2020-10-23 135 浏览
今日我就話比你聽乜野先叫真漢堡cp高有heart.疫情關係日日都係食外賣今日試埋外賣自取最抵食。包裝非常細心唔會整爛個包一打開見到都知有番咁上下吸引個包set係要有對比既,呢個包係細啲既,但其實食曬咁多薯條🍟再食埋包其實剛剛好唔會太頂。芝士用料不錯幾香芝士味,有小小薄荷醬好香,手打牛肉有肉汁豐富嘅,我諗現在周圍食手打牛肉漢堡好味有質素既都要$100左右,但其實好味同價錢唔一定成正比,呢間係灣仔泥講唔算好貴,現在外賣app7折食再減$15。成個餐都係$70到算超cp.推介可試。
今日我就話比你聽乜野先叫真漢堡cp高有heart.
疫情關係日日都係食外賣今日試埋外賣自取最抵食。

包裝非常細心唔會整爛個包

Set  A  招牌漢堡

一打開見到都知有番咁上下吸引

推介可試。
Set  A  招牌漢堡
2020-10-14 103 浏览
看看這間burger店既感覺好外國feel以橙色為主要既顏色,店內有幅壁畫在burger上有對好sweet既情侶,個男生和店主勁相似呀😆🔸Travel With Ediots 黑松露及原味迷你牛肉漢堡 $112 有選擇困難既我見到有迷你burger ,姐係細細個又有2款味道🤤yeah~ 迷你漢堡都會令你好飽飽!黑松露好出,另一款味道就是乳酸醬,咬落牛肉肉汁出曬黎好juice ~~⠀🔸Sweet potato 蕃薯條 +$5 叫左2個餐會跟薯條🍟所以呢個我就加左$5轉 蕃薯條,特別嘛😂 蕃薯條食落甘甜, 蕃薯味🍠十足🔸Crispy chicken burger 脆香雞堡 $88塊雞外脆脆的內嫩滑,配菜還有酸青瓜、生菜🥬 薯條就係原味薯仔條🥔有長有短,還有薯皮
看看這間burger店既感覺好外國feel

🔸Sweet potato 蕃薯條 +$5

塊雞外脆脆的內嫩滑,配菜還有酸青瓜、生菜🥬
薯條就係原味薯仔條🥔有長有短,還有薯皮

2020-10-04 98 浏览
💁🏻‍♀️Combo set: Burger + Fries + Drinks (soft drinks)⠀⠀🍔Atomic Bomb啡菇芝士牛肉漢堡🧀 $108 (💡10/10)⠀👧🏻見到大啡菇就二話不說揀左佢。啡菇同肉扒係Juicy嘅代名詞👅,啡菇炸完之後再搽左少少牛油,加車打、Mozzarella同洋蔥🧅,味道層次好豐富,又香又惹味🤤🤤,大大個超足料,好味到完全停唔到。⠀⠀🖼Travel With Ediots 黑松露及原味迷你牛肉漢堡 $112 (7/10)⠀兩個小burger啱哂食野要有儀態嘅lady✌🏻,佢地分別用左黑松露同乳酸醬,肉汁同味道都冇大burger咁突出🥺。⠀⠀🍠Sweet potato 蕃薯條 +$5 (8.5/10)⠀食落甘甜,比薯條實啲🤓,個人建議唔點醬食原味。⠀⠀🍟Cheese fries芝士煙肉薯條 +12 (9/10)⠀長長嘅薯條上面淋上芝士同煙肉,煙肉嘅咸香同煙燻味好出🥓🥓而且融入埋芝士到,芝士醬好有奶香🧀,好好味。⠀⠀🐔Ediot Wings炸雞翼(8/10)⠀醃料唔會好重手,但夠香,皮脆肉嫩多汁,都唔錯☺️。⠀
Atomic  bomb

