🍴Hami Harmony• 今次嚟到位於太子的Hami Harmony 店舖位置四通八達 行出個街口就係彌敦道 附近又有地鐵站 啱晒約朋友😆店內裝修以白色為主調 走簡約田園風✨入面座位闊落 坐得夠晒舒服!🥰————————————————❶ 小食拼盤 $138小食拼盤有四種食物包括芝士蔥餅、芝士條、番薯條和BBQ醬雞翼✨ 芝士蔥餅有啲驚喜 睇落似普通嘅餡餅 但係入邊好濃郁芝士味🤣而且夠薄又脆脆地 幾好食😆芝士條就冇乜拉絲效果 可能因為我擺耐咗😹番薯條就正正常常 BBQ醬雞翼酸酸甜甜咁幾開胃😽❷ 原隻開邊虎蝦配自製鮮茄寬麵 $128好欣賞佢係開邊虎蝦 唔使剝殼夠晒方便😹自家製寬麵口感煙韌 配埋鮮茄汁嘅鮮甜清新 夠哂開胃😆❸ 日本帶子黑松露雜菌意大利飯 $145分量比我想像中多🤣每一啖都好重黑松露味 而且好多嘢野菌粒 入口夠晒creamy 但又唔會好膩😋意大利飯口感煙韌 而帶子香煎過 夠咬口✨➍ 熱情果菠蘿梳打 $38熱情果x菠蘿x梳打依個組合真係冇得輸 夠哂解渴🤣平時最怕飲到藥水味 不過見佢menu寫到明鮮果茸製作✨❺ 凍抹茶Latte🍵 $42味道都算甘香濃郁 質素正正常常🤣————
🍴Hami Harmony

❶ 小食拼盤 $138