Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)

餐厅: Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
食到好唔開心既一餐!想食炸雞,見旺角最多好評係呢間,可惜啲炸雞好乾,加埋成pat粉,完全無滿足到🤢🤢🤢88蚊加一既雪花冰,個價已經拍得住sharishari,好進取,可惜份量同啲料只有1/3😵😵好乾既炸雞啊😵😵😵就算兩隻雞脾都係乾,點解會咁出事架😵😵😵仲有個好資深既女侍應態度都令人好唔舒服,問佢比兩杯水,其實水吧枱係佢前面,佢望左水吧一眼再同我講ok,然後轉身走左,我以為佢轉個頭比,點知佢行左我呢邊第二圈都無比我,我唯有再叫另一位侍應比我,呢個侍應好好,即時係水吧拎比我,不過個樽口係咁😵😵😵唉😮‍💨滿心期待換黎失望,希望呢間可以做好啲,無論個位資深侍應既態度同食物水準,收得客人呢個價,絕對可以提供更好既質素💪🏻💪🏻💪🏻
蟹籽雞蛋卷
炸雞
雪花冰

乾硬炸雞

好乾既炸雞啊😵😵😵就算兩隻雞脾都係乾,點解會咁出事架😵😵😵
發毛水樽

2023-07-15 59 浏览
今日同朋友去咗旺角兆萬中心嘅,呢間yadllie plate食午餐 午餐時段仲有折扣非常抵食下午時間嚟到人唔太多,兩個人都被安排咗坐卡位 夠晒闊落寧靜而且採光到十足 旁邊仲有專屬嘅USB插頭非常貼心叫咗個胖胖炸雞一種口味係蜜糖芝士 另外一種係經典韓式甜辣醬 炸雞炸得外脆內嫩 勁多汁 加上芝士味香濃嘅芝士粉非常滋味 韓式甜辣醬好惹味 辣到十足超澎湃芝士瀑布醬燒豬肋骨 豬肋骨有三大嚿 炆得好軟淋 索晒燒汁嘅味道,加上奶香十足嘅拉絲芝士味道好夾必食蟹籽芝士蛋卷 蛋香味濃 入面包住滿滿嘅粒粒蟹籽同埋拉絲芝士 大人細路都啱食滷水豬五花腩份量好大 切得厚薄適中,而且五花腩 肥瘦適中 入口即溶 送酒一流

好多人話旺角兆萬中心係劣食之塔,但並非必然吖,11樓嘅「Yadllie Plate」有林林總總嘅韓國地道菜式,喺度食飯彷彿置身韓國,另外,午市光顧仲要有七折優惠,真係好抵食。*此餐廳收取加一服務費。醬油魚介湯鍋(單點$208),猶如置身韓國布帳馬車中,勁有風味,打卡一流,內有魚糕、魚蛋、魚板、竹輪,每款食落都好彈牙,但如果有韓式辣醬或辣炒年糕醬提供就更好,湯底內有冬菇、櫻花蝦、大蔥、蘿蔔,用於烹煮辛拉麵,味道獨特。天國的榮耀(單點$208)美國安格斯肉眼扒,擺放於高溫熱石上,牛扒熟度隨你控制,肉質厚嫩,牛味濃厚,配以特製醬汁、泡菜食用,帶有韓國風味;炒雜菜,表面鋪有芝麻,內有椰菜、露筍、彩椒。莫索里拉芝士排骨四件骨(單點$178),有店員提供Table Service,幫你將滿滿嘅Mozzarella Cheese裹滿喺豬肋骨上,拉絲效果突出,但要快D食,咪如果芝士會燶,豬肋骨食落啖啖肉,充滿BBQ醬味道。半半炸雞(單點$178),後悔級大邱辣醬炸雞,辣度6分,比預期中無咁辣,因為本來Expect可能會辣雞麵味道左右嘅Level;蜜味芝士粉炸雞,略嫌外皮炸得耐咗少少,食落有少少硬,蜜糖

*此餐廳收取加一服務費。

半半炸雞(單點$178),後悔級大邱辣醬炸雞,辣度6分,比預期中無咁辣,因為本來Expect可能會辣雞麵味道左右嘅Level;蜜味芝士粉炸雞,略嫌外皮炸得耐咗少少,食落有少少硬,蜜糖味道比較突出,芝士味道比較輕微;薯條,口感香脆,配以番茄醬食用,味道更佳;泡菜,食落比較腍身,味道偏酸;醃蘿蔔,口感爽脆,味道正宗。

