餐厅: SPICE Restaurant & Bar
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2019-03-09 21 浏览
今次來到多國菜🇮🇳餐廳Spice ,主打印度🇮🇳菜。必點係butter chicken 咖喱🍛 加butter naan, 呢間butter chicken 係我試過咁多間最好食的,點naan 一流!不過如果可以多點雞肉就好了!多心的朋友也可點non veg mezze platter ($190),所有特色的食物都可以試,如羊肉腸,雞肉串,鷹嘴豆餅等等~另外叫左個Hawaii pizza($140), 芝士🧀好給力,超級拉絲!呢度嘅decoration 也很有特色,同朋友坐下傾計一流!

2019-03-09 329 浏览
同男朋友收工經過尖沙咀諾士佛臺,先知原來呢到有好多酒吧餐廳架😂 我地好似發現左新天地咁,逐間睇下邊間酒吧餐廳岩心水🙈.最後,比我地千挑萬選選中既就係呢間「Spice Restaurant & Bar」啦🎉.餐廳裝修以黑色格調為主而又帶點印度色彩~.昏暗既環境加上輕快既音樂,比到人好舒服放鬆既感覺。特別係個沙發卡位,真係無得彈❗️ 卡位空間好寬敞,就算坐左6個人都吾會覺得迫~ 另外,沙發軟綿綿,坐得好舒服仲有幾個攬枕添🥰.速閱一下餐牌先知,原來呢間係印度菜,今次選得真係岩心水啦🙆‍♀️因為我一向都好中意食印度菜,特別係印度咖哩,一諗到就流哂口水🤤 .餐牌係中英對照,仲會略略解釋菜式既成份,真係簡潔易明波,而價錢方面仲幾親民添💕.Samosa 咖哩角 雞肉 ($80)呢款咖哩角真係正到爆😍 首先,我係第一次食印度式既咖哩角🙈 其二,咖哩角皮比傳統港式咖哩角較為厚身,正正因為咁,更有口感更香脆。 而足料到爆既內餡加上脆口既咖哩角皮,真係完美配合😋 最後,內餡係切粒既雞肉粒,雞肉粒用左印度特色既醬汁,香料同咖哩所製成,咬落酥脆惹味多汁,正呀🥰.Butter Chicken 牛油雞 ($130)以蕃

餐廳裝修以黑色格調為主而又帶點印度色彩~

Samosa 咖哩角 雞肉 ($80)
Samosa 咖哩角 雞肉

Butter Chicken 牛油雞 ($130)
以蕃茄為底既咖哩,混入左印度多種香料,濃郁咖哩味帶有牛油香,層次感豐富❗️最正既係,雞塊不帶點雞皮,經過燒烤後,雞塊仍然嫩滑,配上酥脆香口既Butter Naan 牛油印度烤餅 ($40),真係齒頰留香呀😍
Butter Chicken 牛油雞
Butter Naan 牛油印度烤餅

Pepperoni Pizza 意大利辣肉腸薄餅 10" ($105)
爆多芝士既Pizza❗️ 手輕輕一拉,即刻就見到超級誘人既芝士絲‼️ 10" 可分為6份,仲要係厚批,咬落外脆內鬆軟,無得彈😋 仲可以沾下咖哩醬,又係另一番風味👍
Pepperoni Pizza 意大利辣肉腸薄餅 10"

Pineapple Smoothies ($60)
甜度恰到好處,有少少乳酪既味道🙆‍♀️
Pineapple Smoothies

2019-03-07
Samosa 咖哩角 雞肉
Butter Chicken 牛油雞
Butter Naan 牛油印度烤餅
Pepperoni Pizza 意大利辣肉腸薄餅 10"
Pineapple Smoothies
  • Samosa
2019-03-09 38 浏览
Located in Knutsford Terrace, modern interior design with spacious seating. Menu offerings from starter, salad, pizzas, spaghetti, seafood, meat, dessert; there are probably around 70-80 items in the food menu. It was my first time to try Kale Salad, kale, pine nuts, croutons, honey, garlic & dressing. Pine nuts and croutons make it a good balance with kale, it's a refreshing starter. Up next, Shish Taouk, the succulent marinated chicken is grilled to perfection, tender and juicy, accompanied wi

Up next, Shish Taouk, the succulent marinated chicken is grilled to perfection, tender and juicy, accompanied with two sauces, one is mild sweet the other is spicy.