食落甘甜,比薯條實啲🤓,個人建議唔點醬食原味。⠀

🐔Ediot Wings炸雞翼(8/10)⠀
醃料唔會好重手,但夠香,皮脆肉嫩多汁,都唔錯☺️。⠀
2020-09-30 83 浏览
Two ediotsCheese diggersTravel with ediotsEdiot wings價錢💲: $103/ $112/ $58 好味程度😋: 4.3/5服務🍴: 3.6/5環境🗾: 3.6/5性價比🥢: 3.8/5回頭率😚: 3.6/5-灣仔有新開burger店啦,開係office最多的附近,平日夜晚同星期六日真係要多多支持😚 漢堡款式唔係好多,都係普通、芝士、大啡菇咁,最特別應該就係軟殼蟹,但個日已經賣晒,所以我地就試左一個芝士蛋牛肉漢堡同一個mini burger set,仲有一份雞翼😝-芝士蛋個個除左入面有芝士,係包面都有一塊,所以食落都幾cheesy🤪 包體鬆軟,有輕輕用牛油煎過👍🏻 塊漢堡扒好juicy,超多汁,會滴落來😂 肉質都啱啱好,唔會太硬或太散☺️ 牛味又濃!配埋🥬🍅,沙律醬真係好match😏 可惜個蛋係全熟,如果佢可以一咬有蛋汁流出來應該會更出色!-Mini set就一個原味,一個黑松露味。呢個好奇怪個包比較鞋同硬🤔 但入面塊肉就一樣咁好食!原味有煙肉係入面,所以勁香😀 佢陣煙燻味好加分!另一個就用黑松露醬,但可能入面都濃味,所以黑松露味可以再濃啲
Two ediots
服務🍴: 3.6/5
環境🗾: 3.6/5
性價比🥢: 3.8/5
回頭率😚: 3.6/5
Mini set就一個原味,一個黑松露味。呢個好奇怪個包比較鞋同硬🤔 但入面塊肉就一樣咁好食!原味有煙肉係入面,所以勁香😀 佢陣煙燻味好加分!另一個就用黑松露醬,但可能入面都濃味,所以黑松露味可以再濃啲🤤
2個都叫餐會跟薯條🍟我地叫左個黑松露薯條。佢地係手工薯條,條條形狀長度唔同,仲會有薯皮,但因為咁所以好好食!勁香薯味😂 黑松露醬配呢個就好d,味道濃啲。另一個叫左番薯條,一樣炸到好酥脆,外脆內軟🥰 仲好香蕃薯的甜味!小食就食左大ediot wings,佢有5隻。每隻都醃得好夠味,炸得好脆,會想係咁食🤣 但佢偏油,食完個紙盒都有小小油。整體呢間小店唔錯,特別讚塊肉!大家都可以去支持下😜
好耐無食BURGER啦!今晚試新野,係位於灣仔謝斐道既Two Ediots,橙色牆身畫滿玩味十足既壁畫,好sharp好吸晴!黑松露及原味迷你牛肉漢堡迷你漢堡細細個岩哂女士們,男士們可以一啖一個~黑松露漢堡香氣十足,原味為煙肉牛肉漢堡新鮮手打牛肉鮮嫩多汁,又厚又Juicy,啖啖肉口感豐富嫩滑!芥末魚柳漢堡炸至金黄酥脆,內裡魚肉軟嫩,啖啖香脆魚柳,口感一流,配以滋味芥末醬汁,實在令人回味。Combo Set包American Fries及汽水,亦可加錢轉芝士薯條,外脆內軟,充滿薯香,芝士味啖啖濃厚鹹香!另一個Combo Set亦加錢轉蕃薯條,炸至金黃色又香又酥,保留番薯甘甜味。Ediot Wings醃得入味,炸至金黃色,入口香脆,炸皮薄,咬落嫩滑多汁勁JUICY!Cheese Sticks濃郁芝士香,外層酥脆,咬開輕易拉出長長芝士拉絲。
好耐無食BURGER啦!

今晚試新野,係位於灣仔謝斐道既Two Ediots,

橙色牆身畫滿玩味十足既壁畫,好sharp好吸晴!

黑松露及原味迷你牛肉漢堡

迷你漢堡細細個岩哂女士們,

男士們可以一啖一個~

黑松露漢堡香氣十足,

原味為煙肉牛肉漢堡

新鮮手打牛肉鮮嫩多汁,

又厚又Juicy,啖啖肉口感豐富嫩滑!

