2023-11-11
銅鑼灣Sugar+呢度開咗好多好吸引嘅餐廳🩷今次試呢間西餐仲保留咗之前Halloween裝修,氣氛十足。同場仲有人慶生,餐廳十分配合,大大個螢幕顯示happy birthday,仲特登熄哂燈點蠟燭唱生日歌,好有氣氛。Parma Ham and Burrata $168好鮮香,食材勁高質🫰🏻Octopus Salad $168呢個超勁,八爪魚竟然唔難咬,沙律清新Australian Lamb Rack (Medium) $378職員會喺你面前點火燒羊架,打卡一流之餘,羊架個表皮仲有啲焦脆,而且唔羶🫰🏻Pappardelle Bolognese $188呢個我最愛。麵質似手工意粉(可能真係手工🤭),肉碎超香🩷超鍾意。Tiramisu $98芝士勁濃密creamy, 咖啡味恰到好處。Tropicana $88Tiffany blue嘅外表好有海洋嘅清新感,味道有啲椰子香,幾香甜。Drag Me More $88呢樣透明同暗紅分層嘅Mocktail, 上枱嘅時候會有職員嚟將藍色嘅液體倒入去,形成強烈嘅海洋感,打卡記得拎定電話。總結:景觀開揚、氣氛一流、食材高質🩷
Parma Ham and Burrata $168
好鮮香,食材勁高質🫰🏻
Octopus Salad $168
呢個超勁,八爪魚竟然唔難咬,沙律清新
Pappardelle Bolognese $188
Tiramisu $98
芝士勁濃密creamy, 咖啡味恰到好處。
Tropicana $88
Drag Me More $88
總結:景觀開揚、氣氛一流、食材高質🩷