芝士蟹子蛋卷(單點$118),表面鋪有芝士、番荽、沙律醬、番茄醬,蛋卷內有海量蟹籽、芝士,蟹籽食落脆卜卜,蛋卷食落好Juicy。

檸檬雞肉沙律(單點$98),雞肉肉質嫩滑,配以檸檬汁食用,味道清新,沙律包括有芝士、粟米、雞蛋、車厘茄、洋蔥、紅橡葉、生菜。

淑女辣醬年糕(單點$88),即係芝士辣醬炒年糕,好足料,內有年糕、炸紫菜粉絲卷、魚糕、芝士、椰菜、泡菜,味道香辣。

草莓雪冰(單點$78),表面鋪滿草莓、草莓雪糕、草莓醬,雪花冰食落一口即化,奶味醇厚。

芒果菠蘿Mocktail (單點$118),少甜少冰,味道酸甜,飲落好清爽。

綠茶拿鐵(單點$35),茶味濃香。
  • 芝士蟹子蛋卷
  • 醬油魚介湯鍋
  • 檸檬雞肉沙律
  • 魚介湯鍋
  • 美國安格斯肉眼配炒雜菜
位於旺角兆萬中心的韓式餐廳。江湖傳聞兆萬中心為新晉的劣食塔,而以我所知在兆萬中心有一間口碑不錯的韓式餐廳,鍾愛韓式料理的我還是決定上去挑戰挑戰了。甫踏出升降機,便已被門口等候的人潮所嚇倒,當時已接近9p, 但仍有不少食客在等位;幸好一早預訂座位,不然真的不知道該等到甚麼時候才能入座。餐廳雖然佔地一層,但其實座位數量不多,幸好窗戶的數量比較多,因而環境尚算開揚明亮。 ⋆_____ᴛᴏᴛᴀʟ ᴏʀᴅᴇʀ______⋆ ° 火炙牛 $98° 香炸雞腎拼雞腳 $98° 海軍部隊鍋(八爪魚)  $228 ° 芝士辣炒雞 $148° 菠蘿芒果Liquor $168 (900ml) ___⋆ ⋆ ___ ✿ 火炙牛上桌後店員便會以火槍燒烤,牛肉的香味瞬間湧出,芳香四溢;牛肉口感濃郁,熟成度剛好,入口即溶,肉汁四溢,非常好吃。.✿ 香炸雞腎拼雞腳份量非常多,盛滿一盤,炸漿厚薄適中,佐酒一流;但雞腎及雞腳以香炸的烹煮方法有點違和感,如果喜歡吃醬烤的便不建議選擇這道了;而因為我們有喝酒,因此這道炸物還是相當佐酒的。.✿ 海軍部隊鍋 (八爪魚)材料非常豐富,上面放了原隻八爪魚,湯鍋內更有韓式年糕、魚餅、豆腐
 ⋆_____ᴛᴏᴛᴀʟ ᴏʀᴅᴇʀ______⋆
° 火炙牛 $98
° 香炸雞腎拼雞腳 $98
° 海軍部隊鍋(八爪魚)  $228
° 芝士辣炒雞 $148
° 菠蘿芒果Liquor $168 (900ml)
___⋆ ⋆ ___
✿ 火炙牛
✿ 香炸雞腎拼雞腳
✿ 海軍部隊鍋 (八爪魚)
材料非常豐富,上面放了原隻八爪魚,湯鍋內更有韓式年糕、魚餅、豆腐、香菇、金針菇等等,如果覺得材料還是不足夠,更可以添加韓式午餐肉或辛辣麵等!必須說原隻八爪魚相當搶睛,不斷吸引了鄰桌及沿路經過的食客目光;友人以阿珠媽純熟的手法手起刀落剪好了八爪魚,混入韓式香辣海鮮湯後,味道相當鮮味濃香,越吃越惹味!鍋底持續加熱,湯底便越煮越濃稠,真的吃不停口呢!
✿ 芝士辣炒雞:
大量莫索里拉芝士煮溶後,店員便會把辣炒雞和芝士拌勻,拉絲的芝士很治癒喔!雞肉肉質鮮嫩,完全不柴,肉香十足,加上濃郁的芝士,真的香辣惹味,而且辣度適中,即使連不太能吃辣的朋友也可以吃到喔!
✿ 菠蘿芒果Liquor
香芒配菠蘿清新香甜,混合韓國燒酒更是令人舒適和放鬆,加上酒精濃度不高,順喉易入口,即使不太能喝酒的女生也可以喝喔!900ml份量兩個人飲用份量剛好,配搭是晚的韓式餐點完全是最佳組合呢!
2023-07-13 72 浏览
知道這店舖好岀名很久了,但是一直都沒找到時間去吃,這次和朋友經過兆萬中心逛街,又想吃炸雞,於是走了上去,下午6.30去到店舖,都已經好多人了,想不到未到晚餐時間就已經那麼多食客,一定有他的魅力了!我和朋友分別叫了驚喜二重奏、海洋知盤、醬油魚介湯,飲品就叫了鮮橙米酒和香芋沙冰。最好吃的是驚喜二重奏和醬油魚介湯,在驚喜二重奏,分別有炸雞和牛扒,旁邊還有沙拉配菜,可以一邊吃炸雞一邊吃沙拉解油膩,炸雞外皮炸得很脆,完全沒有雞皮炸得很厚重的感覺,牛肉的熟度也在鐵板燒上剛剛好,可以自己控制多生多熟,店舖雖然主打炸雞,但炸雞和牛肉也好好吃,肉汁豐富和鮮嫩。另外醬油魚介湯,有很多款韓國的魚榚,解了我對韓國的思念,很有在韓國路邊攤吃魚榚的感覺,還有腐皮,我的朋友就很喜歡吃腐皮,再和鮮介湯一起吃,完美!所有東西都十分好吃,無可挑剔的美食。飲料方面當然要叫韓國的米酒了,喝下去很甜又帶一點點酒味,但會容易入口,而且聽說米酒能對皮膚好,那我當然要多喝一點了。整體來說,真的所有東西都不錯,我們吃完岀去,我想我明白為什麼那麼多排隊了。

