2022-08-21
今晚去了這裡食放題,平時食放題應該有好多不同食物選擇,但今次主打就係食放題雞翼!餐廳座位舒適闊落,燈光也比較暗,但配上不同裝飾,很有特色!一個價錢90分鐘任點不同口味雞翼,平時出去食飯餐牌有雞翼通常都會點,今晚就一次過食勻不同口味嘅雞翼!一次落單最多可點六款不同口味,每款四隻,一齊上枱!最緊要落單後即做,所以夠晒十分新鮮香口!這裡用雞翼專門店稱號絕對沒錯,以慢煮再炸雞翼,保留到雞肉多汁之餘雞皮香脆。餐廳已經在枱上準備定手套同濕紙巾,方便食客食得更滋味!等緊雞翼時點了小食松露芝士通心粉,芝士完全鋪滿了通心粉之餘味道香濃通粉軟林入味,而且分量十足!這裡雞翼口味絕對有驚喜,第一輪,就點了平時都有在其他地方食過嘅口味泰式甜辣醬十分雞翼香脆嫩滑、還有黑芝麻海鮮蜂蜜,入口香濃芝麻加上蜂蜜更加香脆、黑椒味道濃郁加上檸檬汁入口清新、咖啡香味估不到又幾特別,陣陣咖啡香味在口中十分醒神、巴馬臣芝士蒜蓉味哩個嘅巴馬臣芝士混埋蒜蓉味,味道夠晒濃郁,哩一輪已經感覺今晚選擇正確,雞翼控更加推介這裡!再點了特製水牛城,哩款真係超好味,夠晒汁之餘帶點辣,十分刺激,真心多點幾份,真係唔使出去食其他地方🥰,吉列咖哩,一入
餐廳座位舒適闊落,燈光也比較暗,但配上不同裝飾,很有特色!
餐廳已經在枱上準備定手套同濕紙巾,方便食客食得更滋味!
唯一兩款中式口味醉雞,用酒浸煮再浸在碗汁入面一齊上,雞翼吸收了酒味,入口有淡淡既酒香,
款式口味之多,一晚真係未必可以完整試完,因有啲口味已經要即時追加,
下次可以再來食埋其他口味!😘