同Melt Cheese Fries(+HK$20)。薯条炸到脆卜卜分别有好重既黑松露同芝士味,口感同味道都👍🏻👍🏻 另外我地仲叫左6件Classic Buffalo Wings同Caesar Salad,鸡翼辣得黎带点甜好惹味,又系食唔停口。 食左咁多肉同薯条,食返啲菜清一清,个沙律有芝士粉同脆卜卜既面包,仲有个酱,不过我个人认为唔点酱都好味

Mushroom Cheese Burger

Black Truffle Fries