2017-07-19 87 浏览
今晚約左朋友去尖沙咀食飯聚會,先陪佢去買衫,後來見到有間開放式cafe嘅餐廳叫Wired cafe,橫掂大家都餓了所以選擇入去試下!一入門口就比呢個Detox water吸引眼球,好靚好有色彩,聽講係係將新鮮瓜果同草本植物混合一齊嘅低卡飲品(+$30)雖然我無order,但都有拍照留念!炙燒三文魚沙律飯賣相真係好吸引,尤其係隻溫泉蛋,上面仲有三文魚、沙津菜、牛油果全部都好新鮮!入面嘅飯係暖暖的,撈埋有啲似食剌身飯嘅感覺!值得一試!煙燻牛肉三文治白麵包中夾住煙燻牛肉、蛋沙律、菜、蕃茄,入口感覺好清新,配上我最愛嘅薯角,即炸即食好脆口!窩夫餅配巴馬火腿班尼迪蛋賣相已經夠吸引!加上窩夫餅咸食都係第一次試!蛋心蛋真係做得非常好!好creamy~ 之前仲覺得配搭上唔夾,但原來只要用料好,都可以好夾好好味!

炙燒三文魚沙律飯

煙燻牛肉三文治