芥末魚柳漢堡

炸至金黄酥脆,內裡魚肉軟嫩,

啖啖香脆魚柳,口感一流,

配以滋味芥末醬汁,實在令人回味。

Combo Set包American Fries及汽水,

亦可加錢轉芝士薯條,外脆內軟,

充滿薯香,芝士味啖啖濃厚鹹香!
另一個Combo Set亦加錢轉蕃薯條,

炸至金黃色又香又酥,保留番薯甘甜味。
Ediot Wings

醃得入味,炸至金黃色,入口香脆,

炸皮薄,咬落嫩滑多汁勁JUICY!
Cheese Sticks

濃郁芝士香,外層酥脆,

咬開輕易拉出長長芝士拉絲。
2020-09-19
2020-09-23 85 浏览
Two Ediots 店內用橙色做主色,好光猛好eye catching🤩十分喜歡兩邊牆身既手繪油畫,野食未到已經影左唔少相😍啡菇芝士牛肉漢堡 Atomic Bomb $108+$5 sweet potato fries 叫得Atomic Bomb真係唔簡單💣本身想試下就咁咬,但實在太巨型啦,要麻煩店主拎番入廚房切開一半🤭點知橫切面更加震撼,原來啡菇內係有流心芝士‼️個畫面靚到呢...絕對唔止影相靚,流心芝士啡菇超juicy,以為炸完會好乾,點知係爆汁🤤另一個重點係自家製手打漢堡,牛肉味好濃,肉質鮮嫩又juicy,食得出唔係街外交黎既質素😎最後強烈建議大家一定要加$5轉sweet potato fries因為真心好食,原來甜甜地既🍠條熱辣辣炸起係咁正😎黑松露及原味迷你牛肉漢堡 Travel with Ediots $112+$12 黑松露薯條迷你burger真係超可愛😍好適合要顧及table manner既女孩子(我就無既😊) 好想讚一讚無論係大burger定迷你burger,個包都超級軟熟!! 食過好多burger,個包又硬又乾,未食到中間啲料已經扣曬分🙁所以特別喜歡Two Ediot

啡菇芝士牛肉漢堡 Atomic Bomb $108
+$5 sweet potato fries

+$12 黑松露薯條
迷你burger真係超可愛😍好適合要顧及table manner既女孩子(我就無既😊) 好想讚一讚無論係大burger定迷你burger,個包都超級軟熟!! 食過好多burger,個包又硬又乾,未食到中間啲料已經扣曬分🙁所以特別喜歡Two Ediots選用既軟身包,唔會食到牙肉都痛埋😉 一啖可以食曬咁多層,好滿足!! 貪心地薯條都加左好香濃既黑松露醬,好食到停唔到口呀👍
啡菇芝士牛肉漢堡 Atomic Bomb
黑松露及原味迷你牛肉漢堡 Travel with Ediots
题外话/补充资料: 店內好貼心地提供獨立包裝既手套俾客人使用,廁所都十分乾淨,完全唔使擔心食到成手污糟曬又無得洗手😎👍
2020-09-17
2020-09-21 68 浏览
難得星期日老公放假當然要全家出動呢日一齊去咗灣仔行街跟住去咗Two Editos醫肚叫咗兩個 Burger Set🍔軟殼蟹牛肉漢堡同埋 脆香雞堡軟殼蟹鬆脆爽口配合爆多汁嘅牛肉口感香濃有層次雞肉香脆 肉質鮮甜最正係漢堡個包鬆軟唔乾身 配合餸菜咬落去好滋味跟餐叫咗黑松露薯條仲有芝士薯條🍟薯條炸到金黃鬆脆香口但又唔會太油膩加上黑松露同芝士醬味道更加豐富另外仲叫咗雞翼先點左原味因為就返小朋友唔食辣肉汁鮮嫩味美雞皮係軟脆之間食到停唔到口之後都忍唔住encore叫咗一客辣味嘅雞翼辣味更加香口而且辣到適中整體來講係好高質素嘅burger店環境寬躺舒適好適合weekend一家大細或者同friend好chill 咁享受happy hours
難得星期日老公放假

