2017-07-25 115 浏览
悠閒的星期日下午之時,是一個讓自己輕鬆一下的機會。 在尖沙咀等候朋友晚飯前,就來到這家在美麗華商場地庫的Wired Cafe。(其實很神奇的,是當小弟在Openrice內努力尋找這店鋪的地址時,不論怎樣在"美麗華商/廣場"搜尋都找不到... 結果還是要經其他渠道知道這餐廳的名稱而找到實際地點...)小弟標明這點是小品Cafe的,原因就是因為它提供了不同種類的食物,不論是主食﹑小吃﹑甜品﹑飲品等,款式不多但總會有數款讓你選擇,似乎是為了讓大家在尖沙咀逛街的途中可以輕鬆一下。要留肚食晚飯的關係,就點選了其他食家都推介的窩夫餅配炸雞(楓糖漿)。外觀的感覺是頗吸引的,數件炸雞在窩夫表面上,配以酸菜等令你吃的時間可以更開胃。但重點還是在於炸雞與楓糖漿的結合吧﹗這款糖漿比較濃的關係,淋在炸雞面連同窩夫一齊入口時,仍能感受到咸中帶甜的滋味,值得推介呢﹗

2017-07-02
2017-07-24 523 浏览
早前係美麗華shopping經過見到呢間cafe, 一直都想去試, 但成日覺得呢d賣衫隔離比人飲野既cafe, 食物質素都較為參差, 貴夾唔飽。而正正今日星期日放假, 8號風球又臨近下午先落, 於是朋友建議近近地係shopping mall呢間cafe先食個Brunch醫醫肚。店內很有舒適、colourful既感覺, 而且很整潔。原來呢間cafe價錢對比尖沙咀地段黎講唔算太貴, 而brunch既二人餐就更加抵食~Holiday Brunch HK$288另加一呢個餐包兩杯餐飲, 更可以以半價升級特飲我地升級左其中一杯 【Peach & Grapefruit Squash】(半價優惠加HK$24)兩款果汁混合一齊, 當中有少少有汽梳打, 味道帶點澀澀地, 唔會太甜而另一杯係跟餐既餐飲, 揀左凍檸茶, 原來都幾大杯, 甜度仲可以先行調較, 仲有好多片檸檬tim~~【廚師沙律】新鮮爽脆沙律菜配上芝麻醬, 很開胃【黑咖哩汁蛋包飯配吉列豬扒】第一次食黑咖哩, 味道甜甜地, 有好濃郁既咖哩味, 個汁幾杰, 吉列豬扒即炸, 外皮很脆而不油膩, 豬扒很鮮嫩, 蛋包飯既蛋為8成熟, 唔會煮得太老, 保留

店內很有舒適、colourful既感覺, 而且很整潔。

Holiday Brunch HK$288另加一

呢個餐包兩杯餐飲, 更可以以半價升級特飲

Peach & Grapefruit Squash

廚師沙律】

廚師沙律

新鮮爽脆沙律菜配上芝麻醬, 很開胃

【黑咖哩汁蛋包飯配吉列豬扒】

黑咖哩汁蛋包飯配吉列豬扒

第一次食黑咖哩, 味道甜甜地, 有好濃郁既咖哩味, 個汁幾杰, 吉列豬扒即炸, 外皮很脆而不油膩, 豬扒很鮮嫩, 蛋包飯既蛋為8成熟, 唔會煮得太老, 保留返少少蛋汁, 撈埋入面既飯一齊食, 整個飯味道幾濃又多汁, 很正!!

【炸軟殼蟹辣味肉醬意粉】

炸軟殼蟹辣味肉醬意粉

每條意粉都平均撈到肉醬汁, 連帶少少肉碎, 同樣軟殼蟹都係即炸, 而且仲係原隻既份量, 脆得又唔會太硬, 內裡keep到少少肉汁。不過意粉就冇咩辣味, 反而係甜甜地有點微酸, 愈食愈開胃。

呢個餐更可以以半價加一杯芭菲, 我地就揀左【OREO芝士蛋糕芭菲】(半價優惠加HK$34)

OREO芝士蛋糕芭菲

芝士蛋糕很鬆軟, 中間有一球雲呢拿雪糕, 仲有d OREO碎粉同OREO餅, 底下仲有少少脆片增加口感tim...