My favorite is Fish Tikka, I have never thought indian herbs & spices marinated with tandoori fish would be that good and enjoyable; the fish is slightly golden brown on the outside and soft and tasty in the inside. The roti is thin and lightly crunchy, it's complemented with the mint sauce.
Kale Salad
Fish Tikka
Shish Taouk
2019-03-09
Fish Tikka
Shish Taouk
2019-03-07 269 浏览
約左同朋友喺諾士佛檯摸酒杯底傾計,收工後見時間尚早,喺附近食啲嘢醫下肚先😅自己入左Spice Restaurant & Bar,有位靚女女侍應好有禮貌咁帶我入座。看看四周環境真的不錯座位寬敞,燈光略暗,頗有情調。很喜歡這裡的吊燈,充滿印度色彩👍以為入左印度餐廳,只食印度菜😬看看menu,原來有多國菜😆有salad, steak,pizza....當然少不了Indian curry 啦~我order半份 baby ribs,好彩要半份咋,我一個大男人都食吾晒呀😂豬肋骨有成7,8吋長,見佢燒到面有點燒焦,仲以為啲肉實乾巴巴啦~點知切開又幾juicy喎😍可以燒到外香內嫩,吾錯,吾錯👍啲肉仲醃得好夠味添😋😋😋之所以我一個人食吾晒。。。皆因伴菜真多,既有沙律菜更有一大堆嘅薯條啲薯條係厚切,熱辣辣,外脆內軟,好味到吾停得口😁醫飽個肚,剛剛好夠鐘會返朋友飲酒,不過原來呢度都有Bar,早知約埋喺度吾使四圍走😅

自己入左Spice Restaurant & Bar,
有位靚女女侍應好有禮貌咁帶我入座。

看看四周環境真的不錯

座位寬敞,燈光略暗,頗有情調。

很喜歡這裡的吊燈,充滿印度色彩👍

以為入左印度餐廳,只食印度菜😬看看menu,原來有多國菜😆

Baby ribs

可以燒到外香內嫩,吾錯,吾錯👍
啲肉仲醃得好夠味添😋😋😋

之所以我一個人食吾晒。。。皆因伴菜真多,既有沙律菜

更有一大堆嘅薯條

啲薯條係厚切,熱辣辣,外脆內軟,好味到吾停得口😁

2019-03-05
Baby ribs
  • Baby back ribs
2019-03-06 22 浏览
印度菜一直都係我最愛之一,好想黎試好耐,上星期終於同朋友仔一齊食晚飯。佢係餐廳又係一間bar 。見到好多人同朋友黎飲野傾計。環境好舒服,一入門囗,好有中東feel ,餐廳好亁淨,好舒服。有好多食物種類,西餐同印度都有,打開餐牌好難選擇😆因為好多野都想食。叫左3個小食,一個咖哩同一個雞。Samosa ,一碟有4個,個皮係傳統嘅面皮,而唔係好似有D餐廳用春卷皮,內餡係薯仔同青豆加埋D香料,少少辣,又唔油點埋薄荷乳酪,好清新,感覺冇咁膩,另外一個汁就好似羅望子汁酸酸甜甜,好開胃。食完都幾飽肚🤣ZAALOUK 茄子泥,茄子有D炭燒嘅味道,入面有蒜味,Nachos 同一班朋友食飯飮野最鍾意叫呢個,勁多芝士在面,入焗爐焗到半溶,加上有sour cream 同jalapeño 。好味! Butter chicken 因為朋友們都唔食得辣,所以叫左butter chicken 甜甜地,叫埋個garlic nann 點D咖哩汁黎食!個garlic nann 好軟,即叫即做,好香蒜味😋Tandoori chicken Tandoori chicken 用乳酪醃過,所以D肉好juicy,唔辣,跟埋薄荷乳酪汁

