2021-10-05 62 浏览
今日lunchtime好開心,喺銅鑼灣登龍街發現左間幾高性價比嘅石燒燒肉店lunch set埋單每人百幾蚊咋!野食除左燒肉仲有burger set,而且仲做緊半價優惠,都幾多元化。石燒薄切牛肉定食👆啲牛好靚呀,本身我自己好鍾意呢套細細嘅日式石鍋,以一人份量黎講呢個set都算係幾多,配飯同沙律,再有埋野飲。另一個set叫左頂級板腱牛扒定食👆五成熟煮得剛剛好👌👌舊牛望落好厚實,唔多筋嘅位所以唔會好難切/咬,而且都好多肉汁,就算唔點燒肉汁都好好味,真心食唔停口🙊
lunch set埋單每人百幾蚊咋!
2021-10-03
去到夜晚,就搵埋也米爸🧑🏻一齊食晚飯,我哋去咗Steak Bar到食。依間餐廳都幾受歡迎👏🏻,去到都有九成滿,如果想一定有位,最好book定位啦😚!店員係入座嘅時候,會講明75分鐘用餐時間。因為我哋兩個都唔係太肚餓😂,所以只係叫咗一個set,再加其他小食。-🍴SET C 牛舌拼薄切牛🐄($188) - 套餐會配有前菜、沙律🥗同埋飯(含飯素),其實份量都唔少。牛肉同埋牛舌都會係比較薄切,用石燒🔥,唔單止好玩,仲好香添😋!牛肉食落牛味都幾重,原本好似冇調味,所以亦會附有燒汁、鹽同埋炸蒜片可以配住食。而牛舌燒完之後幾爽口,口感食落都覺得好唔錯👍🏻!-🍴雞軟骨餃子🥟($45) - 總共有五隻餃子,其實雞軟骨唔會話好明顯,不過會食到有少量🤏🏻嘅雞軟骨喺入邊。除咗雞軟骨,就係正常普通餃子嘅餡料,調味正常。另外附有一小碟醬汁,沾住食餃子更加好食😋!-🍴雞軟骨($58) - 都幾大碟,所以應該等多人嘅時候一齊share食,如果少人嘅話可能會咬到牙較有少少軟🤣。味道係椒鹽味,會令人上癮一粒又一粒,覺得好啱配埋啤酒🍻一齊食!-🍴蜜糖蒜香雞翼🍯🐓(2x2隻)(跟飲品) - 而家餐廳有優惠,只是要買指定冇酒精
🍴蜜糖蒜香雞翼🍯🐓(2x2隻)(跟飲品) - 而家餐廳有優惠,只是要買指定冇酒精飲品,就會送指定小食,例如薯條🍟同雞翼。因為我哋兩個都比較鍾意食雞翼,所以就冇嗌到薯條。雞翼非常之有驚喜🤩,完全體會出外脆內軟嘅感覺,即叫即做係唔同啲,而且蜜糖味🍯非常之香,超驚喜💕!
🍴熱情果茶🥤($38) - 也米爸🧑🏻嘅飲品,飲落少少甜,底部會有幾粒椰果。
🍴橙汁🍊🥤($35) - 橙汁都幾大杯,味道正正常常,不過飲到中間先發現,原來有果粒,不過沉澱咗,所以去到中間先至飲到橙粒😂。
2021-10-03
  • 蜜糖蒜香雞翼
見到很多好評,而且第二份套餐半價,於是訂位試一試,石燒牛扒肉質可以,味道不錯,半價的套餐份量太少,只有三小片牛及三小片豬肉,本來份量少就吃飯吃飽吧,想不到最失敗的是白飯,外面裏面都只有微溫,口感很硬,就像是隔夜的白飯用微波爐翻熱但是沒有翻熱透,整體體驗太差!結帳時忍不住告訴店員,店員說電飯煲壞了,這樣也可以成為藉口,失望!
2021-10-02 42 浏览
Festival combo for 2 $399石燒豚肉拼薄切牛肉有幾塊豚肉同埋牛肉 豚肉就偏半肥瘦 燒起嚟嘅時候好香嘅油脂味 😚牛肉雖然冇寫名但係就有啲似打邊爐會食到嘅牛脊肉 唔會太過油 但係亦都唔會太韌 有淡淡牛肉味 特別好食😋板腱牛扒叫左三成熟 都拿捏得唔錯 因為有個爐所以打算自己再燒下 燒到喜歡既熟度😌個人認為呢走牛燒到7成熟最好成 食落仲有好豐富肉汁 唔會好柴 另外由於都係set既關係 都會有啲酸酸甜甜嘅前菜 沙律同白飯😜雞軟骨餃子之前未食過呢一種餃子 🤪雞軟骨令到餃子口感多咗層次 雖然佢嘅材料都好普通 但係都係香口得來又有少少似食豬耳嗰種爽脆嘅感覺 只要唔好等到佢皮淋晒個皮唔脆 都會係一個幾令你驚喜嘅小食😍BBQ 雞翼雞翼面有層好濃郁既醬料 食落有少少甜味 雞肉都算又滑又飽滿 唔係燒到柴哂既雞翼🤓荔枝梳打 蜜桃梳打🍑出邊好多燒肉店嘅飲品都非常之甜 甜度適中呢樣嘢就抵讚👍🏻👍🏻食燒肉配呢種野飲真係好爽🤩