食完之後真係令我對呢間cafe既印象完全改觀, 意想不到既好食, 不過係網上見到呢間cafe有唔少人都稱讚呢度既野食唔錯, 但唔太滿意呢度既服務質素。估計應該係呢度既侍應比較cool, 對客欠缺了親切笑容, 但其實對答同處事方面都很周到, 所以令唔少人對呢度既服務有所誤會吧~
廚師沙律
黑咖哩汁蛋包飯配吉列豬扒
炸軟殼蟹辣味肉醬意粉
OREO芝士蛋糕芭菲
2017-07-24 288 浏览
女人的天性離不開血拼,加上collect point大減價,而且會員還有9折,我與媽媽當然把握良機掃貨大作戰。完成任務後去旁邊wired cafe吃晚餐最方便不過,之後又可以直接在對面乘巴士回家。主食方面今天想吃點清新的,因為下雨天實在有點鬱悶,所以炙燒三文魚沙律飯最合我心。三文魚蠻大片,用火炙燒過,吃起來口感札實,最喜歡三文魚帶點油脂的溫潤口感。刺穿水嫩的溫泉蛋,金黃的蛋液拌勻蟹籽,牛油果與爽脆的沙律菜,源源不絕的清爽感湧入口中。媽媽吃窩夫餅配巴馬火腿班尼迪蛋,有點意想不到,因為她很少吃。姿意流竄的黃澄澄荷蘭醬,賣相也太誘人了。最上層淋滿荷蘭醬,然後是班尼迪蛋,巴馬火腿和窩夫,搭配起來十分合適,入口後幸福感油然而生。在一起的班尼迪蛋和巴馬火腿很美味,尤其配搭的是媽媽超愛的窩夫,讓她驚艷不已。旁邊的沙律很開胃,另外薯角炸得香脆,媽媽吃完很滿足。甜品方面,我們選了熱食雜莓吐司和凍食oreo芝士蛋糕芭菲。雜莓吐司一上桌熱辣辣,香氣撲鼻,酸酸甜甜的雜莓味飄散在空氣中。 吐司外表烤得焦脆可口,內裡卻是鬆軟無比的麵包布甸,微微甜香很滋味。oreo芝士蛋糕芭菲濃濃的芝士蛋糕香氣配上酥脆的oreo餅

oreo芝士蛋糕芭菲

oreo芝士蛋糕芭菲濃濃的芝士蛋糕香氣配上酥脆的oreo餅乾,絲滑的雪糕,oreo香跟芝士蛋糕香交融在嘴裡,幸福感瞬間湧上。我們喜歡芭菲香濃綿密,入口即化,加上底層的粟米脆片,吃起來更加有層次感。
Summer fruit green tea

Summer fruit green tea採用夏季水果青檸,橙,士多啤梨與新鮮綠茶,味道多麼清新自然,風味獨特,沒有添加任何濃縮果汁,喝起來酸甜解喝,非常潤喉,果然新鮮的是最好。
sweet purple

oreo芝士蛋糕芭菲
Summer fruit green tea
2017-07-23 210 浏览
美麗華地庫除了有不少日牌衣飾的商店外,原來也有西式咖啡廳,這日收工瘋狂購物後就與朋友相聚在這個開放式的空間。餐牌的設計簡約,加上圖文並茂,使我在用餐前可以有個清晰的概念。大致就是小食、飯麵、漢堡包、窩夫和多士等,最岩輕食朋友!Pizzatoast $75 一客三件的多士,麵包外層好鬆軟,滿有夏威夷風情Pizza的感覺。鋪面的餡料有栗米粒、黃椒和青椒,加上芝士去烤焗,營造出拉絲的效果。配菜也相當豐富,有香口酥脆的薯角和沙律菜,當主菜食都夠飽肚。煙肉卡邦尼意粉 $85 呢個蛋真係流心無誤!捨不得在碟中把它刺穿,喜歡咬開爆蛋汁的一刻。意粉不會太乾身,煙肉亦無搶卡邦尼的香味,帶點肉味的意粉使人更開胃。黑咖哩汁蛋包飯配吉列豬排 $88 微辣微甜,味道很特別,蛋包飯沾住醬汁吃,挺有日式feel。豬排會切件上,甜品選擇不多,但勝在夠吸引!OREO 芝士蛋糕芭菲 $68 雲尼拿雪糕有輕微的拉絲力,吃起來滿有口感,相當豐富,加上又濃又滑的咖啡芝士蛋糕、杏仁條、Oreo餅乾 和早餐脆片,真的很滿足!Mango Lassi $48 一般的Lassi 比較甜,但這裡的加入了很多冰塊,半融狀態可中和想像中的甜膩