好適合weekend
一家大細或者同friend
好chill 咁享受happy hours
2020-09-20 780 浏览
灣仔新開了一間漢堡包店,餐廳不算很大,橙色的牆上畫滿了壁畫,很特別!餐廳有多款不同的漢堡可以選擇,以聽說軟殼蟹和炸魚漢堡很受歡迎的,所以當天晚上去到已經賣完了!他們的套餐包括薯條和飲品。煙肉牛肉漢堡,漢堡包不會太大個,入面有煙肉、生菜、蕃茄、芝士和手打牛肉漢堡扒。漢堡扒外層煎到脆脆地,內裡juicy,牛肉不會過謶,好香牛肉味!而包都好香,有少少脆邊,內裡軟熟,非常美味!黑松露及原味迷你牛肉漢堡,這款迷你漢堡非常可愛,細細個,差不多可以一啖食哂!原味跟煙肉牛肉漢堡一樣味道,而黑松露漢堡有淡淡的黑松露味。而所配有的薯條是粗薯條,外脆內軟,很惹味!Ediot Wings,這款雞翼很香口,雞肉嫩滑,而且雞翼的味道好有小時候吃的蒜香雞翼的感覺,好有回憶!Cheese Sticks,芝士條能夠拉到好長的芝士拉絲,而且熱辣辣的時候吃,芝士味道會更出!有機會要再來試試這裡熱門的軟殼蟹和炸魚漢堡!
他們的套餐包括薯條和飲品。
煙肉牛肉漢堡
,好香牛肉味!而包都好香,有少少脆邊,內裡軟熟,非常美味!
黑松露及原味迷你牛肉漢堡
Ediot  wings
Cheese  sticks

有機會要再來試試這裡熱門的軟殼蟹和炸魚漢堡!
2020-09-15
2020-09-17 87 浏览
用左星期四 mastercard優惠減$20加外賣自取減$10優惠, 原價98蚊既Set A 煙肉牛漢堡配薯條連飲品折後68蚊。同事過黎一睇就話:"薯條幾多, 不過漢堡太細"以regular size黎講真係細左d, 似下午茶set多d。個source酸酸地幾開胃, 塊牛正正常常, 煙肉都好細塊,唔知係咪外賣凍左, 本身個包偏軟, 加埋蕃茄濕濕地左令個包更加淋。請同事食薯條, 佢地話"點解咁咸?好似唔似原薯製造咁?"我就覺得ok, 起碼凍左既薯條唔硬, 雖然都唔脆, 但鬆化可以接受。但外賣凍左既burger同fries真係味道打左折扣。你問我68蚊值唔值?我覺得麻麻地, 佢個burger又唔係大, 但細得黎又冇驚豔既感覺,(正正常常味道既真係唯有以大取勝😅)如果連68蚊我都未必回頭, 原價98價更加唔值👋今次既comments綜合埋3位同事既意見, 一敢覺得cp值低, 佢地見我叫左1次都冇興趣下次叫😝, 覺得我哂錢😨同事話:不如食triple o😂😂

同事話:不如食triple o😂😂

SetA buger
2020-09-17
外卖自取
用餐优惠
信用卡優惠
2020-09-17 62 浏览
🍔灣仔新開漢堡包店𝕋𝕨𝕠 𝔼𝕕𝕚𝕠𝕥𝕤呢間漢堡小店有10款漢堡選擇😋當中最吸引嘅一定係軟殼蟹牛肉漢堡啦🦀厚厚嘅美國手打牛肉漢堡扒係佢哋自家製食落juicy之餘 會食到粒粒牛肉口感軟殼蟹脆口 加上麵包軟熟 大細剛好可以一啖食到哂所有材料唔似平時太大又硬嘅漢堡食到好”呢hea”煙肉牛肉漢堡就夠經典🍔Combo set跟薯條同汽水 有梳打水揀阿😍我哋upgrade$12 試🧀芝士同松露薯條🍟薯條帶皮外層極脆 淨食無點醬已經好夠味加埋邪惡芝士醬同松露蛋黃醬 好滿足小食除咗原味ediot wings仲有辣雞翼選擇🌶.🍔軟殼蟹牛肉漢堡$128🍔煙肉牛肉漢堡$98🍗Ediot wings(L)$58📍 Two Ediots (灣仔)灣仔謝斐道151-161號金聲大廈地下B號舖
🍔灣仔新開漢堡包店𝕋𝕨𝕠 𝔼𝕕𝕚𝕠𝕥𝕤
呢間漢堡小店有10款漢堡選擇😋