一入門囗,好有中東feel ,餐廳好亁淨,好舒服。

叫左3個小食,一個咖哩同一個雞。

ZAALOUK
茄子泥,茄子有D炭燒嘅味道,入面有蒜味,

Nachos

Butter chicken

個garlic nann 好軟,即叫即做,好香蒜味😋

Tandoori chicken

Tandoori chicken 用乳酪醃過,所以D肉好juicy,唔辣,跟埋薄荷乳酪汁,其實我最鍾意墊底嘅洋蔥🤣個鐵板嘅熱力令D洋蔥熟左,好甜😍

值得同朋友再黎,傾計飲野好地方!
2019-03-05 27 浏览
約左個姊妹食飯,兩個人係都冇仔細睇過間餐廳食乜就book左上到黎原來間餐廳裝修都幾靚,經理仲好好人安排左個卡位比我地,坐得好舒服😌卡位之間既屏風pattern都好靚,隔住每張卡位,感覺有個私人空間咁而我就比呢度既燈吸引左,每個彩色玻璃燈既圖案都唔同,好精緻餐牌上面好多選擇,多到唔識揀,最後要勞煩經理幫我地推介,而經理都好耐心地由前菜介紹到甜品,呢度有印度菜,阿拉伯菜,意大利菜,各有特色,而我地最後都點左經理介紹既菜式我哋最後決定點啲有特色嘅食物,經理向我哋介紹呢度嘅Grill唔係用電爐,而係用炭火,侍應上菜果陣離遠已經見到雞塊冒起煙,真係即叫即烤,醃既香料好香,微辣,呢個烤雞可以話係我食過嘅印度烤雞裏面最好食嘅所有Grill既食品都會配印度烤餅,烤餅都係新鮮整出黎,外層少少脆,好有印度風味千層面一向比人既感覺係好膩,因為有滿滿既芝士同肉醬,但呢個千層面一d都唔膩,我地2個人竟然食得哂成個,肉醬既蕃茄味唔太濃,睇返menu佢地既千層面係用奶油調味醬去煮,而芝士餐廳都唔係用一d好濃味既芝士去整,唔會好咸,可能就係因為呢個原因令到食落去唔膩,做到另一種風味出黎黎到一個咁適合happy hou
約左個姊妹食飯,兩個人係都冇仔細睇過間餐廳食乜就book左

而我就比呢度既燈吸引左,每個彩色玻璃燈既圖案都唔同,好精緻

牛肉千層面

黎到一個咁適合happy hour既地方我地2個竟然飲果汁,經理幫我地落單時都呆左,冇辦法啦,為健康着想都係唔好飲咁多酒,但呢度happy hour既draught beer都幾抵, Stella同Hoegaarden 1 pint都係$55,確實抵飲,加上環境唔錯,侍應都好Nice,確實係一個happy hour 加晚飯既好選擇,而餐廳亦有lunch提供,餐牌另外upload左,經OpenRice book仲有8折,尖沙咀返工嘅朋友不妨可以黎試吓
2019-03-05
牛肉千層面
2019-03-05 260 浏览
好食到爆炸嘅印度高級餐廳******************************其實我不嬲都對於諾士佛臺嘅酒吧餐廳係好有好感嘅,而家喺尖沙咀區入面 同類型嘅級數,酒吧餐廳都係屬於偏貴. 以喺諾士佛臺1號嚟講價錢係同佢算係抵食......今晚就同男朋友撐枱腳,一入到餐廳第一個感覺係好高格調,環境同埋燈光都好舒服,感覺屬於高檔嘅.餐廳佔咗成層嘅樓面,地店廣,有普通餐桌又有卡位坐得舒服餐廳入面嘅員工都係 南亞人士或者中東,佢哋全部都係用英文對答, 而餐牌有中英對照,望完個餐牌之後發覺都幾親民價,一啲都冇老點㗎..海鮮pizza重點係厚厚嘅芝士,你拉pizza時佢啲芝士絲,出嚟好吸引 ,十吋pizza兩個人分一人食到三大件, 而且佢係厚批所以食落都幾飽㗎,佢哋上枱嘅時候已經係熱辣辣係辣手㗎,不過食落去就好軟熟, 芝士嘅比例都啱啱好,又好香不過就唔好放太耐喇因為晏咗就冇咁好食香脆印度薄餅熱辣辣嘅香脆薄餅再配埋新鮮嘅醬汁令到味道有層次, 餅皮炸到金黃色尤奇香口配上bbq醬味道更加 好食Moksha $78呢一般係由青檸蘋果同埋薄荷特製嘅mocktail味道以靑檸同埋蘋果嘅酸香味為主, 薄荷味
好食到爆炸嘅印度高級餐廳