Festival combo for 2 $399

石燒豚肉拼薄切牛肉

板腱牛扒

雞軟骨餃子

BBQ 雞翼

荔枝梳打 蜜桃梳打🍑

2021-10-02 87 浏览
登龍街多好嘢食, 今次俾餐廳嘅招牌同門口嘅石燒牛menu吸引,就走咗入去試,點咗:🐮Set E 石燒薄切牛肉 - 強推呢個!🤩🤩入黎就係為咗食石燒牛,所以就點咗呢個。店員端上石燒爐嘅時候,溫馨提示,要等五分鐘後,等牛油溶咗先開始燒。一邊燒,一邊就聞到牛香,自己控制幾成熟,食落去係半生熟,加埋一齊上嘅sauce,super like! 🐮Set A 澳洲黑毛安格斯西冷 - 既想食石燒牛,又想試煎好嘅牛,於是就揀呢個,揀咗7成,燒出黎剛剛好!點飲品,可以加多一個小食:🥤荔枝梳打 + 🍟和風紫菜薯條 - 雖然個薯條係連飲品黎,但份量都唔細👍🏻🥤柚子梳打 + 🐥蜜糖蒜香雞翼 - 雞翼燒得剛剛好,加埋蜜糖同蒜香汁,真心不錯仲有要一提嘅係,呢度有位聲音好溫柔嘅女店員。一入到黎,佢已經好主動地介紹個餐牌,上餐時又提我哋要五分鐘後先開始煎啲牛肉。香港人生活太急趕,坐低食飯,聽到把咁溫柔嘅聲,未開餐都已經relax晒😌

澳洲黑毛安格斯西冷

點飲品,可以加多一個小食:

2021-10-01 138 浏览
抵吃的吉列炸牛扒店✨✨位於登龍街一間街舖的炸牛店👍🏻雖然店內小小,但食物都質素不錯!💛💛店內很多客人都是點了這個抵吃的炸牛扒餐。💕《吉列炸牛扒定食》$188牛扒的份量也足夠,牛扒的外層,吉列部份炸得很鬆脆。✨而入面的確是生的,可以讓客人運用套餐提供的烤爐,烤出自己滿意的生熟程度。與同區某間炸牛店相比😂,這間牛扒有牛味,不用太用力去咀嚼!牛扒較軟淋淋👍🏻👍🏻👍🏻✨✨再配合放上有日本飯素的飯去吃,又是另一種味道。不過個人認為,如果配白飯會更好,因為飯素有點咸。😂
抵吃的吉列炸牛扒店✨✨