當中最吸引嘅一定係軟殼蟹牛肉漢堡啦🦀
厚厚嘅美國手打牛肉漢堡扒係佢哋自家製
食落juicy之餘 會食到粒粒牛肉口感
軟殼蟹脆口 加上麵包軟熟 大細剛好
可以一啖食到哂所有材料
唔似平時太大又硬嘅漢堡食到好”呢hea”

煙肉牛肉漢堡就夠經典🍔

小食除咗原味ediot wings仲有辣雞翼選擇🌶

🍔軟殼蟹牛肉漢堡$128
🍔煙肉牛肉漢堡$98
🍗Ediot wings(L)$58

📍 Two Ediots (灣仔)
灣仔謝斐道151-161號金聲大廈地下B號舖
2020-09-13
疫情限聚令放寬,收工就約朋友埋晚餐先返屋企當係慶祝下。我地只係近近地揀左公司附近嘅餐廳,位於謝斐道,夜晚時間更少人,唔怕同人迫,食得安心啲。呢間小店開左唔係好耐,唔係響附近返工都留意唔到,我同朋友簡簡單單一人一個餐滿足自己。🍔Travel with Ediots - $112黑松露及原味迷你牛肉漢堡 - 朋友想樣樣試下,呢個set係叮唔錯嘅選擇,因為佢有兩個口味嘅迷你漢堡,一個係黑松露味,味道唔算太重,唔會遮蓋左牛肉本身嘅香味。另一個就係招牌煙肉牛肉漢堡,煙肉味重但唔算鹹,夾埋牛肉互相輝映。🍔Cheese Mushroom Burger (V) - $88啡菇芝心漢堡 - 呢個係一個素食漢堡,不含肉類,適合素食人士。啡菇肉夠厚實,咬落多汁,但唔會出好多水,啡菇係釀左芝士再炸,炸後再覆蓋一層芝士成漢堡餡料,咬感十足,而且芝心芝士有強勁拉絲效果,影相玩味十足。每個餐都包含薯條及汽水一罐,薯條可以選擇普通薯條或甜薯,薯條係由連皮粗切薯條新鮮炸起,有質感,甜薯能夠帶起味蕾,值得推薦。📍Two Ediots灣仔謝斐道151-161號金聲大廈地下B號舖
疫情限聚令放寬,收工就約朋友埋晚餐先返屋企當係慶祝下。

🍔Travel with Ediots - $112

📍Two Ediots
灣仔謝斐道151-161號金聲大廈地下B號舖
2020-09-16 662 浏览
/𝑇𝑤𝑜 𝐸𝑑𝑖𝑜𝑡𝑠🇭🇰/#sa灣仔篇 #sa_burger ➖➖➖<灣仔大份漢堡小店🍔>▪️▪️▪️雖然burger 好邪惡 但都算係我嘅comfort food 間唔中都會食下🤤早幾日去開灣仔見到有間試業梗嘅burger 小店未到peak hour 無咩人 就入左去食😆店舖嘅裝潢就好似美式漢堡包店最吸睛一定係佢嘅橙色牆同壁畫🧡食物都好大份飽肚 食完lunch 夜晚都好飽價錢方面性價比幾高 特別係下午茶🍔Burger set 都仲有一份薯條同soft drink 🥤 ➖➖➖1️⃣Atomic bomb 💣 啡菇芝士牛肉漢堡$108 呢個真係幾有驚喜 好大個要拆散食🙈以大啡菇、車打芝士做配料仲有一塊牛肉漢堡扒 幾有嚼口而大啡菇幾厚都好Juicy 微微炸過唔會好厚粉面頭仲有一塊半溶芝士做到拉芝效果 而且都幾澎湃~用左classic sauce 係秘製茄汁同蛋黃醬 包有微微烘過、有牛油香但我地食完小食先食 無咁脆口➖➖➖分數: 8.1/10 ➖➖➖2️⃣軟殼蟹牛肉漢堡 $128 雖然呢個睇落無atomic bomb 咁大個但同樣足料飽肚😂夜晚無再食過野軟殼蟹金黃色 幾有鮮味不過隔一陣先
/𝑇𝑤𝑜 𝐸𝑑𝑖𝑜𝑡𝑠🇭🇰/
食物都好大份飽肚 食完lunch 夜晚都好飽
價錢方面性價比幾高 特別係下午茶🍔

