2021-06-18
👧🏻😋👅🍽✨The Cool Cousins (駱駝漆三期)特色fusion泰菜 💛-💛鋪仔細細但食物都幾突出💛只有泰麵同burger兩款主食, 另有泰/西式小食, 同埋各地手工啤-🇫🇷🦆🍜🌶🍅 香煎法式油封鴨髀金邊粉 冬蔭茄湯 $76✨其實我就唔太食得辣, 但佢兩個麵都係同一湯底... 一場黎到都試下啦!✨冬蔭茄湯都幾特別, 辣得黎又有番茄香酸酸地咁✨個油封鴨髀好大隻, 入面好嫩滑同好juicy, 不過我覺得同個冬蔭茄湯其實唔係好夾, 但分開就係正既😂-🥩🍔🍄🍟🥗 招牌72小時安格斯牛小排漢堡 配薯條+沙律 $119+$10 轉黑松露芝士薯條✨招牌一定要試, 落單有問使唔使切開俾我地share幾好~✨牛小排細細舊咁放入burger就比較易食, 另有啡菇, 洋蔥, 生菜等等✨最抵讚係D餡好多汁但唔知點做到唔整林個包, 個包食到最尾都keep住勁脆 🤤✨黑松露芝士果10蚊不枉我俾左, 個醬係用truffle即撈, 面頭再鋪一大拃芝士碎, 唯一美中不足就係薯條同沙律放好近, hi到D汁最底果D林左😫- 🔮🥔紫薯網絲春卷 $18 / 2件✨唔錯, 新鮮炸起熱辣辣, 個網好脆口✨紫薯係蓉狀都香
The Cool Cousins (駱駝漆三期)
特色fusion泰菜 💛
💛鋪仔細細但食物都幾突出
🇫🇷🦆🍜🌶🍅
香煎法式油封鴨髀金邊粉 冬蔭茄湯 $76
✨冬蔭茄湯都幾特別, 辣得黎又有番茄香酸酸地咁
🥩🍔🍄🍟🥗
招牌72小時安格斯牛小排漢堡 配薯條+沙律 $119
+$10 轉黑松露芝士薯條
✨招牌一定要試, 落單有問使唔使切開俾我地share幾好~
🔮🥔
紫薯網絲春卷 $18 / 2件
✨唔錯, 新鮮炸起熱辣辣, 個網好脆口
✨紫薯係蓉狀都香既
🍺
Big Drop Galactic Milk Stout 套餐轉配 $32
✨超重麥芽味好正, 得0.5%酒精既黑啤口感均衡, aftertaste都好強
🍵
玄米綠茶 (熱) 跟餐
免收加一服務費
#TheCoolCousins #觀塘好西 #觀塘美食 #tgead泰式 #hkfoodie #黃色經濟圈 #觀塘黃店 #駱駝漆