餐厅: SPICE Restaurant & Bar
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2021-03-15 405 浏览
今日小弟經女友人介紹黎左諾士佛臺參觀,我發現其實我淨止係鬼佬, 其實香港都好鍾意黃昏就摸杯底飲下酒, 我發現呢頭多bar and restaurant之餘仲好多印度餐廳, 咁岩又開正我地嗰範事關我地都好鍾意食印度野, 咁我地就揀左呢間spice restaurant and bar ... 門面感覺都幾骨子..野食我地叫左一個12 inch 既chicken tikka pizza同 一個egyptian mixed grilled platter. , 我覺得個pizza好正,佢係用印度煮法既香料醃雞做味道配合餐廳自家製既餅底.不得了好香好惹味.. 跟住個拼盤就有羊扒,雞胸肉,羊肉腸同羊肉丸, 份量都好大.. 佢d羊肉丸同腸簡直係印度菜既精粹所在.. 佢嗰種香料醃得好香濃又特別, 對於我地d香港人黎講都好易入口同感覺新鮮.. 我地食晒台上面既野飲埋碗廚師特制雜菜湯就岩岩好捧住肚子走啦..超heavy的說
今日小弟經女友人介紹黎左諾士佛臺參觀
, 咁岩又開正我地嗰範
事關我地都好鍾意食印度野
... 門面感覺都幾骨子
, 我覺得個pizza好正
,佢係用印度煮法既香料醃雞做味道
配合餐廳自家製既餅底
.不得了
好香好惹味
.. 跟住個拼盤就有羊扒,雞胸肉,羊肉腸同羊肉丸
, 份量都好大
.. 佢d羊肉丸同腸簡直係印度菜既精粹所在
.. 佢嗰種香料醃得好香濃又特別
, 對於我地d香港人黎講都好易入口同感覺新鮮
..超heavy的說
2021-02-25
2021-03-13 49 浏览
呢間印度餐廳喺諾士佛台好耐啦,中間試過大裝修同埋大更改餐牌,真係變好咗喎!我唔夠膽講佢哋嘅印度菜好正宗,不過就幾啱我食囉,香料味適中,迎合香港人嘅需要唔太辣,唔錯,撈飯一流。今次要讚佢嗰個蜆肉芝士意粉,呢個唔係頭盤亦都唔係沙律,不過我都要擺喺第一張相嘅位置,淨係睇相已經覺得好有誠意啦,佢整熟咗蜆之前之後,仲要逐隻逐隻圍邊,再將意粉加入,在加芝士粉,一嚟到我哋已經 哇...哇...哇...個湯同埋個咖喱都唔錯,呢一餐真係好享受啊!

個湯同埋個咖喱都唔錯,呢一餐真係好享受啊!
2021-03-13 35 浏览
同朋友到尖沙咀食飯,我提議我食印度菜,但朋友原本對印度菜不感興趣,但我話這間印度也有西式嘢食,佢就跟我去試一試,去到門口他說已經好似身處印度感覺,室內裝修好典雅,尤其係是這些吊燈充滿充滿着色彩又有古典感,感覺環境非常舒服檸檬胡椒炸魷魚 $120外皮炸得鬆脆,魷魚新鮮彈牙,食落有少少黑椒微辣,另我非常醒胃意大利辣肉腸薄餅 $120薄餅賣相已經好吸引,辣肉腸芝士又係我最愛,微辣肉腸加上香濃芝士,還有薄餅底是鬆脆的, 令我胃口大開鍋烤挪威三文魚 $235烤得剛剛好,三文魚皮烤到脆卜卜, 仲以為三文魚肉會烤到好乾身點知切開,肉汁完全冇流失到,肥美三文魚,食落軟綿綿,這道菜值得推介大家菠蘿沙冰,酸酸甜甜,勁香菠蘿味,味道十分之清新

