2004-12-27
Boxing day,下晝同d friend去筲箕灣/鯉景灣影完相,行都行到太古。不過勁多人,又要等,有個friend話不如去食包,就番番金鐘PP食包。晏晝lunch有時食完過PP/Seibu/Great行下,都無留意呢間包,食過就知好。5個人,食左同一款餐,就係BO Combo (Bacon & Cheese) + Mushroom,4個飲奶式。d 薯條已經好正,夠大條夠熱。個包簡直無得頂,真係用唔到文字黎形容,又大,又多汁,又多料,其中有個女仔friend口細d要分上下半咁食。肥就肯定肥架喇,不過有咩好食既係唔肥丫。d milkshake唔係milkshake黎既,我所認識鬼佬milkshake 淨係用1個scoop 雪糕既,呢到d應該叫thickshake,因為個口感,厚既程度肯定有2個半3scoop 雪糕,好包肚。不過唔好叫咩雞塊,雞胸黎既,好鞋口,敗筆。總結真係超正,不過真係太肥,包黎講唔平,我諗我都係1個月1次。
d 薯條已經好正,夠大條夠熱。
不過唔好叫咩雞塊,雞胸黎既,好鞋口,敗筆。