2020-09-10
✨觀塘工廈小店🍔高質Burger😍✨———————————————————-💛#littlefatwest良心小店💛.一間西泰fushion既餐廳 今次冇試泰麵 食左burger🍔服務100分既黃店☺️waiter有禮貌見我哋兩個女仔想share食 就主動幫我哋切餐廳仲有好靚既掛畫 係佢哋自己畫架去既時候冇乜人 大家要多啲支持下———————————————————-🍔美式Mac n cheese牛肉漢堡 $129 (8/10)餡料好豐富!一口岩岩好咬得哂(口大☺️)面包烘得幾香 安格斯漢堡扒好厚肉仲有芝士通心粉💕同烤脆左既ham 好咸香想讚下個洋蔥!加左bbq sauce煮甜甜地幾惹味 我平時唔鐘意洋蔥🤣但呢個煮淋左 口感幾好套餐送蕃薯條同飲品 炸得好脆幾香口😛但有幾條炸得太燶喇😂😂.🍔招牌72小時安格斯牛小排漢堡 $119(8.5/10)我覺得牛小排煮得入味過安格斯😳煙燻bbq醬汁同牛肉真係好match🤤仲有烤菇同爽口既羽衣甘藍🥬口感好豐富推介呢款呀💕好食又平啲😂———————————————————-📍The Cool Cousins Cafe & Noodle Bar (觀塘) @
💛#littlefatwest良心小店💛
服務100分既黃店☺️waiter有禮貌
見我哋兩個女仔想share食 就主動幫我哋切
餐廳仲有好靚既掛畫 係佢哋自己畫架
去既時候冇乜人 大家要多啲支持下
———————————————————-
餡料好豐富!一口岩岩好咬得哂(口大☺️)
面包烘得幾香 安格斯漢堡扒好厚肉
仲有芝士通心粉💕同烤脆左既ham 好咸香
想讚下個洋蔥!加左bbq sauce煮甜甜地幾惹味
我平時唔鐘意洋蔥🤣但呢個煮淋左 口感幾好
套餐送蕃薯條同飲品 炸得好脆幾香口😛
但有幾條炸得太燶喇😂😂
🍔招牌72小時安格斯牛小排漢堡 $119(8.5/10)
我覺得牛小排煮得入味過安格斯😳
煙燻bbq醬汁同牛肉真係好match🤤
仲有烤菇同爽口既羽衣甘藍🥬口感好豐富
推介呢款呀💕好食又平啲😂
———————————————————-
📍The Cool Cousins Cafe & Noodle Bar (觀塘) @thecoolcousinshk
觀塘開源道60號駱駝漆大廈第三期11樓J室
🔺#littlefatwest觀塘 🔺#littlefatwest觀塘黃店
🔺#littlefatwest西餐
🔺#littlefatwest漢堡