檸檬胡椒炸魷魚 $120

意大利辣肉腸薄餅 $120

鍋烤挪威三文魚 $235

菠蘿沙冰,酸酸甜甜,勁香菠蘿味,味道十分之清新
2021-03-09 487 浏览
再一次來到這家印度餐廳洋食體驗,千萬不要以為印度餐廳只提供印度菜式,這家餐廳有一系列出色的西式菜系,讓人一試難忘。📍檸檬胡椒炸魷魚 $120魷魚的份量不少,而且新鮮。炸得金黃香脆的魷魚,隨小食配有獨特的沙律醬及甜酸醬,十分美味。📍士多啤梨/菠蘿奶昔 $60/杯筆者選擇的是士多啤梨味奶昔,酸酸甜甜,香滑可口。📍意大利辣肉腸薄餅 $120現烤的薄餅,熱辣辣新鮮出爐,薄餅鋪滿辣肉腸,而且有大量芝士,芝士控必試。📍鍋烤挪威三文魚 $235脆皮的三文魚燒的恰度好處,配菜中的薯蓉有濃濃的奶油香,加上被烤香的時蔬配搭,令主菜顯得格外清新。三文魚烹調時間得宜,魚質滑,皮香脆。總結,餐廳舒適闊落,有不少印度特色裝飾可供打卡。店員有禮親切,會一般廣東話交流,餐牌亦有中英對照,所以絕對不用擔心點餐問題。而且餐廳不單單是提供印度菜,而有大路西餐提供選擇,十分貼心,值得推介。👅 味道:4.5/5💰CP值:4.5/5🕴🏻服務:5/5🔰餐廳環境:5/5🍽 餐廳:SPICE restaurant & bar🌐地址:尖沙咀諾士佛臺1號2樓全層

📍檸檬胡椒炸魷魚 $120

📍士多啤梨/菠蘿奶昔 $60/杯
筆者選擇的是士多啤梨味奶昔,酸酸甜甜,香滑可口。

📍意大利辣肉腸薄餅 $120

📍鍋烤挪威三文魚 $235

三文魚烹調時間得宜,魚質滑,皮香脆。

👅 味道:4.5/5
🌐地址:尖沙咀諾士佛臺1號2樓全層

2021-03-07
午餐
2021-03-09 43 浏览
最近同friend 去左一間位於尖沙咀諾士佛台嘅一間餐廳 佢個到都係一間bar 同埋可以shisha~ 但我同個friend就去左食佢地嘅多國菜 好好食呀😭 講食物之前想講下佢啲裝修好有異國風 有好多馬賽克燈 坐得好舒服 係享受呀~我地叫左以下食物:1. Zaalock 茄子泥 - $85佢個茄子泥做到’杰’身 完全唔似平時茄子滑’sansan’嘅口感 佢唔重口味 只係似印度咖喱味 個人十分喜歡 再加埋佢個pita bread 好夾 好味道2. Butter chicken - $130雖然佢賣相一般 但佢個汁牛油味幾重但唔’漏’ 裏面有好多件雞好足料 我地用naan點埋個汁食都食到停唔到口😋3. Cheese naan - $40一上枱熱辣辣 好鬆軟同外皮煎得好靚 一拉開就見到好多cheese 就咁食都好味!!4. Sheek kebab - $140黎到依到點少得食中東食品 kebab呢~ 今次依個係免治羊肉加印度香料整成嘅 係有啲重口味 但食落係ok ge~ 點埋啲醬食地道啲特別啲😋 不過個人認為食得太多會太咸😵5. Beef lasagna - $125其實我會推介依一個意大利

我地叫左以下食物:
1. Zaalock 茄子泥 - $85

2. Butter chicken - $130

3. Cheese naan - $40

4. Sheek kebab - $140

5. Beef lasagna - $125
其實我會推介依一個意大利千層麵 好足料 好多牛肉同芝士 個麵硬度適中唔會太淋~ 賣相十分吸引 不過食得多有啲濟 要多人share先好叫

好耐冇去旅行嘅你地快啲黎食下啦
Yesterday was a wonderful day as I did have a good dinner in Tsim Sha Tsui having various kinds of cuisines such as Indian, Italian and Nepalese etc. I do think that it is a nice restaurant and worth to go especially during this period in which we cannot go travelling. The restaurant is full of culture (i.e the decoration is colourful and full of culture – the mosaic lights are so pretty!!) Apart from the chill atmosphere, both of my friend and I love the food here~ We ordered: 1. Zaalouk

We ordered:

1. Zaalouk (with Pita bread) - $85 (highly recommended)

At the beginning I didn’t notice the menu said all starters are served with the bread, I thought it would be just eggplant in puree form, with some herbs and seasonings. But eating it with bread is quite nice and not too full, the taste is like curry but not spicy and heavy. The pita bread is soso but tastes good with the eggplant puree.

