2024-03-19 14 浏览
今次特別啲可以一個套餐享受2種菜式,天婦羅🍤及壽喜燒🍲餐廳座位用吧枱,可以每個角度都睇到廚師烹調👍🏻Dinner set $1188/位🥗前菜:沖繩水雲:口感有點似海帶,味道酸酸甜甜好開胃。陳皮蕃茄仔:蕃茄超鮮甜👍🏻爽口一點都唔會酸,有少少陳皮味都幾夾。無花果醬鵝肝凍:無花果醬令鵝肝更突出鮮味,鵝肝口感好綿滑✨🫧蒸物釜山螢光魷魚茶碗蒸:蒸蛋得好滑溜,灑了柚子皮令螢光魷魚鮮味更出眾。🍤天婦羅兵庫縣產生蠔🦪外脆內裏保持好鮮味,做得真係好出色👍🏻海老天婦羅🍤外型炸得挺身好好睇😝而且不會油膩,口感亦好彈牙!北海道粟米芯:清甜爽口,北海道產帆立貝:肉質柔軟,鮮甜飽滿✨番薯糕🍠用紫薯,紅薯、甜薯師傳手磨製作,口感綿滑,鴛鴦色好吸引🤩🔥壽喜燒美國安格斯肉眼、北海道十勝A4和牛西冷、西班牙豬肩肉,師傳好識做先比我地影相見到油花均勻都好吸引🤩肉眼牛味最濃厚,十勝和牛口感比較嫩滑加上蛋汁好滋味!西班牙豬肩肉肉味帶甜✨唔夠喉的話,可以免費再加添米飯🍚🥬日本野菜:材料好豐富,花菇、紅蘿蔔、洋蔥、豆腐、娃娃菜及粉絲,吸哂湯汁好入味😋🍲湯:大蜆湯🍮甜品:檸檬奶凍🫶🏻提提大家早鳥晚鳥有七折優惠,其他時段及全日酒水八

Dinner set $1188/位

🥗前菜:
沖繩水雲:口感有點似海帶,味道酸酸甜甜好開胃。
無花果醬鵝肝凍:無花果醬令鵝肝更突出鮮味,鵝肝口感好綿滑✨

🫧蒸物
釜山螢光魷魚茶碗蒸:蒸蛋得
好滑溜,灑了柚子皮令螢光魷魚鮮味更出眾。

🍤天婦羅
兵庫縣產生蠔🦪外脆內裏保持好鮮味,做得真係好出色👍🏻

北海道粟米芯:清甜爽口,

北海道產帆立貝:肉質柔軟,鮮甜飽滿✨

🔥壽喜燒

🍲湯:大蜆湯

🍮甜品:檸檬奶凍

🫶🏻提提大家早鳥晚鳥有七折優惠,其他時段及全日酒水八折優惠,記得先預約🤗