1️⃣Atomic bomb 💣 啡菇芝士牛肉漢堡$108
呢個真係幾有驚喜 好大個要拆散食🙈
以大啡菇、車打芝士做配料
仲有一塊牛肉漢堡扒 幾有嚼口
而大啡菇幾厚都好Juicy 微微炸過唔會好厚粉
面頭仲有一塊半溶芝士
做到拉芝效果 而且都幾澎湃~
用左classic sauce 係秘製茄汁同蛋黃醬
包有微微烘過、有牛油香
但我地食完小食先食 無咁脆口

軟殼蟹金黃色 幾有鮮味
不過隔一陣先食 有少少韌左
而佢嘅汁都加左檸檬汁 食落更輕盈
底部仲有塊beef patty 🍔幾有嚼口
如果想食兩款肉 呢個係可以滿足到~

分數:7.5/10
➖➖➖
3️⃣番薯條 (套餐+$5)
本身跟餐配薯條嘅 加錢就可以轉番薯條🍟
份量都好多 而且幾巨型 番薯味鮮甜 味道突出
如果可以厚番少少就好😆
Sweet  potato  fries

分數: 7.8/10
➖➖➖
4️⃣Truffle fries (+$12 可以轉松露醬/芝士)
Size 長幼同番薯條差唔多
幾鍾意佢嘅醬🤤🤤食到松露粒嘅口感
隱約食到松露味 仲帶酸酸地🤤可以更濃!
Truffle  fries

Cheese  stick

分數:7.5/10
6️⃣hot wings (S) $48
加左辣椒油 有番咁上下辣度😂
食落係幾惹味 肉嫩唔會乾~
仲有香草做點綴!
Hot  Wings

分數:7.3/10
2020-09-14
Sweet  potato  fries
Truffle  fries
Cheese  stick
Hot  Wings
2020-09-15 524 浏览
餐廳怖置顏色以橙色為主,非常醒神,簡單既裝修配合輕鬆既英文歌曲,整個感覺都好舒適自在😎。漢堡包包皮既size比其他burger店既迷你,不過對於女士/少食澱粉/減肥中既朋友就岩哂😆👍🏼,包面同包底都有用牛油烘脆,好有誠意😊。.🍔Set A - Ediots 煙肉牛肉漢堡💲98+Fried egg 煎蛋💲5+Truffles Fries💲12(upgrade)+Coke Plus漢堡好足料,牛肉超厚肉又好juicy,煎到大概7成熟好正肉味好香濃😋,煎蛋剛好半生熟仲有蛋黃汁流出黎👍🏼,醬汁係希臘青瓜酸乳酪醬汁,夾埋burger一齊食感覺好fresh,一啲都唔heavy😊。.🍔Set I - Soft Shell Crab Burger 軟殼蟹牛肉漢堡💲128+Sweet PotatoFries💲5+Soda Water呢個burger成隻機械人咁🤖,突哂啲蟹腳出黎😆好有睇頭,軟殼蟹既炸粉好薄,炸得好香脆👍🏼,牛肉都好厚身同juicy。蕃薯條炸得好脆好香口,仲有好天然既蕃薯甜味😋。.🐥Ediot Wings(S)💲48雞翼small size有3隻,炸得好脆身,肉質嫩滑。.🧀Cheese S