2. Sheek Kebab - $140

This is so flavorful and cultural, kebab is minced meat mixed with spices, this one is lamb and the taste of those indian spices are outstanding. But that’s indian food~, I recommend to eat the meat with the green sauce as the taste would be richer – the sauce is acidic and fresh.

3. Butter chicken - $130 (Highly recommended)

There are lots of chicken nuggets inside, the nuggets are tender which is great. But the best thing of the food is the buttery and creamy sauce, eating the naan with this sauce is perfect.

4. Beef Lasagna - $125

It is so cheesy!! And full of minced meats. The pasta is exquisite and pretty. Still it is a little bit too salty for me, but I really like it~~ but just cannot eat too much at a time.

5. Cheese Naan - $40 (highly recommended)

OK you can see the photos how cheesy it is and crunchy~ I want to eat it again ><

Happy dinner ^^ Go to have a drink and try their food!
同朋友喺尖沙咀行下街,行過諾士佛臺,就去睇下有乜好嘢食啦,今次就搵到一間環境寬敞,食物出色的印度及意大利菜❤️▫️▪️🐔水牛城雞翼𝙱𝚞𝚏𝚏𝚊𝚕𝚘 𝙲𝚑𝚒𝚌𝚔𝚎𝚗 𝚆𝚒𝚗𝚐𝚜 ($𝟾𝟶)雞翼每隻都大大隻,炸得好香脆,而且仲要有6隻咁多🤣呢度嘅水牛城雞翼並唔係預先同個醬汁拌好,而係俾食客自己點個醬,我覺得咁又幾好~怕辣嘅朋友就可以自己調節個辣味佢個汁唔係好辣,酸酸地好惹味開胃🤤▪️🐮牛肉千層麵 𝙱𝚎𝚎𝚏 𝙻𝚊𝚜𝚊𝚐𝚗𝚊 ($𝟷𝟸𝟻)呢個千層麵好紮實,切開之後仲可以好完美咁拎起😆好治癒呢個肉醬煮得幾出色,牛肉味好濃,𝚘𝚟𝚎𝚛𝚊𝚕𝚕唔會好水但就略為鹹咗少少,不過夾埋千層麵一齊食,口感一流!▪️🧈牛油雞𝙱𝚞𝚝𝚝𝚎𝚛 𝙲𝚑𝚒𝚌𝚔𝚎𝚗 ($𝟷𝟹𝟶)見到咁多人推薦𝚋𝚞𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚌𝚑𝚒𝚌𝚔𝚎𝚗,所以我地都決定要叫一份試下😆一上枱,原來係加咗牛油嘅咖哩雞🤤作為由印度人主理嘅餐廳,咖哩梗係有相當水準,本身就好重香料味,甜甜地唔太辣,配合埋個牛油香,感覺就更個豐富同香口,配合埋無骨嘅雞肉,送餅絕對一流✨▪️🫓印度烤酥餅𝙻𝚊𝚌𝚑𝚊 𝙿𝚊𝚛𝚊𝚝𝚑𝚊 ($𝟺𝟶)食牛油雞就當然要配烤餅一齊食啦,我地揀咗烤酥餅,撕開一層層好分明,
▫️
水牛城雞翼

佢個汁唔係好辣,酸酸地好惹味開胃🤤

牛肉千層麵

▪️🐮牛肉千層麵 𝙱𝚎𝚎𝚏 𝙻𝚊𝚜𝚊𝚐𝚗𝚊 ($𝟷𝟸𝟻)
呢個千層麵好紮實,切開之後仲可以好完美咁拎起😆好治癒

牛油雞

▪️🧈牛油雞𝙱𝚞𝚝𝚝𝚎𝚛 𝙲𝚑𝚒𝚌𝚔𝚎𝚗 ($𝟷𝟹𝟶)
一上枱,原來係加咗牛油嘅咖哩雞🤤

▪️🫓印度烤酥餅𝙻𝚊𝚌𝚑𝚊 𝙿𝚊𝚛𝚊𝚝𝚑𝚊 ($𝟺𝟶)
食牛油雞就當然要配烤餅一齊食啦,我地揀咗烤酥餅,撕開一層層好分明,食落帶有油香同埋有陣烘烤過嘅味道,點埋牛油雞嘅醬好好有印度風味!😛