Pizzatoast $75

煙肉卡邦尼意粉 $85

黑咖哩汁蛋包飯配吉列豬排 $88

甜品選擇不多,但勝在夠吸引!
OREO 芝士蛋糕芭菲 $68

Mango Lassi $48

一般的Lassi 比較甜,但這裡的加入了很多冰塊,半融狀態可中和想像中的甜膩,飲起來味道剛好。
  • OREO 芝士蛋糕芭菲
  • Pizza toast
2017-07-22 119 浏览
約朋友午聚,在 openrice 選了這間餐廳,尖沙咀區方便,最重要有 50% 優惠!餐廳入口共兩個,一個在彌敦道,另一個酒店。其實是在酒店地庫。在重重的服裝店圍著,有新鮮感。裝修設計很舒服,傾計飲野的好地方。眼見只有二位服務人員,下午四時入坐。當時只有四枱客包括我。點餐時,服務員沒有微笑,對答很平淡。朋友來到,再點餐時態度很不耐煩,仲要落錯單。希望多加注意前線人員的訓練!我仍然會再到訪,因為環境很吸引!

我仍然會再到訪,因為環境很吸引!
2017-07-22 121 浏览
係尖沙咀行完街成日都要諗食乜,今次朋友介紹一間cafe,話食物不錯。我地就決定gogogo!先點左個意粉,Soft Shell Crab Spaghetti $90軟殼蟹好吸引啊!炸到脆脆既表面似係用左少少天婦羅方式去炸,入面既肉有咬口同膏好香。辣肉醬增添左啲刺激感,幾開胃!另外意粉質感偏硬身,我諗係佢既特色,口感幾煙韌,但個人就麻麻地啦!Pizza Toast $75名吸引到我地嗌佢,好似幾惹味甘。面頭係pizza既topping,下面係兩塊麵包,中間仲有蕃茄夾住。有啲水份所以令到啲麵包帶濕潤,而包邊就變得好酥。幾得意既製法同presentation!本身好愛sangria,今次見佢地有homemade sangria就點左Peach Sangria $58不過都幾細杯,飲落都算fresh但可能原味sangria會正啲,朋友點既都好正仲有好多水果係入面,抵啲!最後甜品點左Plain Toast $68先試佢原味就知佢底蘊嘛,點知真係震撼到我同朋友,真係好好食。一泥french toast佢係浸透晒蛋漿,好豐盈既口感,二泥佢邊邊係丹麥多士甘係酥邊既,更好食呢!加埋邪惡無敵既糖漿及牛油,

Soft Shell Crab Spaghetti

Pizza Toast $75
Pizza Toast

Peach Sangria

最後甜品點左Plain Toast $68
Plain Toast

一泥french toast佢係浸透晒蛋漿,好豐盈既口感,二泥佢邊邊係丹麥多士甘係酥邊既,更好食呢!加埋邪惡無敵既糖漿及牛油,無得輸!
尖泌咀區泥講價錢真係算幾相宜,同埋係地庫都幾聒靜,但限左90分鐘交枱就要注意!
2017-07-21 111 浏览
之前行開美麗華,一路都見到地下有呢一間日式西餐廳,設計環境不錯,今日終於有機會試吓。佢哋係半開放式嘅餐廳,同鋪頭係一巷之隔,但係都好舒服。煙三文魚忌廉芝士沙律$80沙律菜好新鮮而且款式都多,好鍾意佢入邊有埋牛油果,煙三文魚鹹味可以調起整個沙律嘅味道,作為前菜,呢個係一個唔錯嘅選擇。墨魚汁蜆意大利粉$88一上枱就聞到好香嘅橄欖油味,味道有驚喜,蒜蓉和橄欖油令到意大利粉好香,但係又唔會過於油膩,味道不錯,而且意大利粉夠彈牙,我同朋友都爭住食,比主角蜆肉更加出色。Wired 漢堡包$85本來冇諗住叫,但係見到隔離枱點左呢款漢堡包,賣相好吸引,所以忍唔住都點左一份,漢堡包份量不少,入邊有牛肉,煙肉,仲有一隻煎蛋添,麵包鬆軟,醬汁令到整個漢堡包有加分,旁邊嘅薯條係我鍾意食嘅厚身款,炸得幾好食。臨走見到原來佢哋有新promo,身分證上面有3字就會有優惠,可惜我同朋友都冇,下次去開沙田搵埋個有3字朋友夾定左去食過。
佢哋係半開放式嘅餐廳,同鋪頭係一巷之隔,但係都好舒服。