位於登龍街一間街舖的炸牛店👍🏻

雖然店內小小,但食物都質素不錯!💛💛

店內很多客人都是點了這個抵吃的炸牛扒餐。💕

《吉列炸牛扒定食》$188
牛扒的份量也足夠,牛扒的外層,吉列部份炸得很鬆脆。✨

再配合放上有日本飯素的飯去吃,又是另一種味道。

不過個人認為,如果配白飯會更好,因為飯素有點咸。😂

1K
2021-09-29 78 浏览
星期六放假終於有時間約fd出黎食飯~~我地就去左銅鑼灣既Steak Bar食牛扒🤩🤩🥩澳洲黑毛安格斯西冷定食 $258✨懶得動手所以冇叫到佢地好出名既石燒系列,但估唔到西冷定食都有驚喜~~套餐配有飲品、前菜、沙津同飯,幾豐富❤️❤️牛排叫左7成熟,外層煎得好香,而內裡既肉就啱啱熟~~澳洲黑毛安格斯西冷肉味好重,都算嫩滑,唔會好有油脂感😋😋不過略嫌蒜片炸得過火左d,有少少燶味~~所以我地就簡簡單單點牛排汁食,都唔錯👍🏻👍🏻🍔黑松露蘑菇牛肉漢堡 $120✨跟餐配芝士粉薯條同Coke Zero~~burger每一層都做得好好,好足料好好食🤤🤤麵包有烘香過,蘑菇炒得焦香,蕃茄生菜都新鮮爽脆,而重點既黑松露醬份量都好多!!咬每一啖都食到全部材料,好正❤️❤️薯條係波浪紋,有滿滿既芝士粉,炸得好香口😋😋臨走之前店員同我地講,小店延長左營業時間到11點,仲可以坐6個人添~~大家又可以多個地方聚會啦🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️
星期六放假終於有時間約fd出黎食飯~~
我地就去左銅鑼灣既Steak Bar食牛扒🤩🤩

🥩澳洲黑毛安格斯西冷定食 $258✨
套餐配有飲品、前菜、沙津同飯,幾豐富❤️❤️
牛排叫左7成熟,外層煎得好香,而內裡既肉就啱啱熟~~
澳洲黑毛安格斯西冷肉味好重,都算嫩滑,唔會好有油脂感😋😋
不過略嫌蒜片炸得過火左d,有少少燶味~~
所以我地就簡簡單單點牛排汁食,都唔錯👍🏻👍🏻

🍔黑松露蘑菇牛肉漢堡 $120✨
跟餐配芝士粉薯條同Coke Zero~~
burger每一層都做得好好,好足料好好食🤤🤤
咬每一啖都食到全部材料,好正❤️❤️
薯條係波浪紋,有滿滿既芝士粉,炸得好香口😋😋

大家又可以多個地方聚會啦🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️
2021-09-29 43 浏览
#銅鑼灣 有時鋸扒🥩唔一定要去酒店嘅, 想近近哋平平哋而件扒又唔差嘅, 都有好多選擇! 😁好彩公司附近好多食肆選擇, 早幾日去試咗間新開冰室, 今日行過少少去食石燒扒! 座位寬闊, 以黑色為主色調, 好型! 🤗乜都唔諗, 來個2人餐! 🥩頂級板腱牛扒 (7oz) 、石燒牛舌拼薄切牛、小食 (原味薯條/BBQ風味雞翼/吉列炸蝦)、飲品! 只係需要 $399! 好抵! 🥩石燒要預熱5分鐘, 呢個時候食沙律先, 🥗菜夠新鮮, 幾欣賞個沙律汁! 再來🍚白飯舖上滿滿的飯素, 勁惹味! 開始燒喇, 肉味香濃, 油脂豐富, 入口滿滿牛肉濃郁香味! 牛舌無筋, 切得薄薄的, 方便燒烤, 激讚! 🤤🥩七成熟的牛板腱, 剛剛好! 肉味比薄切的更濃郁, 肉身較厚, 更能品賞一咬落溢出的肉汁! 對愛好牛扒的人來說, 大滿足! 🤤🍤吉列炸蝦, 好新鮮, 炸得香脆, 雖然係小食但足有5條之多! 🍹飲品點梳打, 解解膩!

🤗乜都唔諗, 來個2人餐!

🍹飲品點梳打, 解解膩!

2021-09-27 54 浏览
朋友好鍾意食牛 帶佢嚟呢間好多分店嘅石燒牛扒專門店 多款牛肉俾你選擇我哋叫咗吉列炸牛扒同石燒薄切牛肉佢係一個套餐 包羅萬有 已經包括前菜、沙律同飯素 保證你食到飽石燒薄切牛肉 雪花均勻 薄薄地加埋燒汁同岩鹽就啱晒我口味👍🏻👍🏻食燒鵝預熱5分鐘 牛油就溶掉 之後就可以慢慢燒牛肉 另外仲加埋蒜片咬落去更加香口 用來送飯 味道一流 另外朋友叫咗個吉列 又唔會覺得佢太熱氣十足厚度嘅牛肉再加埋吉列脆脆簡直就是人間極品 不過要小心油 隨時會彈到手仔佢哋仲跟埋麻醬沙律同埋酸蘿蔔 瞬間令我胃口大增
朋友好鍾意食牛 帶佢嚟呢間好多分店嘅