𝙾𝚟𝚎𝚛𝚊𝚕𝚕嚟講食物質素絕對對得起價錢,有機會一定會再食過😚
2021-03-07
  • Butter Chicken
1K
2021-03-09 40 浏览
在尖沙咀諾士佛臺的「Spice Restaurant & Bar」是一間印度菜的餐廳及酒吧,食物款式多元化而且價錢合理,加上環境舒服,是我與朋友十大必選的印度菜館之一。今次來訪與友吃午市套餐,套餐共12款,價錢由68元起,有餐湯或沙律,主菜及餐飲,每星期一至五的湯及沙律款式不同,非常有心思。是日星期四,餐湯是「法式洋蔥湯」湯底清甜,水準也很高,而 「燒雞沙律」份量剛好,沙律菜新鮮,燒雞厚肉,前菜質素也不馬虎, 性價比高。我最喜歡他們的薄餅,「番茄羅勒水牛芝士薄餅」必點,芝士多到滿瀉,入口啖啖都是芝士的鹹香,超正。另外「炸魚薯條」超勁,大大件的炸魚,及厚身又長的薯條,魚柳滑溜,薯仔夠香,十分抵食。「鎮店牛油雞」也不可錯過,用番茄蓉加入印度香料烹調慢煮雞脾肉,肉質超嫩滑,醬汁超惹味,配上印度塔薄餅超夾,必吃。餐飲加8元可點特飲,「青檸檬梳打」青檸檬鮮甜清新,非常清爽。

2021-03-07 33 浏览
當日經過尖沙咀好希望搵到一間真正有特色而且充滿印度亞陸風情。這間餐廳富有特色而且充滿神秘結合了東南亞很多唔同地方的精華。絕對適合情侶及一家大小,我自己同屋企人都很喜愛的餐廳。下午時候有很多lunch set經濟實惠。男朋友選咗一個鎮店牛油雞。特別之處這款又有雞加入蕃茄薯蓉,以及超過十多種印度香料包括curry,可以專門配搭特色薄餅以及印度飯。有很甜而且唔辣唔油,令人覺得可以有色香味俱全而且很有洋蔥味。而且這間餐廳很多特色亦有例如特飲。服務周到真係唔錯。
下午時候有很多lunch set經濟實惠。
男朋友選咗一個鎮店牛油雞。
而且這間餐廳很多特色亦有例如特飲。
服務周到真係唔錯。
2021-03-07 34 浏览
舒服的lunch SPICE Restaurant & Bar地址: 尖沙咀諾士佛臺1號2樓電話: 21919880====================訂了個蛋糕作紀念日,要出尖東酒店拎,反正花了個多小時車程出來,索性係尖沙咀食埋午餐,先拎蛋糕。西餐加印度菜,House Salad $115 , 配了雞蛋,牛油果, dressing 是honey mustard ,來到都幾大碟,見到水煮蛋同牛油果豐富了沙律的顏色,另人看見食慾大增。Thai spring chicken $160 half portion ,燒春雞半份,跟卷心菜沙律同薯角。雞肉加了香料醃整隻都夠入味,同埋好嫩肉質唔會乾身,跟薯角香脆,卷心菜沙律甜甜地,爽口利落可以解一下肉的油膩。飲品定價略高,但都叫了一杯pineapple smoothie試下,沙冰都加了糖漿vanilla 雪糕球一起打,酸酸甜甜咁啦,又會啜到打碎了的菠蘿肉碎。
舒服的lunch
SPICE Restaurant & Bar

地址: 尖沙咀諾士佛臺1號2樓
電話: 21919880

2021-03-06 47 浏览
再次回到這家餐廳,今次與友人相約看電影前,就推介她吃這一家印度餐廳。因為它的位置舒適,菜色也不錯,再次走進去走廊時,友人認為比較像中國菜館。第一道推介友人吃的菜,當然是這款Tandoori Chicken 每次吃這道菜會也讓我回想起印度的義工之旅,每次告訴朋友時,也十分懷念當時自己的一人之旅,也很想再去多一次,而我最深刻的就是這道菜,那時覺得很美味,而這家餐廳也煮得不錯,第二款就叫了Paneer Butter Masala要配上Tandoori Roti一起吃,Masala裡而有一粒一粒的芝士,就係Masala,吃上去有點像肉粒,吃到最後又會感覺不像肉粒,但也很可口美味。每次都這裡用餐也很chill