2023-07-12 50 浏览
今次係二訪,之前食過炸雞,食物大大份,好啱成班朋友Happy Share🎉 星期一至五嘅中午時段有折扣優惠,更加抵食😝-:+:-:+:-:+:-:+:-:+:-:+:-🍳驚喜二重奏雞肉同牛扒一次滿足🥳 店員細心提醒,牛扒要保持鮮嫩易入口,適當時候反轉牛扒再烤。先食牛扒,配合秘製醬汁,帶出香濃嘅牛肉味🥸 上面嘅蒜頭絕對係精粹,香氣upup~ 雞肉入味,感受到有經過時間醃製,炸得外脆內軟,但又唔會好油膩,配合沙律菜一齊食用就可以減低膩感。🍳魚介湯鍋湯底清甜,但又唔會淡而無味,風味十足。魚糕串配合湯底,即時煮一下,已經好入味,而炸豆腐沾上炸醬,更加香口,豆腐味亦好濃郁。冬菇厚身,但口感軟腍,一啖咬落去全部都係甜甜嘅魚介湯😛🍳韓式牛肉蛋卷捲食韓國菜不能少嘅蛋捲,蛋香較重,芝士同牛肉相當搭配。🍳藍橙荔枝梳打🍳玫瑰蜜桃果茶
-:+:-:+:-:+:-:+:-:+:-:+:-