煙三文魚忌廉芝士沙律$80

墨魚汁蜆意大利粉$88

Wired 漢堡包$85

2017-07-19 87 浏览
今晚約左朋友去尖沙咀食飯聚會,先陪佢去買衫,後來見到有間開放式cafe嘅餐廳叫Wired cafe,橫掂大家都餓了所以選擇入去試下!一入門口就比呢個Detox water吸引眼球,好靚好有色彩,聽講係係將新鮮瓜果同草本植物混合一齊嘅低卡飲品(+$30)雖然我無order,但都有拍照留念!炙燒三文魚沙律飯賣相真係好吸引,尤其係隻溫泉蛋,上面仲有三文魚、沙津菜、牛油果全部都好新鮮!入面嘅飯係暖暖的,撈埋有啲似食剌身飯嘅感覺!值得一試!煙燻牛肉三文治白麵包中夾住煙燻牛肉、蛋沙律、菜、蕃茄,入口感覺好清新,配上我最愛嘅薯角,即炸即食好脆口!窩夫餅配巴馬火腿班尼迪蛋賣相已經夠吸引!加上窩夫餅咸食都係第一次試!蛋心蛋真係做得非常好!好creamy~ 之前仲覺得配搭上唔夾,但原來只要用料好,都可以好夾好好味!

煙燻牛肉三文治

2017-07-19 146 浏览
It was raining like crazy outside and it seemed like it will not stop within a few hours so me and my friend decided to eat in the mall. We walked around and saw this restaurant; after looking through the menu, we decided to try it as it has fusion food that looks interesting. Octopus balls:This was interesting as they baked the Octopus balls before serving; the octopus balls were tasty, there was a big piece of octopus in each of them. There were lots of fillings and very crunchy. The octopus b

Octopus balls:
This was interesting as they baked the Octopus balls before serving; the octopus balls were tasty, there was a big piece of octopus in each of them. There were lots of fillings and very crunchy. The octopus balls actually tasted very good with the tomato sauce and mash potato!

Grilled salmon salad rice bowl:
Another interesting dish, I had never try salad rice bowl before and it actually tasted delicious! The whole dish was full of healthy items so if you are on diet, I will recommend this to you. The rice was warm and the portion was perfect. I mixed the runny egg with the rice and salad; it tasted amazingly good! The avocado pieces were smooth and the salmon was seasoned perfectly.

Spicy meat sauce spaghetti with soft shell crab:
This was my favourite! The spicy meat sauce was just amazing! It tasted so good and I couldn't stop eating it! The deep fried soft shell crab was meaty and crunchy, it was also seasoned perfectly! I really like this spaghetti dish!

This restaurant is also introduction detox water which was perfect for me! I love detox water because it helps to clean up your body. Over here, they had two different types; one with cucumber and the other with watermelon and melon. I always drink the cucumber one so I tried the fruity one, I could taste the sweetness of the melon and the watermelon juice.

My friend got an iced caramel mocha, it looked very good and it tasted quite good too.
2017-07-18
2017-07-18 186 浏览
幾年前來過一次,為了Dutch pancake而來,還吃了個有三文魚和牛油果的飯,印象不錯。行完尖沙咀5時多,找地方提早吃晚飯,好處是不用等位,又可以在星期日晚早些回家。某人說星期日晚要好好休息。於是去了附近的Wired Cafe。沒想到這個時間會差不多滿座。Detox Water,把新鮮瓜果和草本植物泡水而成的天然維他命水。據說,浸泡瓜果,除了味道,還可把當中的可溶性營養釋放出來。而且沒有添加糖份,是㵴肥人士的恩物。Grapefruit Cucumber Green Tea沒想到浸得如此出味,西柚和青瓜味都很出。不過有不知從何來的甜味,不是西柚的果糖,但甜得幾自然。沖第二壺,青瓜味依然幾出,很清新。到最後,把西柚吃掉,還有很多汁,酸酸甜甜,可以消滯。Sweet Purple上面的忌廉太甜。有芋頭味,可以更濃,奶味偏重。二人餐$228,有沙律、一個飯一個意粉/一個飯或意粉一個多士和餐飲,可半價升級飲品。不想吃意粉,於是點了配多士的餐,再另外點一個飯。沙律配搭簡單,有藜麥、蛋、蕃茄和粟米,勝在新鮮,色彩豐富。可惜配日式芝麻醬,幸好不多,始終喜歡黑醋和橄㰖油。黑咖喱汁蛋包飯配吉列豬扒實物跟