石燒牛扒專門店 多款牛肉俾你選擇
我哋叫咗吉列炸牛扒同石燒薄切牛肉

佢係一個套餐 包羅萬有 已經包括
前菜、沙律同飯素 保證你食到飽
石燒薄切牛肉 雪花均勻 薄薄地

佢哋仲跟埋麻醬沙律同埋酸蘿蔔
瞬間令我胃口大增

2021-09-26
2021-09-26 57 浏览
今日終於同男朋友去左bookmark已久既登話龍街食晚餐,究竟由幾時開始條街變咗條美食街呢?😆 雖然我哋6:00左右已經到,但係大部分餐廳已經坐到半滿🤭 行完一轉之後,就決定食燒肉😛🍖Menu: 1️⃣ 燒肉二人餐($399)食落先覺得呢個餐性價比有幾高,因為有太多野食👅 包左: 🍖 板腱牛肉 上枱時已經燒好,我地本來order 7成熟,但我突然醒起上次喺第二間餐廳order 7成熟會好難咬,所以多口問左侍應哥哥意見,佢建議我地order 5成,如果到時實真係太生,食唔慣,可以用個石板再燒一燒🗿 事實證明侍應哥哥專業😍 男朋友食落鐘意5成熟,而我就鐘意再輕輕燒燒個面(侍面大概2秒就夠),食落內裏肉質仲係好嫩😝 無法想像如果我地order 7成有幾災難🤯 🐷 石燒牛肉拼豬肉 🥟 雞軟骨餃子 絕對要提一提小食!最怕雞軟骨太硬、難咬,呢間無呢個問題~ 最欣賞嘅係佢餃子皮兩端都炸得好脆,但係中間果一段仍然係軟身嘅👍🏻 我地食晒所有燒肉最後先食小食,嗰時距離小食上枱>半個鐘,但仍然超好食,所以再飽都要食埋😎 🦴 BBQ風味雞翼

Menu:

1️⃣ 燒肉二人餐($399)
食落先覺得呢個餐性價比有幾高,因為有太多野食👅 包左:

🍖 板腱牛肉

🐷 石燒牛肉拼豬肉

🥟 雞軟骨餃子

🦴 BBQ風味雞翼

個BBQ醬帶點辣味,咬開皮雞翼內裡仍然好juicy! 即使係二人餐送既小食,都完全無hea🤓

☕️ 熱柚子蜜

🍹 柚子梳打

2️⃣ 石燒和牛燒肉(+$68)

呢款和牛燒完入口未去到即融既程度,但食得出更濃既牛肉味,以呢個價錢黎講都值得order既😌
2021-09-14
  • 雞軟骨
成都見其他人食神石燒尤其係吉列炸牛扒😚今次小編終於去試下啦地方唔算難搵亦係鮮芋仙附近😂去到扒房嘅環境比較細左啲😳大致上好乾淨都冇咩油煙😆食物除了神石燒之外仲有漢堡😙❤️推介指數: 8/10 😎會回訪嗎: maybe 等候時間:booked (週末下午)—————————————————————😍板腱牛扒定食 $158 (7/10)我地叫左5-6成熟以為會淋淋地咬口咁的🤔但看來我期望太高了🥺個人覺得有啲太韌了🥲切嘅時候都覺得好難切😂不過牛扒份量挺多的同埋加上佢附有的醬汁甜甜地不錯🥰有待改善😉😍吉列炸牛扒定食 $188 (8.1/10)呢個係小編最期待之一😋份量同牛扒差唔多店員同我解釋係佢哋先炸出面然後我地係石板燒大約30秒就可以😝不過小編覺得未必需要30秒🤨因為煎完後反而變得太熟了令到佢好韌😞小編最後早啲煎完拿出嚟食冇咁韌之餘仲會食到外脆內軟的感覺🤩不過當然因再煎而冇咁脆啦係配菜方面有飲品沙律前菜同飯(仲有飯素😍)小編真係超喜歡飯素配飯真係唔會好單調😹至於沙律前菜飲品就正常發揮啦味道就冇乜特別😬飯就幾大碗🥣😍石燒和牛燒肉 $68 (8.3/10)呢個係加錢優惠價黎但係咁多樣之中最出色🥰薄薄
成都見其他人食神石燒
大致上好乾淨都冇咩油煙😆
食物除了神石燒之外仲有漢堡😙