🍳驚喜二重奏

🍳魚介湯鍋

🍳韓式牛肉蛋卷捲
食韓國菜不能少嘅蛋捲,蛋香較重,芝士同牛肉相當搭配。

🍳藍橙荔枝梳打
🍳玫瑰蜜桃果茶
2023-07-12 55 浏览
本身想同朋友勇闖勇者塔,去出名食伏嘅兆萬是但入一間放題食,但最後都係笠水,係勇者塔入面睇哂咁多間,都係唔想入,係唔敢入呀,到最後入左間沙漠中清泉Yadllie Plate,係呀,我祟韓㗎,疫情到宜家我都未飛過去韓國,韓劇就日日睇,今次叫左個無骨蒜香雞,鱈魚乾海螺伴麵 ,同海鮮煎餅 ,要點一定係點冇骨炸雞,我宜d懶人,食野都懶得吐骨, 雖然點都唔夠韓國當地好食,但都有7成似,炸得夠哂脆,又重蒜味鱈魚乾海螺伴麵宜個真係值得推介,我未係韓國食過宜款聽就真係聽得多,食都係第一次,味道好得意,重口味得黎又清淡,我都知自己有少少9唔搭8,但真係好得意而海鮮煎餅最普通,如果可以我希望佢整燶少少
而海鮮煎餅最普通,如果可以我希望佢整燶少少
上星期同老婆再食Yadllie Plate,因為之前食過 d 野都幾好味,環境好舒服,最重要係平日午市有7折!八爪魚沙律,好新鮮,八爪魚好彈牙,配埋青瓜絲同沙律菜,好清爽。沙律個醬汁又辣又酸,好醒胃~ 👍🏻火灸牛,肉味好香濃,肉汁豐富,啖啖肉。肉質非常之嫩,簡直一流!😋👏🏻👏🏻芝士炒辣雞,開火將 d 芝士溶化,同 d 雞肉合而為一,雞肉好大塊,極之鮮嫩多汁。個辣醬唔會太辣,同芝士一齊食好惹味,超正!😃👍🏻洛神花茶,味道清甜不膩,有啲似果汁咁。飲落去好消暑解渴~玫瑰蜜桃果茶,味道香甜芳醇,有玫瑰嘅花香同蜜桃嘅果香,好特別~我地都好鍾意呢間餐廳,食物質素高,份量足,價錢合理,推介~ 👏🏻

洛神花茶,味道清甜不膩,有啲似果汁咁。飲落去好消暑解渴~

最近試左位於旺角西洋菜街兆萬中心嘅人氣韓國餐廳🇰🇷,餐廳主打新鮮秘制韓式炸雞🍗,另外仲有多款地道韓式小食、韓式部隊鍋、韓式米酒等等😍‣ 半半炸雞 ($208)兩款口味嘅炸雞,包括葱葱葱口味同埋蜜味芝士粉口味,分別係有雞胸、雞全翼同雞髀🍗 炸雞表皮炸到好脆,雞肉肉質幾嫩滑😍而且幾入味,配埋芝士粉食落味道唔錯,份量都唔細~‣ 魚介湯鍋($238)醬油魚介湯鍋幾有韓國街頭擺賣魚糕嘅感覺☺️湯底幾香,而且材料都幾豐富,除左魚腐、魚糕串之外,仲有蘑菇、金針菇、年糕等等,份量都幾大,建議幾個人share 食❤️‣ 芝士蟹子蛋捲 ($128)賣相幾精緻,蛋捲中間包住好多蟹子,而且有芝士拉絲,食落蛋捲口感都滑,而配埋蟹子可以增加口感,總體味道都ok👍‣ 士多啤梨雪冰 ($88)賣相幾吸引,表面擺滿士多啤梨,雪花冰口感好似棉花咁滑,入口即融,配埋士多啤梨又夠甜,整體食落味道都幾好😋推薦🙌🏻🙌🏻🙌🏻‣ 蜂蜜米酒($78) /西柚燒酒 ($58)蜂蜜米酒酒味唔算重,蜂蜜味幾香😊都幾好飲;呢隻燒酒相信大家都熟悉,一如既往咁正,幾啱配炸雞一齊食!💭 C͟o͟n͟c͟l͟u͟s͟i͟o͟n͟餐廳招牌炸雞質素唔錯,份量都唔少,另外Lun

‣ 半半炸雞 ($208)

‣ 魚介湯鍋($238)

‣ 芝士蟹子蛋捲 ($128)

‣ 士多啤梨雪冰 ($88)

‣ 蜂蜜米酒($78) /西柚燒酒 ($58)