Grapefruit cucumber green tea
Sweet Purple
上面的忌廉太甜。有芋頭味,可以更濃,奶味偏重。
Sweet Purple

黑咖喱汁蛋包飯配吉列豬扒
實物跟圖片相附。店員介紹醬汁含竹炭成份,有軟化角質及柔潤肌膚的效果。不過要長期食用是沒可能的,只吃一次還是味道較重要。
黑咖喱汁蛋包飯配吉列豬扒
蛋把飯完全覆蓋,夠大。看上去都幾濕,被引得垂涎欲滴。牛油味香,蛋味反而沒驚喜,日本菜通常用日本蛋都很香。表面濕潤,但入口倒是吃到下層煮熟的蛋,不夠滑。
新鮮炸的吉列豬扒,薄薄的粉炸得鬆脆,肉不嚡不韌,幾有肉味。不要跟吉列專門店相比,算是不錯。
珍珠米,煮成圓潤軟糯、一粒一粒的飯,有飯香。黑咖喱汁太多,日本咖喱都帶甜,但這個偏甜。帶少少酸,還以為黑咖喱會有黑朱古力味,有點失望。
芝士咖喱肉醬飯
餐牌上純白色的芝士醬,中間加隻生蛋黃,極吸引,但上枱的芝士汁呈淺黃色,白色夢幻的想像破滅。芝士醬用Mozzarella和車打芝士做,其實帶淺黃更合理。跟上一道一樣,太多汁,把蛋黃、肉醬和芝士醬拌勻後,尤如湯飯。賣相麻麻,口感一般,味道亦普通。
芝士咖喱肉醬飯
芝士不濃,mozzarella和車打芝士的獨特味道都不突出。蛋完全被蓋過。肉醬稍嚡,不過混在一大堆醬汁中影響不大。醬汁氾濫,當然吃不到飯香。唯一值得一讚的,是飯煮得夠硬。即使浸著大量芝士汁,都沒有變腍。
雜莓吐司
French toast是新出的,店員介紹吐司用上日本雞蛋,更加香濃。燙熱的鐵pan,傳來嗞嗞聲,流到pan上的果醬冒出泡泡。店方細心地把柄套著,避免燙傷。
雜莓吐司
聞到香噴噴的牛油味。
多士很厚,表面很乾卻不硬,很脆,酥香。
切開中間卻軟綿綿,空氣很多,很鬆軟,沒有台式多士盒般餓肚。連味道都似麵包布甸,少少甜,有蛋香。即使淋上果醬也不太甜,反而有煮熱了的士多啤梨添上酸味,清新又中和甜膩。
 兩個飯有點失望,但最後的多士挽回分數。在鬧市中,環境算是舒適,行完街hea下之選。
2017-07-16
2017-07-17 99 浏览
裝修集成左工業風同文青風,別具特式,座椅寛闊,都算舒適,特別係座落係幾間大型服裝連鎖店旁邊,行完街買完衫坐低食下野,都幾好。但侍應俾人懶懶閒ge感覺,有時唔太理客人。軟殼蟹咖哩蛋包飯份量唔算多,蛋未能緊實包住飯,有D鬆散ge感覺,無咬一啖就會爆餡ge感覺,咖哩味太淡,亦無香味。水果pancake 賣相極佳,五顏六色,睇到都幾開心! 但可能烹調過度,失去左水果ge鮮味,好似只係食左一層蛋漿咁,但等候超過半小時先上,味道又不算特別,未有驚喜,覺得有D浪費左個賣相。