其實我不嬲都對於諾士佛臺嘅酒吧餐廳係好有好感嘅,

今晚就同男朋友撐枱腳,

餐廳佔咗成層嘅樓面,地店廣,有普通餐桌又有卡位坐得舒服

海鮮pizza

一人食到三大件, 而且佢係厚批所以食落都幾飽㗎,

香脆印度薄餅

熱辣辣嘅香脆薄餅再配埋新鮮嘅醬汁
令到味道有層次, 餅皮炸到金黃色尤奇香口
配上bbq醬味道更加 好食

Moksha $78

呢一般係由青檸蘋果同埋薄荷特製嘅mocktail
味道以靑檸同埋蘋果嘅酸香味為主, 薄荷味適中清新,唔會有浸牙膏味,幾好飲

烤雞 $140

烤雞佢用鐵板上,上枱嘅時候仲係聽到啲咋咋聲
食起上嚟熱辣辣,另外再加少少檸檬汁一齊飲帶佢嘅鮮味~
不過我個人覺得佢嘅烤雞比較老,所以有少少失望, 不過可能佢哋個家慣咗咁樣煮隻雞,而我哋食唔慣啫

其實呢到諾士佛臺唔一定淨係飲酒㗎,
呢度都有好多印度菜中東菜都唔錯㗎,
你哋可以過嚟試下。

地址: 尖沙咀諾士佛臺1號2樓
2019-03-04
2019-03-05 29 浏览
同朋友一齊嚟左諾士佛臺依間餐廳傾計,係一間印度同中東菜mix嘅餐廳。嚟到諾士佛臺就梗係點翻杯cocktail chill下啦~ 我一杯有好濃郁嘅朱古力味,偏甜,但都幾好飲。我本身對印度菜就麻麻地,所以就叫左更偏向西式嘅嘢食,本來期望唔係好高,結果喜出望外。最喜歡食嘅就係依碟雞翼前菜,非常入味,再加上依間餐廳獨有嘅香料,好好味。依籠雞塊嘅份量好大,最適合送酒用。依個羊肩都唔差,出嚟嘅生熟程度把握得好好,調味亦都恰到好處。Risotto就不過不失,喜歡嘅朋友都可以試下。最surprise嘅係埋完單之後沒人都會送多一個shot!好可惜果日唔係飲酒嘅狀態,如果唔係都幾過癮。

依籠雞塊嘅份量好大,最適合送酒用。

Risotto就不過不失,喜歡嘅朋友都可以試下。

2019-03-05 16 浏览
有情調晚餐星期五Happy Friday放工去左諾士佛台輕鬆一下,上左二樓呢間幾有氣氛啲野又啱食嘅餐廳,入去時都差不多滿人,點左幾個美食,都好大份下,搞到食吾晒添!主菜點左必食嘅Risotto意大利飯,煮出黎香噴噴,亦好creamy感覺,但吾太 “漏”,份量比一般的大,幾抵食。我試過自己煮不過過程繁複,都係出黎食好過😂之後小食叫左以為平平冇奇嘅水牛城雞翼,但上碟時食左好有驚喜,炸得剛剛好,炸粉簿,雞翼又好入味,吾太咸,仲有啲牛油味添,份量都有6隻,出乎意料咁好味。仲叫左Lamb Shank, 一份羊小腿。自從喺newzealand 食過驚為天人嘅羊肩之後,回港已經冇再敢叫羊食了,怕失望。今次朋友有叫,我就試下啦,完全合格有餘加晒分,應該係慢煮,令到我食左去仲係好淋,亦好有羊穌味,啲肉好易Luk黎,好滑,嗰個配汁都好match, 不錯👍🏻當然吾少得杯野飲啦,叫左杯Signature mocktail, Shirley temple , 好正嘅ginger ale 味道,完成冇藥水味,少甜好飲!
有情調晚餐