💭 C͟o͟n͟c͟l͟u͟s͟i͟o͟n͟
餐廳招牌炸雞質素唔錯,份量都唔少,另外Lunch時間去食有折扣優惠👏鐘意食炸雞嘅朋友不妨一試💪🏻

💰Total: $878 ($439pp 已包括10%服務費)
📍Yadllie Plate|@yadllie_plate
旺角西洋菜街1號兆萬中心11樓

🚩更多同類餐廳 #foodstep_韓國菜
🚩更多同區餐廳 #foodstep_旺角

📣Like & Share & Follow @ourfoodstephk_
🙏🏻謝謝你的支持,成為我努力分享的動力💪🏻

#yadllieplatehk #旺角美食 #韓式烤雞
2023-07-08 57 浏览
依排韓國癮發作, 係咁想食韓國野, 可能因為追返韓劇, 突然心血來潮好想食炸雞, 所以早兩日約左朋友食飯聚下, 齊齊去食炸雞!一去到已經見到全場滿座, 仲要平日都咁爆場, 好在朋友好細心提早訂位, 所以一去到就入得, 用電話QR code掃描落單好方便叫左個農家鮮泡菜前菜過下口癮先, 食落辣味夠強又爽口, 似韓國食到嘅泡菜味道, 唔會有酸澀味, 係我鍾意嘅味道莫索里拉芝士排骨店員親自幫忙煮溶芝士, 之後再等芝士溶化後再夾起芝士拉絲捲好每件排骨, 一份有三件本身排骨已有醬汁煮熟調好味, 啲排骨都幾大條之餘仲連住左好多肉, 連埋芝士一齊咁食好邪惡, 整體味道非常濃郁, 同埋食落帶少少香辣味, 正呢!半半炸雞炸雞分左有骨同無骨, 因為想食兩個味道, 所以叫左有骨炸雞嘅大邱辣醬同蜜味芝士粉味炸雞外皮炸得好脆, 食落又薄又脆, 雞肉食落依然保持肉汁, 唔會炸到乾哂身, 大邱辣醬愈食愈辣, 辣椒味道都幾嗆喉, 而蜜味芝士粉嘅芝士味好濃郁, 好似有少少蓋過左蜜糖味, 如果蜜糖味多返啲同濃厚啲就更好了百香果水果茶百香果味道好香, 唔會太甜, 入口好舒服, 食完一口肉飲返啖好解膩, 超抵飲最後食埋個甜

莫索里拉芝士排骨

半半炸雞

百香果水果茶

最後食埋個甜品蜜瓜雪冰就圓滿了!

之後等電梯走時先發現原來午餐時間去食有折扣優惠, 下次約friend食lunch都好👻
Yadllie Plate 有各種唔同嘅韓式,包括炸雞,芝士年糕,部隊鍋等等。 介紹話呢度嘅炸雞係由韓國嚟,再配以蔬菜等20種材料醃製72小時以上, 等我試下係咪真係會特別好食驚喜二重奏即安格斯牛排+炸雞, 牛排係用燒到好熱嘅石板上枱,上嚟時應該3成熟左右, 石板餘温會繼續加熱, 想食熟啲定生啲都可以自己控制。 炸雞係原味嘅, 滑嫩有肉汁係基本要求,完全做到無問題, 附送嘅醬汁好惹味,甜甜酸酸,有啲似美式bbq 汁半半炸雞選咗大邱辣醬炸雞同大蔥絲炸雞拼成一碟,大邱辣醬味道稍辣, 同平時食開嘅甜辣有啲唔同, 而且有後勁, 食得辣嘅會好enjoy. 另外一款炸雞,大量大蔥絲配上甜辣醬,真係食到停唔到口,三款入面呢隻雞最好食八瓜魚煎餅煎餅粉開得恰到好處,煙韌又唔會癡牙。八爪魚彈牙份量足,配上甜辣醬同洋蔥麻油醬,澱粉質之選埋單時發現原來午市係由優惠,星期一至五係七折,星期六日都有九折,條件係下午6點前離座, 簡單嚟講即係午市同下午茶都有優惠啦====其他環境/MENU
驚喜二重奏