第一道推介友人吃的菜,當然是這款

Tandoori Chicken

Paneer Butter Masala
要配上

Tandoori Roti

2021-03-04
  • Tandoori    Chicken
尖沙咀都多印度餐館,我都食過唔少,大都係感覺比較市井/地道一d,我指裝修上。而呢間定位為restaurant bar,則非常之靚同高雅,但又滿滿middle east o既異國元素,有住阿拉伯特色吊燈、雕花窗櫺、各類掛畫同圖騰等等。朋友說香港o既咖哩角就食得多,印度o既就未試過,所以叫o左一客samosa 咖哩角($80 未加一)。可以揀雞肉餡或者素菜餡,因為之後會叫另一個雞,所以揀o左素食。大大o既一粒,內裡都係薯仔、薯蓉為主體,伴以青豆同咖哩粉一齊整非常入味,熱熱的很好吃。跟個咖哩角有兩隻sauce,紅色o既係蕃茄莎莎醬,少少辣更覺惹味。綠色o既則係鱷梨醬,即係牛油果,牛油果控o既我至愛,非常creamy 軟滑~zafrani paneer tikka ($110) 係印度烤茅屋芝士,之前我o係其他餐廳都食過,o個個口感會好似麵包個芯或者饅頭咁,texture 比較乾身,而呢度食就濕潤好多。以鐵板盛載,賣相尤佳,d 芝士同上次一樣,本身食落無乜味,濃味源自藏紅花同其他黃色香料o既醬汁。再來一個chicken tikka pizza ($145/12 寸) 燒雞薄餅,佢唔係印度薄餅上

samosa 咖哩角 ($80)

samosa 咖哩角

zafrani paneer tikka 印度烤茅屋芝士 ($110)
zafrani paneer tikka 印度烤茅屋芝士

再來一個chicken tikka pizza ($145/12 寸) 燒雞薄餅,佢唔係印度薄餅上面擺幾舊雞再淋d 醬o個個印度製法,而係意式有芝士o個隻pizza。芝士個menu 提到選用mozzarella cheese,量十分多,拉絲一流!亦令個烤雞食起o黎無咁乾。
chicken tikka pizza 燒雞薄餅 ($145/12 寸)
chicken tikka pizza 燒雞薄餅

飲品除o左叫o左杯fruit juice ($38),仲試o左杯blueberry amaretto ($80),係杏仁釀成o既酒,甜中帶苦。
blueberry amaretto (左,$80),apple juice ($38,右)
samosa 咖哩角 ($80)
chicken tikka pizza 燒雞薄餅
尖沙咀諾士佛台酒吧林立,當中幾間我認為食物質素都唔錯,而且充滿特色,我首推Spice Restaurant and Bar!餐廳以紅色為主調,裝潢高雅,天花一排獨特土耳其馬賽克燈最令我印象深刻,相信夜晚時侯環境更靚!至於食物方面,餐廳主打印度菜。不過一般西餐菜式例如薄餅、意粉都會提供。餐廳lunch set 多達二十款,每款都好似好正咁🤩- 意式辣肉腸薄餅(HKD7️⃣8️⃣)餅底香脆,批邊唔會太厚,唔會食到嗰口好乾,上面既辣肉腸同醬汁好足料,加埋大量芝士更滋味。- Paneer Butter Masala(HKD7️⃣8️⃣)呢道菜式比起一般咖喱更加香滑,而且無咁辣。入面有印度芝士paneer,口感有少少煙韌,芝士本身係無咩味,佢既味道完全靠masala香濃既味道。另外以Naan蘸上masala食都好出色!- Sheek Kebab(HKD1️⃣4️⃣0️⃣)賣相好似腸仔,肉質結實彈口,帶有少少羊羶味,不過可以接受,味道同一般印度菜式咁濃烈。Lunch set仲有免費餐飲同餐湯,餐湯酸酸甜甜,相當開胃。整體而言,環境一流,食物尤其印度食物都係一流,不過sheek hebab就因人而異。

