2018-12-11
第一次上openrice開post,因為真係未試過一間咁誇張食物質素差服務態度惡劣既餐廳,完全呃錢首先要公開講呢間既waiter好有問題,係一個有花倫同學頭,脾氣極暴躁既男人。對客人係呼喝既語氣,我真係覺得好莫名其妙。同埋態度懶散不負責,呢間lunch set明明係寫附送一杯野飲,我隔離台點野食果陣冇叫,我提番佢地係有野飲送,佢地問番個waiter野飲,佢竟然話你地冇落就冇!哇!我真係第一次知道有咁既道理!人地比左錢架哦大佬!跟住佢地係好和善既就冇再問,但係我望到都覺得誇張,擺明係蝦人地淋善其次,呢間lunch平均$70-90,cafe價黎講係正常,但食物質素係極差,我叫烤雞薯仔陪田園沙律,佢真係比我兩夠勁細既薯仔同埋幾條沙律菜,好彩有個細烤雞頂住先,但要$80幾,我想講,lunch呢個價錢係絕對可以食到比佢高汁既野食,我fd既牛腩配蘿蔔,幾夠牛腩,一細夠飯,幾夠齋煮既蘿蔔,真係唔知食左d嘜最後比既水係水喉水味我講既嘢真係冇誇張,我都唔明咁大個人,真係第一次竟然可以係香港食到咁低質既餐廳👍奉勸一句,收得呢個價就唔該唔好再蝦消費者,如果係諗住長做既,就唔該唔好做壞自己盆生意。Best w
最後比既水係水喉水味
奉勸一句,收得呢個價就唔該唔好再蝦消費者,如果係諗住長做既,就唔該唔好做壞自己盆生意。Best wishes.