有冇人同我一样咁钟意食鸡翼?🐔💕💕几年前食过呢间鸡翼专门店【Wingman】🫶🏼最近心心念念劲想食鸡翼,所以再次回访呢间鸡翼店,同埋拣左十款口味鸡翼放题😍♣ 十款口味鸡翼放题 $188/位 ♣呢个价钱除左饮食鸡翼之外,仲包全饮汽水🥤唔洗担心食到口干冇野饮🤣可以好好解渴😁+$10仲可以叫冻柠茶添🍋❥ Lemon pepper 黑椒柠檬有土匪鸡翼feel🤣加埋柠檬汁🍋清新又开胃,减低油腻感😙❥ Mongolian BBQ 蒙古烧烤味第一下闻落已经好香😍用左自家调配既孜然粉,加埋四川花椒,感觉麻麻辣辣,好有风味!❥ Thai sweet chilli泰式甜酸酱My favourite🫶🏼💕好juicy,甜甜酸酸再带有微辣!面头仲有炸蒜,好香口!❥ Cajun Spice纽奥良香粉有几款香料,包括蒜粉、洋葱粉、辣粉、香草🌿❥ Hoisin Glaze中式海鲜酱混合海鲜酱、蜂蜜、黑芝麻、洋葱,味道甜甜地,越食越开胃😚❥ Buffalo 水牛城酱酱汁好多~超juicy❤️对于唔食得辣既我黎讲,系岩岩好可以接受既辣度😳❥ Reaper死神酱上次食过超级超级辣🌶️🌶️🌶️🥵🥵🥵所以今次冇order到!钟意食辣
有冇人同我一样咁钟意食鸡翼?🐔💕💕
几年前食过呢间鸡翼专门店【Wingman】🫶🏼

♣ 十款口味鸡翼放题 $188/位 ♣

❥ Lemon pepper 黑椒柠檬
有土匪鸡翼feel🤣
加埋柠檬汁🍋清新又开胃,减低油腻感😙

❥ Mongolian BBQ 蒙古烧烤味
第一下闻落已经好香😍

❥ Thai sweet chilli泰式甜酸酱
My favourite🫶🏼💕
好juicy,甜甜酸酸再带有微辣!
面头仲有炸蒜,好香口!

❥ Cajun Spice纽奥良香粉
有几款香料,包括蒜粉、洋葱粉、辣粉、香草🌿

❥ Hoisin Glaze中式海鲜酱
混合海鲜酱、蜂蜜、黑芝麻、洋葱,味道甜甜地,越食越开胃😚

❥ Buffalo 水牛城酱
酱汁好多~超juicy❤️
对于唔食得辣既我黎讲,系岩岩好可以接受既辣度😳

❥ Reaper死神酱
上次食过超级超级辣🌶️🌶️🌶️🥵🥵🥵
所以今次冇order到!
钟意食辣既人不妨挑战下🤣

❥ Expresso BBQ 咖啡香味
微微既咖啡苦香,配上鸡翼,好特别既配搭☕️🤎
估唔到冇违和感,仲有惊喜呢!

❥ Cali style 加州风情
面头铺满芝士🧀好邪恶!
食落仲带有蒜蓉味💚
咸咸香香好滋味🙃

❥ Ranch田园风味
酸忌廉配洋葱,食落味道酸酸地,几清新开胃☺️
2024-04-30
用餐时段