《最重要的事情用眼睛是看不見的 要用心去咀嚼🤴🏼》———————————————-#CURATOR by LEX Café🌹今次小王子下午茶真係好靚,作為粉絲點可以唔去朝聖🦊-呢個Afternoon Tea Set以 Life is a Journey為主題,係復古行李箱上面擺滿左象徵「人生五味」既小食,包括朱古力慕斯馬卡龍、士多啤梨檸檬吉士撻、Tiramisu、香辣雞肉牛油果醬三文治同迷你漢堡,造型相當精美。-作為港女打卡Tea Set黎講,佢既味道都唔輸蝕,最欣賞個吉士撻酸甜開胃。下午茶係二人份量,跟餐包兩杯 Artsy Coffee或者Chocolate,仲可以有幾款小王子圖案簡黎打印,完全還原小王子故事內場景,藝術感一流。而且,仲會送兩張小王子 post card ,有四款可以選擇,記得問店員簡張心水帶返屋企啦!-而由於疫情關係,佢地枱與枱之間都有隔板,同保持一定距離,入座人數亦唔會超過6成,所有人入去都要量體溫,令我地都食得幾安心。但因為咁,用餐時間就縮短左做75分鐘,要打卡影相又要嘆下就略嫌有啲趕啦,所以一定要準時到啦~❤️-⭐參考價錢︰Le Petit Prince Aft
《最重要的事情用眼睛是看不見的 要用心去咀嚼🤴🏼》
———————————————-
#CURATOR by LEX Café🌹
今次小王子下午茶真係好靚,作為粉絲點可以唔去朝聖🦊
⭐參考價錢︰
Le Petit Prince Afternoon tea set: $258/位 (再加一)
🍌抵deal 指數:7/10
💰人均消費:$280