- 意式辣肉腸薄餅(HKD7️⃣8️⃣)
Pepperoni

Paneer  Butter  Masala

- Sheek Kebab(HKD1️⃣4️⃣0️⃣)
Sheek  Kabab

2021-02-10
Pepperoni
Sheek  Kabab
2021-02-26 35 浏览
今日同男朋友喺尖沙咀行完街一直都好想食印度菜行過經過見到呢間餐廳係食印度菜嘅,就走咗入嚟食啦😋😋餐廳裝修幾靚,座位亦都好寬闊價錢合理,食物亦都好多選擇我哋叫咗個雙腸芝士pizza好大個pizza,上面鋪滿芝士,同埋腸仔非常足料,啲味好濃郁添,個餅底亦都做得好好好食👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻鐵板雞塊🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️係冇骨㗎!正呀好多香料好香好好食沙嗲雞肉串👍🏻👍🏻👍🏻燒到好香
今日同男朋友喺尖沙咀行完街
一直都好想食印度菜
行過經過見到呢間餐廳
係食印度菜嘅,就走咗入嚟食啦😋😋

餐廳裝修幾靚,座位亦都好寬闊
價錢合理,食物亦都好多選擇

我哋叫咗個雙腸芝士pizza
好大個pizza,上面鋪滿芝士,同埋腸仔
非常足料,啲味好濃郁添,個餅底亦都做得好好
好食👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

鐵板雞塊🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️
係冇骨㗎!正呀
好多香料好香好好食

沙嗲雞肉串
👍🏻👍🏻👍🏻燒到好香
2021-02-16 45 浏览
疫情下不能出國,唯有同男朋友四處食多國菜,以彌補去不到旅行的遺憾。今次,我地選擇了印度菜,經朋友介紹下,就來到尖沙咀<SPICE RESTAURANT & BAR>出發到餐廳前,男朋友有點抗拒,覺得印度菜只有咖哩跟薄餅,而且味道偏濃,怕沒有適合我們口味的菜式,所以我預約餐廳前做了資料搜集,得知餐廳除了印度菜外,亦有一些西餐,泰國菜等,食物選擇非常多,總有一款合適!到達餐廳後,發現環境非常寬敞舒適,一名印度服務員更主動有禮地招待我們,安排我們坐在窗旁的沙發卡位難得來到印度餐廳,當然要試試印度傳統菜式,所以第一道菜我們選擇了butter chicken配cheese naan。一上菜,我們便聞到香濃的咖哩味,於是我忍不住試一口butter chicken的醬汁。它的味道甜甜的,吃得出有香滑的奶味,再加上少少辣味,非常開胃!重要的是,它的辣味能作調味之餘,亦不會過份辣,很易入口,相信小朋友及不吃得辣的人都能接受。至於naan,在點菜的時候有不同口味選擇,因為我喜愛芝士,所以選擇了cheese naan,它吃落時軟綿綿的,很有嚼勁,還帶有焦香味,雖然味道偏淡,但沾上butter

難得來到印度餐廳,當然要試試印度傳統菜式,所以第一道菜我們選擇了butter chicken配cheese naan。一上菜,我們便聞到香濃的咖哩味,於是我忍不住試一口butter chicken的醬汁。它的味道甜甜的,吃得出有香滑的奶味,再加上少少辣味,非常開胃!重要的是,它的辣味能作調味之餘,亦不會過份辣,很易入口,相信小朋友及不吃得辣的人都能接受。至於naan,在點菜的時候有不同口味選擇,因為我喜愛芝士,所以選擇了cheese naan,它吃落時軟綿綿的,很有嚼勁,還帶有焦香味,雖然味道偏淡,但沾上butter chicken的醬汁後,味道就剛剛好!這兩款食物配搭是我第一次吃,味道比我想像中出色,下次來都必定再叫!

另外,我地亦想試試印度餐廳的西餐,看看是否同樣出色,所以第二道菜就選擇了漢堡包American Classic Beef Burger。它的味道令我有驚喜,中間的beef我選擇了medium,吃落充滿肉汁,而且肉質嫩滑,拍得上漢堡包專門店的味道,個人認為只計beef的味道都值回票價

最後我們亦叫了一款小食水牛城雞翼,味道香脆可口,吃得出是即叫即炸,若嫌味道不夠濃,亦可點一點它的辣汁作調味。

總括來說,餐廳服務跟食物味道都令人滿意,若下次跟朋友聚會都會再來呢!

2021-02-07
午餐
  • Butter Chicken
  • Cheese Naan
  • American  Classic  Beef  Burger