❤️推介指數: 8/10
😎會回訪嗎: maybe
等候時間:booked (週末下午)
—————————————————————
板腱牛扒定食
😍板腱牛扒定食 $158 (7/10)
我地叫左5-6成熟
不過牛扒份量挺多的
同埋加上佢附有的醬汁甜甜地不錯🥰
有待改善😉
吉列炸牛扒定食

😍吉列炸牛扒定食 $188 (8.1/10)
呢個係小編最期待之一😋
令到佢好韌😞
小編最後早啲煎完拿出嚟食
冇咁韌之餘仲會食到外脆內軟的感覺🤩
不過當然因再煎而冇咁脆啦

係配菜方面有飲品沙律前菜同飯(仲有飯素😍)
小編真係超喜歡飯素配飯
真係唔會好單調😹
至於沙律前菜飲品就正常發揮啦
味道就冇乜特別😬
飯就幾大碗🥣
石燒和牛燒肉

😍石燒和牛燒肉 $68 (8.3/10)
呢個係加錢優惠價黎

6️⃣以下:不合格😣
7️⃣:整體普通
8️⃣:值得一試🤪
9️⃣:必試🥳
🔟:呢種程度應該不能挑剔吧~
用餐优惠
試食活動
石燒和牛燒肉
2021-09-24 46 浏览
平時間唔中都會食石燒牛,可以解下燒肉癮又唔洗食過量😆銅鑼灣steak bar都開左好耐,但就一直冇黎試,今日同朋友黎開睇電話所以就試埋🖤吉列炸牛扒 SET B 🥩 $188黎到嘅時候已經放左牛油係上面預熱緊,等大約一分鐘牛油溶左就可以開始燒。吉列皮炸到好香脆,厚肉,但又唔會厚粉。店員就建議我可以燒耐少少,會更加好味😋🖤石燒薄切牛肉 SET E 🥓 $178肉質好嫩,切得夠薄,唔會韌,放係板上面每邊燒10-20秒就已經食得,配埋燒肉汁食更入味。兩份套餐都跟左前菜、沙律同飯素飯,前菜係醃蘿蔔,食完可以開胃,解左口入面嘅油脂味,配搭唔錯🖤石燒和牛燒肉🐮🇯🇵 $68二人同行就可以優惠價加配和牛燒肉一份,聽落幾抵就加左。牛肉味相對另外兩款濃好多,一份大約有5-6塊,個人覺得呢個價錢絕對值得追加!大推🌟!!🖤蜜桃果茶🍑 $38見到有桃嘅飲品我就一定會嗌,最鍾意佢唔會太甜😍正中我心意,飲落唔會咁heavy,解渴冰涼🧊🖤和風紫菜薯條🍟 呢期做promo,叫無酒精飲品仲送小食,可以揀原味薯條/和風紫菜薯條/蜜糖蒜香雞翼,我就揀左紫菜薯條,炸到熱辣辣脆卜卜,紫菜味啱啱好,抵食!坐位都坐得幾舒服,夠闊,叫左

🖤吉列炸牛扒 SET B 🥩 $188

🖤石燒薄切牛肉 SET E 🥓 $178

🖤石燒和牛燒肉🐮🇯🇵 $68

🖤蜜桃果茶🍑 $38

🖤和風紫菜薯條🍟

坐位都坐得幾舒服,夠闊,叫左啲野食都唔洗迫埋一齊。食完員工就即刻幫手收碟,服務唔錯,可以再encore
2021-09-23 47 浏览
在銅鑼灣覓食,除了百德新街有食街外,登龍街也算是一條食街,連樓上餐廳,大概有超過20間各式各樣的選擇。是日牛癮發作,一下就想起Steak Bar!吉列炸牛扒 $188很多食客都Order的招牌菜。店員呈上已燒熱的鐵板爐,加入一片牛油,待燒熱後就可以開始親手煎牛扒了。薄薄金黃色的吉列脆皮包著一大塊全生鮮紅的牛扒。牛扒已平均切成小塊,根據個人喜好,每面燒大概15秒,就有外脆內Juicy的效果,牛香撲鼻,快捷方便。本身牛扒的牛味已不錯,也可以沾點燒汁和岩鹽調味。白飯已灑上大量飯素,所以單吃也惹味。一口剛燒起的牛扒,一口飯,簡單美味。頂級板腱牛扒 $215每日限量,幸好趕得上,晚我們10分鐘Order的食客也要失望而回。份量比想像中多,Medium Rare超厚的Flat Iron,一切開就看到治癒的嫩紅色和Juicy肉汁,牛味濃郁,質感軟腍,少筋可接受。定食除牛扒外,同樣連白飯和沙律,還有酸蘿蔔,完全滿足到食肉獸的要求。

