2019-09-04
平時食飯都係中西餐日本野為主,今次試下新野先!呢到係食中東X西式嘅Fusion菜,環境都充滿印度風🇮🇳地點正正係諾士佛臺,亦好方便👌🏻.🍝Beef Lasagna $125經典嘅牛肉千層麵,超級足料啊每層都大量牛肉碎,相返麵就比較少🤣奶油調味醬加上芝士味道香濃但唔會過膩,係略嫌整體有D乾身👌🏻.🐔Buffalo Chicken Wings $80水牛雞翼係我覺得最出色嘅一道菜👍🏻炸得香脆可口,熱辣辣!內裏保持都juicy肉嫩!蘸上hot sauce就更加香辣惹味🤤.🍢Sheek Kebab $120印度香料特製羊肉整嘅串燒,香料味好濃郁,好有風味!稍稍有點太乾身,蘸上薄荷醬一齊食效果會好D👌🏻.🐏Lamb Rack $298羊架都係用左印度香料同香草去烤,濃味得黎都帶有微微羊羶香!肉質軟腍易咬👌🏻呢個價錢有成四支架都算幾抵,而且伴碟嘅沙律出奇地幾好食🥗😆.
🍝Beef Lasagna $125
🐔Buffalo Chicken Wings $80