2023-08-11
【Banchan & Cook(東涌)🥚|Hello Kitty咁可愛得唔得㗎!😜】Hello Kitty嚟咗東涌,餐廳期間限定變成Kitty專屬,到2023年8月底!救命🆘!Hello Kitty太可愛,我要食咗Kitty! 🤣🩷Hello Kitty粉紅夢幻火龍果醬炸雞蛋包飯呢間蛋包飯出名好食,今次仲有Kitty造型,飯有兩種味道,炸雞配火龍果醬出奇地好食同好夾!🩷部隊鍋部隊鍋比韓國嘅更豐富,茄汁豆、腸仔、芽菜、紫菜…..最欣賞係煙煙韌韌嘅年糕、勁甜嘅翠玉瓜同好邪惡嘅韓國午餐肉。🩷Hello Kitty甜心派對蘋果批與牛角包窩夫又要食咗Kitty啦🤣,蘋果批加上冰凍嘅cream好好食。🩷Hello Kitty仲夏森遊香甜蘋果紅豆奶昔Kitty曲奇好靚,一見就開心啦,仲有心心棉花糖,紅豆砂冰感覺好醒神同好sweet! 🩷青檸梳打碟豆花嘅天然紫色好浪漫💕鮮青檸帶嚟清新口感,完全無點錯呀!Banchan & Cook 📍東涌達東路20號東薈城名店倉3樓334號舖#banchancook #BANCHANandCOOK #omurice #friedchicken #koreacafe #
🩷Hello Kitty粉紅夢幻火龍果醬炸雞蛋包飯
🩷部隊鍋
🩷Hello Kitty甜心派對蘋果批與牛角包窩夫
又要食咗Kitty啦🤣,蘋果批加上冰凍嘅cream好好食。
🩷Hello Kitty仲夏森遊香甜蘋果紅豆奶昔
🩷青檸梳打
碟豆花嘅天然紫色好浪漫💕鮮青檸帶嚟清新口感,完全無點錯呀!
Banchan & Cook
📍東涌達東路20號東薈城名店倉3樓334號舖
#banchancook #BANCHANandCOOK #omurice #friedchicken #koreacafe #cafe #croffle #hellokitty紅寶石餐廳 #hellokittysevenwondersinmetagaia #東涌美食