2019-02-21
2019-03-02 264 浏览
每個星期嘅星期三好似特別難捱, weekend遲遲未到, 所以我通常星期三都會出去搵好嘢食, 記得一,兩年前同同事來過諾士佛臺呢間印度特色酒吧, 所以今次故地重遊。今日雖然係星期三但都幾多人, 好彩訂了位。7點3,問過仲係happy hour時段,所以朋友就即刻點左杯Hoegaarden. 呢度嘅pizza好出名, 因為得兩個人叫咗個十吋厚底的意大利辣肉腸pizza, 上菜時開心,因為好多芝士, pizza好靚好圓,好好味。本身想點咖哩角, 但冇雞肉,得番素菜咖哩角,所以冇點。想點Zaalouk(烤茄子泥配pita餅),點知又係冇貨,haha, 可能啲人早放工, 食曬我想食嘅特色食物最後點左Nachos,加15蚊有埋烤雞肉係面, 估唔到加15蚊的雞肉有咁多 雞肉唔鞋,好香烤肉味。墨西哥玉米片,辣椒,牛油果酱,芝士,橄欖,奶酪, 呢個組合點會有得輸,美味水牛城雞翼,一向係我favour, 雞翼炸得好脆,感覺悟油膩,good.嘢食唔貴,店內的裝潢又靚, 侍應都係靚仔靚女, 愉快嘅一餐。

今日雖然係星期三但都幾多人, 好彩訂了位。

意式辣肉腸pizza

Nachos加雞肉

水牛城雞翼

意式辣肉腸pizza
Nachos加雞肉
水牛城雞翼
2019-02-26 22 浏览
諾士佛臺其實除咗飲酒happy hour之外,其實仲有好多印度餐廳,今次想介紹呢間比大家,唔止坐得舒服,野食又好味,推介大家去開諾士佛臺不妨試下!Calamari Al Pomodoro$70如果鍾意tomatos嘅覺得可以一試,因為加咗黑醋汁,所以酸酸哋好開胃,做前菜一流。仲同朋友仔爭黎食,大家可以一試啊!Lemon Pepper Calamari $120魷魚酥相信大家食唔少,但加檸檬汁你哋又試過未?發現原來加咗之後更加惹味。Spaghetti Bolognese$130朋友係肉醬意粉迷,而我仍試咗少少。味道有D同港式好唔同,淡口D,但總覺得淡口就會健康D,哈哈!Medium Chicken Fajitas $155鐵板上嘅雞胸肉我第一次食,但佢加埋三色椒,口感上更豐感,所以推介大家試下,份量都唔算少,佢仲額外有埋個薄餅,配有3種醬料,仲有一款啱你口味。American Classic Beef Burger $140漢堡包大大件,兩個人食都足夠。略厭牛肉唔夠juciy,比較乾身,但唔影響味道。Ginger Ale $45姜汁汽水第一

Calamari Al Pomodoro

Lemon Pepper Calamari

Spaghetti Bolognese

Medium Chicken Fajitas

American Classic Beef Burger

Ginger Ale
姜汁汽水第一次試,好似汽水咁,唔算好特別,但鍾意姜味嘅人不妨一試。

📍SPICE Restaurant & Bar (尖沙咀)
尖沙咀諾士佛臺1號2樓
2019-02-26 60 浏览
諾士佛臺從來都係歡樂嘅好時光,而尖東一帶都比較多印度人居住,所以都有唔少印度餐廳。聽聞呢間印度餐廳不但外觀高級,而且食物都有高級嘅保證。Spaghetti Bolognese $130肉醬意大利粉都係我常叫嘅意粉,雖然煮法簡單,但正因為咁所以一食就知好唔好味。呢款意粉醬汁同傳統有D分別,佢比較淡口,唔算濃味,但喜愛濃味食物嘅我就略厭淡味。American Classic Beef Burger $140Burger非常足料,大大舊,牛肉反而有少少乾身,同埋一硬落去就鬆散。但口感唔錯,美式嘅漢堡包總會帶比你滿足嘅感覺,因為食完都已經好飽。Medium Chicken Fajitas $155呢個雞胸都幾唔錯,鐵板上所以夠哂熱。而且仲有青椒、黃椒、紅椒配搭,味道好正。下次自己整嘢食都可以將雞肉配埋3色椒,原來好惹味!Lemon Pepper Calamari $120前菜揀咗個魷魚酥,加埋檸檬汁落去的確好fresh,不過魷魚酥本身已經唔多脆口,相信脆D會更好味,不過咪同自己講無咁熱氣唔會口嚨痛囉,哈哈!Calamari Al Pomodoro $70呢個我係1

Spaghetti Bolognese $130

Medium Chicken Fajitas $155

Lemon Pepper Calamari $120

Calamari Al Pomodoro $70
呢個我係10000000000000%推介大家必點。首先大家都要鍾意tomato先,我自問帶飯都要揀蕃茄蛋,所以我真係好鍾意食蕃茄。今次呢個多士加咗D黑醋汁,感覺上更開胃。而且多士上佈滿tomatos,每食一啖都有想食完再食嘅感覺。

