今晚往尖沙咀Wired Cafe食dinner, 我點了黑椒汁漢堡扒和caramel mocha macchiato。黑椒汁漢堡扒好豐富, 除了主角黑椒汁漢堡扒外, 還有太陽蛋,沙律菜、薯條和粟米粒, 黑椒汁漢堡扒黑椒汁辣度適中,漢堡扒入口即熔, 肉質鮮甜, 拌黑椒汁一起食十分惹味, 白飯是珍珠米好香綿, 連黑椒汁漢堡扒混合一起食食落好醒胃, 太陽蛋煎得好香, 蛋好香滑, 沙律菜有車厘茄, 火箭菜和紫椰菜, 沙律菜食落新鮮, 口感清新, 配上胡麻醬十分惹味, 薯條食落爽脆, 炸得剛剛好;最驚喜是粟米粒,平時餐廳的粟米粒主要凍食為主, 這裡的粟米粒是熱辣辣出哂煙, 食落香甜美味, 整個黑椒汁漢堡扒份量十足, 味道豐富好足料。caramel mocha macchiato好大杯, 賣相吸引, 棉花糖甜度適中,咖啡味香濃, 忌廉味香滑, 忌廉和咖啡兩者好配合, 好好飲的caramelmocha macchiato。餐廳座位舒適闊落, 食物美味, 價錢合理, 個人推介黑椒汁漢堡扒, 食落口感豐富, 好好味, 值得一食這裡,適合三五知己聚會好地方。

caramel mocha macchiato
黑椒汁漢堡扒