2017-07-06
今晚往尖沙咀Wired Cafe食dinner, 我點了黑椒汁漢堡扒和caramel mocha macchiato。黑椒汁漢堡扒好豐富, 除了主角黑椒汁漢堡扒外, 還有太陽蛋,沙律菜、薯條和粟米粒, 黑椒汁漢堡扒黑椒汁辣度適中,漢堡扒入口即熔, 肉質鮮甜, 拌黑椒汁一起食十分惹味, 白飯是珍珠米好香綿, 連黑椒汁漢堡扒混合一起食食落好醒胃, 太陽蛋煎得好香, 蛋好香滑, 沙律菜有車厘茄, 火箭菜和紫椰菜, 沙律菜食落新鮮, 口感清新, 配上胡麻醬十分惹味, 薯條食落爽脆, 炸得剛剛好;最驚喜是粟米粒,平時餐廳的粟米粒主要凍食為主, 這裡的粟米粒是熱辣辣出哂煙, 食落香甜美味, 整個黑椒汁漢堡扒份量十足, 味道豐富好足料。caramel mocha macchiato好大杯, 賣相吸引, 棉花糖甜度適中,咖啡味香濃, 忌廉味香滑, 忌廉和咖啡兩者好配合, 好好飲的caramelmocha macchiato。餐廳座位舒適闊落, 食物美味, 價錢合理, 個人推介黑椒汁漢堡扒, 食落口感豐富, 好好味, 值得一食這裡,適合三五知己聚會好地方。

caramel mocha macchiato
黑椒汁漢堡扒
2017-07-16
2017-07-08 196 浏览
呢間之前幫襯過晚飯,印象中上次不錯,今日剛好路經搵地方打發時間兼食late lunch,所以再次幫襯。兩人叫了個二人brunch set,有個廚師沙律,圖片明明係有魚既,但黎到個沙律係全菜,完全比圖片呃左沙律質素一般,無咩特別,意粉要了個軟殼蟹辣肉醬意粉,軟殼蟹大舊但有少少腥味,意粉失望,同大家樂肉醬意一樣味,亦唔覺有辣味。最後呢個草莓法式多士拉返唔少分,多士裡面似布甸咁,表皮有d酥酥地,上面有士多啤梨紅莓黑莓,幾好食埋單228再加一,不算太貴,可接受啦
埋單228再加一,不算太貴,可接受啦
2017-07-08
2017-07-07 167 浏览
朋友生日,行街睇戲食飯少不了,但我份人通常喜歡玩即興,去到邊食到邊。在美麗華商場逛着逛着,倦了,便進入這間看似不錯的餐廳。餐廳格局不錯,給人一種舒服自在的感覺。朋友叫了這壺西柚青瓜綠茶,味道蠻不錯,喝起來很清新,口腔中有一陣清香舒適的清新感受。我 order 的是蘋果薄荷茶,未入口已有一陣薄荷的清香撲鼻,蘋果相當新鮮,所以喝罷薄荷茶後,我連蘋果也吃掉了。把炸雞放在窩夫上,炸雞的油份被窩夫吸去了,感覺上不太油膩,蘸些酸甜醬來吃,雞肉顯得較嫩滑,外脆內軟。伴碟的還有酸瓜和沙律,亦能將炸雞的膩的感覺減去不少。食罷炸雞,再吃蘸上楓葉糖漿的窩夫,楓葉糖漿不太甜,較健康;窩夫不算太鬆軟,感覺比其他店舖少油,所以沒有其他店舖軟滑,但卻多了一份質感。一向愛黑黑的墨魚汁,這裡的墨魚汁蛤蜊意粉並沒有讓我失望,蛤蜊又多又鮮味,用墨魚汁及橄欖油來烹調,格外芳香。我和朋友都急不及待地大快朵頤,不一會便K.O.了整碟意粉。
餐廳格局不錯,給人一種舒服自在的感覺。
Green Apple & Mint Tea
窩夫餅配炸雞(楓糖漿)

墨魚汁蛤蜊意粉
2017-07-03
Grapefruit Cucumber Green Tea
窩夫餅配炸雞(楓糖漿)
墨魚汁蛤蜊意粉
2017-07-07 122 浏览
來呢度食左兩次。 第一次係樓上派傳單所以行左落來。嗰日已經覺得啲態度有問題但係因為食物唔錯過咗一個禮拜我就拉大隊落嚟食 . 因為有大有細所以我先打電話嚟問需唔需要book枱。 佢就話都幾full所以要book, 點不知落到來(下午茶時間) 只得小貓三四隻,我坐左差唔多兩個鐘都係得最多一半枱有人。 + 服務態度何其差。 呢排佢出左promotion, 雖然覺得抵食,但係因為呢兩次嘅經驗我都唔知去唔去好lu....
  • salad