Ginger Ale $45
姜汁汽水其實都係第一次試。唔太特別嘅感覺。但當試下新嘢又幾唔錯。

🍽8/10
🔎 SPICE Restaurant & Bar (尖沙咀)
尖沙咀諾士佛臺1號2樓
2019-02-24 115 浏览
諾士佛臺很多充滿異國風情的餐廳和酒吧,難得與閨蜜食dinner,當然要選間特別的。餐廳環境闊落,優雅有格調,座位寬敞舒適。餐牌選擇令人目不暇給,食品均有清真認證,印度小食、阿拉伯前菜、沙律、各式各樣的主菜、意大利麵、pizza等,種類非常多。先點兩杯雞尾酒:左邊的Bellini由Prosecco和桃蓉混合調製;右邊的Leche是餐廳的signature,Vodka、荔枝酒、桃酒、椰子水、紅石榴糖漿加雪碧;水果味甜甜的容易入口。什錦生菜配三色椒、蕃茄、牛油果、雞蛋、麵包粒,配搭蜂蜜芥末醬,健康又清新。一份有4件,可選素食或雞肉,貪心的我們拿不定主意,職員細心地為我們安排各半份,讓我們一次可試到兩種口味;素咖哩角內餡混合薯仔、洋蔥和豌豆;雞肉碎餡微辣,十分惹味;外皮十分鬆脆,加上秘製醬汁,完全不油膩。薩哈拉菜平日少見,塔吉鍋除了外型十分別緻,鍋蓋特別的設計讓水蒸氣在烹調過程中循環,保持原汁原味;杏子梅子燉羊肉,肉質嫩滑,肉味濃郁,沒有羶味;伴菜有糖汁橄欖和薯仔,本以為是烤薯蓉,其實是迷你薯仔粒,細細粒似藜麥,配上羊肉鍋的醬汁,香濃惹味。

Bellini  +  Leche

Samosa

Samosa  (vegetable)

Samosa (chicken)

Samosa
2019-02-21 74 浏览
豬年第一次和姊妹吃飯,去了一間印度餐廳開年😆,除了印度菜,還有多款西餐,例如: Pizza、意粉、牛扒⋯餐廳裝修不錯,有大酒櫃,彩色燈飾和不同的掛畫。咖喱角 —— 有素菜和雞肉兩個選擇,我們各點了一半。素菜咖哩角入面有薯仔、洋蔥和豌豆,味道和口感都不錯。另一款是雞肉,橙色的,咖哩味香濃。House Salad 有沙律菜、火箭菜、三色椒、番茄、雞蛋、麵包脆、牛油果及蜂蜜芥末醬,感覺清新。主菜點了羊肉塔吉鍋,小窩賣相很特別,羊肉味超濃郁,帶有微酸及微甜,而且肉質軟林,還配有薯仔粉團。Bellini - 由Prosecco 同 peach purée 混合而成,味道甜甜的。Leche - 由數款酒、椰汁和雪碧混合而成,酒中帶甜味,aftertaste 先飲到椰汁味,層次不錯。

餐廳裝修不錯,有大酒櫃,彩色燈飾和不同的掛畫。

咖哩角
雞肉咖喱角
素菜咖喱角

Leche  &  Bellini

咖哩角
雞肉咖喱角
素菜咖喱角
Leche  &  Bellini
朋友今日約左我係諾士佛臺呢到食飯,黎到個feel都唔錯,而且員工都好nice👍地方好舒服亦都好寬敞,唔錯。水牛城雞翼炸得好香口,出面炸到好脆,裡面肉質又唔會炸到好乾身,幾好味。呢個印度醃料無骨雞塊醃得好入味,用黎撈白飯好正。或者可以包住印度薄餅食,都好好味。我超級推介呢個羊小腿,好入味之餘羊肉仲整得好「林」,真係好好味,周邊既配菜都好入味,簡直可以成碟清哂。大家黎呢間餐廳一定要試下呢道菜。 cocktail我就覺得麻麻地啦,都係飲返啤酒算!

地方好舒服亦都好寬敞,唔錯。

cocktail我就覺得麻麻地啦,都係飲返啤酒算!