🍔Set A - Ediots 煙肉牛肉漢堡💲98
+Fried egg 煎蛋💲5
+Truffles Fries💲12(upgrade)
+Coke Plus

+Sweet PotatoFries💲5
+Soda Water
蕃薯條炸得好脆好香口,仲有好天然既蕃薯甜味😋。

🐥Ediot Wings(S)💲48
雞翼small size有3隻,炸得好脆身,肉質嫩滑。
🧀Cheese Sticks(S)💲37

芝士條small size有3條,熱辣辣新鮮出爐,拉絲效果一流💯,芝味十足😍。
————————————————
味道:😋😋😋😋😋
環境:✨✨✨✨✨
服務:💁🏻‍♂️💁🏻‍♂️💁🏻‍♂️💁🏻‍♂️
賣相:📸📸📸📸📸
等待:0 mins (1:30pm)
回頭率:80%
————————————————
2020-09-13
午餐
山長水遠專登去食期間限定嘅「軟殼蟹牛肉漢堡」,但竟然.......What?!😳 賣晒?!😱😱唔係呀?!真係好失望囉😩😩..........唯有揀我嘅第二心水啦:🍔Atomic Bomb($108)呢嗰係啡菇芝士牛肉漢堡,成個漢堡都真係好鬼厚身,當中啡菇仲厚過塊牛肉,佔咗成個burger嘅1/3,而且仲用炸粉炸過,咬落真係幾香脆多汁,好有口感👍🏻雖然牛肉唔夠啡菇咁厚,但牛肉係手打已經有誠意,夠晒juicy😋最吸晴係嗰啲溶咗嘅芝士,竟然拉出超長嘅拉絲,真係好驚喜🤩雖然芝士真係好邪惡,但係配同生菜及蕃茄一齊食,係唔覺得膩嘅👍🏻漢堡仲可免費跟配American Fries及汽水,或加錢轉其他口味嘅薯條,我一向食開原味薯條蘸大量茄汁,所以唔洗諗American Fries一定最啱我👍🏻嘩😍.......係我最鍾意嘅厚切薯條呀,仲要熱到辣手,真係一條接一接咁食囉🤤🤤🍗Ediot Wings($58)本身仲有另一款辣味雞翼可揀,但一來怕辣,二來叫得Ediot Wings,覺得可能係店舖獨有嘅口味,所以就揀咗呢款😆真係不得不稱讚雞翼炸得好好,賣相不但炸得金黃色而又脹卜卜,炸漿仲好薄身,堅係香脆,入味

What?!😳 賣晒?!😱😱
唔係呀?!真係好失望囉😩😩
..........唯有揀我嘅第二心水啦:

🍔Atomic Bomb($108)

🍗Ediot Wings($58)
真係不得不稱讚雞翼炸得好好,賣相不但炸得金黃色而又脹卜卜,炸漿仲好薄身,堅係香脆,入味之餘又無油膩感,我食多一set都仲得🤤🤤

🧅Onion Wings($52)
洋蔥圈大得有啲誇張嘅,而且又係炸到金黃色,又係脹卜卜,外脆內軟,又係食到停唔到口系列👍🏻👍🏻

呢度嘅burger set真係幾抵食,朋友直言味道更媲美Burger Joys,佢已諗住遲吓再encore😆店員知道我哋咁捧場後,即刻打賞咗幾張coupons俾我哋下次用🤩🤩wow......店員咁識做,食物又咁好食,好難無下次喎🤪🤪

💪🏻🔥下次一定要食到軟殼蟹牛肉漢堡😋😋

下午茶
“LIFE IS BETTER WITH BURGERS”新開左手工牛肉漢堡店.《EDIOTS 煙肉牛肉漢堡》🍔最signature 既burger 煙肉煎得脆口 沒有油膩感漢堡厚而不實 都夠juicy 再配上GREEK TZATZIKI SAUCE 又幾夾個sauce 會食到明顯薄荷味同有d herbs既味道會令到個漢堡減了油膩感 讚🥰.《ATOMIC BOMB 啡菇芝士牛肉漢堡》🍔鐘意食菇同芝士控都一定要試呢個漢堡首先呢個漢堡係無可能一啖由頭到面咬得哂真係要分開兩part食菇菇係輕輕炸左再係面頭有一堆溶左既芝士 真係好好食不過呢個相對會比較漏或滯 因為太多芝士喇🧀.每個set都可以配一罐汽水同一款薯條🍟American fries就可跟餐 另外如果鐘意蕃薯條可+$5就有喇.全間店舖由門面到入面裝修都好簡單係好亮麗既橙色 圖案感覺舒服輕鬆.一去到老闆會問有無黎過食會介紹個餐牌 好好人有禮貌又親切👍🏾最後想讚埋店內係有準備即棄手套🧤供給客人使用真係食得又方便又衞生

“LIFE IS BETTER WITH BURGERS”
新開左手工牛肉漢堡店

《EDIOTS 煙肉牛肉漢堡》🍔