吉列炸牛扒 $188

頂級板腱牛扒 $215
今次我同朋友一齊食左兩款石燒既牛分別係吉列炸牛扒同石燒薄切牛肉店員好詳細幫你解釋每款野食既特色好親切😚😚幫助選擇困難症的我們😂😂點完餐之後好快就送上吉列炸牛扒吉列好香脆 中間好軟綿綿軟嫩內軟外脆,師夫切得都算厚身 好有口感,超推介💛💛 份量都好夠~而個飯並唔係普通飯,飯面仲有紫菜飯素勁好食,前菜沙律麻醬都好夠😝😝燒盤易控制火勢均勻,燒到d牛勁香呀!石燒薄切牛肉牛肉好快可以燒熟,牛香味重加埋送上既調味鹽,薄薄的都係另一番風味💛飲品叫左熱情果茶同蜜桃果茶好大杯同埋入邊會有椰果唔會太甜,送飯一流呀呢家做緊叫飲品送小食優惠我地叫左紫菜粗薯條🍟同蜜糖雞翼🍗好滿足☺️☺️☺️💛💛💛
今次我同朋友一齊食左兩款石燒既牛
分別係吉列炸牛扒同石燒薄切牛肉
店員好詳細幫你解釋每款野食既特色
好親切😚😚幫助選擇困難症的我們😂😂
點完餐之後好快就送上

吉列炸牛扒
吉列好香脆 中間好軟綿綿軟嫩
內軟外脆,師夫切得都算厚身 好有口感,超推介💛💛
😝😝燒盤易控制火勢均勻,燒到d牛勁香呀!

石燒薄切牛肉
牛肉好快可以燒熟,牛香味重
加埋送上既調味鹽,薄薄的都係另一番風味💛

飲品叫左熱情果茶同蜜桃果茶
好大杯同埋入邊會有椰果
唔會太甜,送飯一流呀
呢家做緊叫飲品送小食優惠
我地叫左紫菜粗薯條🍟同蜜糖雞翼🍗
好滿足☺️☺️☺️💛💛💛
2021-09-09
  • 吉列炸牛扒
  • 和風紫菜薯條
  • 石燒薄切牛肉
2021-09-20 24 浏览
🍽吉列炸牛扒定食 (4.2/5) 💰188吉列炸牛絕對係呢到既必點之一定食包括前菜、沙律同飯鐵板爐上有片牛油,所以燒落會更香口,仲有岩鹽同燒汁可配埋一齊食牛肉雪花均勻肉味濃厚,炸皮脆身而薄,非常值得一試🍽羊架定食 (4/5) 💰248羊架三大件,份量十足五成熟羊架,店員推薦既熟度,肉質嫩度岩岩好煎得恰到好處,入口未見有太大羶味有燒汁,黃芥末醬同岩鹽三款隨心調味每款味道都充滿驚喜原來Steak Bar除咗牛之外其實羊架都幾值得試下當日仲加咗$58加購澳洲Shiraz紅酒,紅肉配紅酒就Perfect啦
🍽吉列炸牛扒定食 (4.2/5) 💰188
吉列炸牛絕對係呢到既必點之一
定食包括前菜、沙律同飯
牛肉雪花均勻肉味濃厚,炸皮脆身而薄,非常值得一試

🍽羊架定食 (4/5) 💰248
羊架三大件,份量十足
五成熟羊架,店員推薦既熟度,肉質嫩度岩岩好
煎得恰到好處,入口未見有太大羶味
有燒汁,黃芥末醬同岩鹽三款隨心調味
每款味道都充滿驚喜

原來Steak Bar除咗牛之外其實羊架都幾值得試下