琴日同朋友行完APM就想去搵好野食,加上朋友唔想食太得頹,所以就上網搵有咩高級少少嘅餐廳,最後就黎左呢間工廠區入面嘅餐廳。Location好容易搵,喺M記對面。一上到去,好彩間餐廳夠大,所以唔洗排隊就入到去。一入到去,就經過佢地嘅沙律吧!勁吸引有雞翼、春卷、麥樂雞、粟米,仲有西湯同芝麻糊!個麥樂雞同春卷好好食,唔會好油膩!睇完Menu之後,我地最後揀左羊架同肉眼扒!等待嘅時候,就食住佢個沙律吧先!除左炸物之外,佢嘅沙律菜都好新鮮,仲有芝士同沙律醬任配!而佢隔離仲有薯仔法律同紅菜頭等等,我未食Main Course已經食飽左😂仲有一個DIY意粉區,可以叫廚師煮,有牛肉同海鮮等等嘅配料,真係好抵食佢嘅羊架真係做得好出色,完生無羶味,而肉質都煮得好適中,真係想再去食多次!而佢嘅肉眼扒,啲黑松露汁多左少少,真係好重本😂啲肉質一啲都唔'鞋',而且都好厚好大塊