2020-09-15
餐廳怖置顏色以橙色為主,非常醒神,簡單既裝修配合輕鬆既英文歌曲,整個感覺都好舒適自在😎。漢堡包包皮既size比其他burger店既迷你,不過對於女士/少食澱粉/減肥中既朋友就岩哂😆👍🏼,包面同包底都有用牛油烘脆,好有誠意😊。.🍔Set A - Ediots 煙肉牛肉漢堡💲98+Fried egg 煎蛋💲5+Truffles Fries💲12(upgrade)+Coke Plus漢堡好足料,牛肉超厚肉又好juicy,煎到大概7成熟好正肉味好香濃😋,煎蛋剛好半生熟仲有蛋黃汁流出黎👍🏼,醬汁係希臘青瓜酸乳酪醬汁,夾埋burger一齊食感覺好fresh,一啲都唔heavy😊。.🍔Set I - Soft Shell Crab Burger 軟殼蟹牛肉漢堡💲128+Sweet PotatoFries💲5+Soda Water呢個burger成隻機械人咁🤖,突哂啲蟹腳出黎😆好有睇頭,軟殼蟹既炸粉好薄,炸得好香脆👍🏼,牛肉都好厚身同juicy。蕃薯條炸得好脆好香口,仲有好天然既蕃薯甜味😋。.🐥Ediot Wings(S)💲48雞翼small size有3隻,炸得好脆身,肉質嫩滑。.🧀Cheese S
🍔Set A - Ediots 煙肉牛肉漢堡💲98
+Fried egg 煎蛋💲5
+Truffles Fries💲12(upgrade)
+Coke Plus
+Sweet PotatoFries💲5
+Soda Water
蕃薯條炸得好脆好香口,仲有好天然既蕃薯甜味😋。
🐥Ediot Wings(S)💲48
雞翼small size有3隻,炸得好脆身,肉質嫩滑。
🧀Cheese Sticks(S)💲37
芝士條small size有3條,熱辣辣新鮮出爐,拉絲效果一流💯,芝味十足😍。
————————————————
味道:😋😋😋😋😋
環境:✨✨✨✨✨
服務:💁🏻♂️💁🏻♂️💁🏻♂️💁🏻♂️
賣相:📸📸📸📸📸
等待:0 mins (1:30pm)
回頭率:80%
————————————————