2019-01-22
今次我地去左尖沙咀諾士佛臺食晚餐,除左覺得地點方便之外,覺得呢到食物選擇多,價錢合理。 餐廳環境非常舒適,店員服務好,非常有禮貌,食物整體水準令人滿意。 呢個<海鮮意大利麵 $105>好足料,有好多海鮮,有蝦有魚有墨魚等等,意大利粉質地彈牙,口感好,意大利粉醬汁是辣的帶點點香草味,加埋有蕃茄好醒胃好惹味,辣度方面覺得係中辣,會比較岩食得辣的朋友。 <BBQ Chicken “10” $105>我地好鍾意呢個pizza,批底質感軟熟,屬厚批,醬汁是BBQ醬,味道帶點甜,好多芝士,芝士軟綿綿多到拉晒絲,加埋雞肉嫩滑,成個配撘好夾。 甜品味道方面係有意外驚喜,<Cheese cake$62>入口非常細滑,蛋糕甜度適中,芝士味幾濃郁,蛋糕令人相當滿意之外,旁邊的朱古力雪糕一點都唔失色,朱古力雪糕好香濃,絕對值得食。