半半炸雞

八瓜魚煎餅

====
其他環境/MENU
2023-07-07 48 浏览
呢一間位於九龍旺角兆萬中心11樓主打韓國美食環境10分好侍應服務10分好,亦都唔需要等好耐就已經有嘢食有好多唔同種類嘅韓國菜式我哋嗌咗佢嘅沙律八爪魚真係好鮮甜好有海鮮風情仲要好大盆添,仲有我哋嗌咗芝士蟹肉蛋捲超級好食,真係好推薦大家食完胃口十足配上佢哋嘅芝士真係好正㗎仲有當然唔少得佢哋嘅主打炸雞,韓國炸雞出晒名好食,佢哋有好多唔同款亦都有唔同嘅味道我哋嗌咗佢嘅蜜糖炸雞可以係有骨或者係冇骨真係超級好食,配上佢哋嘅薯條,仲要有佢哋嘅魚蛋真係好好食㗎
2023-07-07 46 浏览
今日好想食正宗韓式炸雞,於是就同朋友捐窿捐罅,搵咗呢間喺兆萬中心樓上嘅韓式Cafe😋呢間餐廳除咗韓式炸雞之外,睇餐牌仲有唔少特色韓國菜,例如五花籃,醬豬蹄;原來仲有甜品雪冰添,選擇超級多元化❤️大邱辣醬無骨雞:呢個真係辣得好刺激,啱晒鍾意食辣嘅我,雞當然炸得夠脆,仲要係無骨嘅,食落去啖啖肉👍🏻驚喜二重奏:呢個真係必點推介,又有牛扒,又有炸雞,牛扒仲可以因應自己喜好,調整熟度,仲夠juicy, 炸雞當然同樣出色😍芒果雪冰:呢個芒果雪冰好有層次感,雪泥綿密滑順,芒果肉鮮甜多汁☺️藍橙荔枝梳打:藍橙同荔枝嘅口感混合得好好,同埋加上啲氣泡,夠晒解渴👍🏻

芒果雪冰:
呢個芒果雪冰好有層次感,雪泥綿密滑順,芒果肉鮮甜多汁☺️

藍橙荔枝梳打:
藍橙同荔枝嘅口感混合得好好,同埋加上啲氣泡,夠晒解渴👍🏻
2023-06-26
2023-07-05 47 浏览
好想食韓國嘢就揀咗依間位於旺角嘅Yadllie Plate😊 我地叫咗蜜味乳酪粉炸雞 魚介湯鍋 鱈魚乾海螺伴麵 藍橙荔枝梳打 海鹽焦糖沙冰 芒果雪冰 🤓蜜味乳酪粉炸雞真係好好味 炸得好酥脆☺️裏面又好juicy,加上甜甜嘅乳酪味道,真係一流🥰 而魚介湯鍋亦非常出色,湯底鮮甜,配上新鮮嘅海鮮同蔬菜,真係好開胃😛另外,鱈魚乾海螺伴麵都係一個絕佳嘅選擇,麵條煮得剛好,魚味同海螺鮮美得令人垂涎三尺🤩最後,藍橙荔枝梳打、海鹽焦糖沙冰依兩杯嘢飲都好正好fresh😊芒果雪冰都係好吸引嘅甜品,清新、甜美、香滑,每一口都讓人回味無窮!總括來說,Yadllie Plate 嘅菜式真係好高質,大家一定要嚟試下 聽講而家lunch時段去仲有折扣優惠 大家快啲試下啦🥰

2023-07-04 75 浏览
今日和朋友來到旺角的韓式人氣店「Yadllie plate」食午餐,open rice 訂座有7折,好抵。店舖裝修新穎,光猛開揚,座位寛闊,服務員態度友善,用QR code 落單後,食物很快就送到。「驚喜二重奏」$258有牛扒和炸雞兩款招牌菜,牛扒切成條狀放在熱石上,很快就煎至微蕉,非常軟腍好吃。炸雞就不用多說了,有雞脾雞翼和雞胸各一,每舊都咁正。「芝士牛肉煎餅」$128牛肉切碎煎成薄餅,上面有一層芝士,看似簡單,味道卻非常豐富,這款值得推薦。「鱈魚乾海螺拌麵」$138這款冷麵頗特別,有鱈魚乾、海螺、蟹籽和泡菜,混合一起吃,口感豐富,很適合夏天食。「芒果菠蘿Mocktail 」$128大大 Jar 芒果菠蘿Mocktail,兩個人飲都夠,味道清新。「玫瑰蜜桃果茶」$42甜甜的果茶帶有玫瑰的香味,很好

「驚喜二重奏」$258

「芝士牛肉煎餅」$128

「鱈魚乾海螺拌麵」$138

「芒果菠蘿Mocktail 」$128

「玫瑰蜜桃果茶」$42
甜甜的果茶帶有玫瑰的香味,很好