2025-05-18
聽聞銅鑼灣開左間晚晚都有live band show嘅西餐廳🤩,即刻衝去試下佢先!! 環境其實唔錯,大部分都係高身梳化座位坐得舒服🛋️,正對住舞台可以一邊食一邊欣賞表演🎤我去個晚大約7:30開始有彈唱表演,主要都係唱local歌,我見到仲有人點歌😸,氣氛都幾好✨食物方面味道唔錯,最鍾意佢地嘅黑毛豬配蜜糖芥末籽汁,肉夠哂鎖汁,口感爽嫩,配埋個汁真係有驚喜,即使厚切肉塊都唔會食到膩‼️另外蟹肉三文魚籽海膽扁意粉都抵讚,餐廳比左勁多海膽同魚籽,令成碟意粉鮮甜味好足🤩我見好多客人嚟餐廳都嗌酒飲,我反而就試左佢地嘅鮮果奶昔😹,個人覺得不過不失,水果味唔太出,可能下次都係跟返大隊試下酒精飲品🫶🏻-𝙈𝙚𝙣𝙪▫️ 牛油煎蟹餅配檸檬芥末籽蛋黃醬 $98 ⭑⭑⭑⭑⭒▫️ 蟹肉三文魚籽海膽醬扁意粉 $178 ⭑⭑⭑⭑⭒▫️ 煎西班牙黑毛豬梅肉伴時令蔬菜配蜜糖芥末籽汁 $280 ⭑⭑⭑⭑⭑▫️ Fruit Combo Smoothie $88 ⭑⭑⭒⭒⭒
𝙈𝙚𝙣𝙪
▫️ 牛油煎蟹餅配檸檬芥末籽蛋黃醬 $98 ⭑⭑⭑⭑⭒