餐厅: SPICE Restaurant & Bar
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2021-04-14 1428 浏览
食印度餐就會諗起重慶大廈?不過其實尖沙咀都有好多地方食印度菜㗎,今日就同朋友食一餐豐富嘅印度菜!呢間位於尖沙咀諾士佛台,呢個位置全幢大廈都係不同嘅餐廳,逐間試都可以食好多次😂😂今次先試下位於2樓嘅印度餐廳。搭𨋢到2樓,一開𨋢門就見到華麗嘅裝修,紫色嘅裝修風格,再配合大吊燈,真係好有電視見到嘅印度feel。餐廳環境好闊落,仲有大卡位,十分舒適,配上印度廚師員工同印度歌曲就感受下外國嘅感覺啦。餐牌上好多選擇,仲有中文翻譯,其實大部分我都唔明😅所以我地決定隨心揀前菜-阿拉伯特色肉類拼盤哇,好有特色!有9個碟仔,仲拼一塊皮塔餅,我覺得皮塔餅係有小小似薄餅,但又唔似係酥皮咁,皮塔餅硬啲啲嘅。拼盤有豬雞羊春卷。。。。。。。每款都有幾件,全部都可以試下!我就用茄子泥,腸片,蘿蔔去夾個皮塔餅食,又幾夾喎,好食😋就算係肉類串都好出色,用左好多不同香料,味道好特別主菜-薩哈拉羊肉塔吉鍋一打開個蓋,已經聞到好香。羊肉炆煮到好淋,但唔會有好大嘅羊蘇味。呢個羊肉鍋仲配左個飯,個飯真係好特別,好似米碎咁,但咬入口粒粒qq的,仲有啖啖香料味。我地加左小小羊肉汁去食,讚👍🏻Pizza-Margherita 食pizz

前菜-阿拉伯特色肉類拼盤

主菜-薩哈拉羊肉塔吉鍋

Pizza-Margherita
食pizza我最鍾意食純芝士,乜都唔加就係最好食!pizza勁拉絲,滿滿芝士,芝士必試。
蕃茄汁唔會好濃味,食入口係滿滿嘅芝士,同芝士香味,I like it!!😍😍

好彩我地只點左3樣食物,真係好飽,睇落份量好似好少,但每樣食少少食落真係好飽。仲有餐廳員工好有禮貌!我地睇緊餐牌,有一頁餐牌應該爛左,有個男員工係即時拎一份新餐牌俾我地,咁都留意到,好細心👍🏻👍🏻👍🏻

仲有食物上枱,侍應都會簡單介紹一下,🤣餐牌唔洗怕唔明,因為有中文的😎走嘅時候都會講聲Thankyou,好有禮貌!如果生日仲會播生日歌㗎,今晚聽到播左2次,所以過嚟慶生日又得,環境服務都滿意。
2021-04-13
2021-04-13 1201 浏览
人生第一次食印度菜❤️當然搜羅左咁多間先至去試啦✌🏻✌🏻嚟到人來人往嘅尖沙咀 諾士佛台位置✌🏻呢個地點真係好容易搵 基本上冇乜人唔知🤗呢間餐廳係喺2樓位置 入到去嘅裝修都好舒服聽住啲歌慢慢行入去 成個人感覺都好放鬆🤗🤗入到去有兩個侍應 見到我哋已經好熱情招呼我哋✌🏻呢度主要都係用英文溝通 不過英文唔好都唔緊要 呢度餐牌都係中英對照1️⃣牛油雞蕃茄烤雞塊 HK$130 呢個我係咁多個網頁之中大部份網友都有推介👍🏻👍🏻👍🏻 佢食落唔會好油 同埋印度菜我想像中係好香味精 呢隻又唔會食完好頸渴👍🏻👍🏻 同埋佢唔似我哋平時食嘅咖喱咁 個口感比較特別 而佢本身啲雞係烤過 啲雞好滑 加上係冇骨㗎 👍🏻👍🏻兩者溝埋真係覺得好好食❤️❤️❤️2️⃣ 芝士烤餅 HK$40 呢個烤餅就咁食已經係熱辣辣好好食 仲有陣芝士味 我叫呢個係配搭埋牛油雞蕃茄吼雞飯咁食😋😋😋 呢個一碟有4塊 而我最後係叫咗兩碟食 即係已經食咗8塊 可想而知佢幾好味程度係好高👍🏻👍🏻3️⃣牛肉千層麵 HK$125 牛肉千層麵個面落咗好多芝士 一拉就已經好多芝士黐埋一齊 加上佢每一層闊條麵 都會配上碎嘅牛肉粒 你每一啖咬落去都係有牛肉嘅味道同埋佢落嘅蕃茄醬
人生第一次食印度菜❤️
聽住啲歌慢慢行入去 成個人感覺都好放鬆🤗🤗

1️⃣牛油雞蕃茄烤雞塊 HK$130

2️⃣ 芝士烤餅 HK$40

3️⃣牛肉千層麵 HK$125
同埋佢落嘅蕃茄醬都比較多 成個感覺就係咬落去淡淡都係肉👍🏻👍🏻👍🏻

4️⃣蘋果汁
蘋果汁唔係太甜好啱我嘅口感😋😋😋
再配埋幾快蘋果喺入邊 成個感覺都幾清新㗎😋😋😋

整體來講 我覺得呢間餐廳坐得好舒服
聽住啲歌食飯成個人都好輕鬆❤️❤️
對於我第一次食印度菜來講係一個好好嘅體驗
啲人成日講印度菜mama 但係我覺得呢間真係好好食👍🏻👍🏻👍🏻下次會再叫朋友一齊嚟食 因為我仲有好多嘢想試❤️❤️❤️
最後兩個埋單都係三百幾蚊 我覺得三百幾蚊食到啲咁有特色嘅菜式👍🏻👍🏻係絕對值得
2021-04-13
  • 牛油雞
  • 牛肉千層麵
  • 芝士薄餅
2021-04-12 175 浏览
monday blues 下搵到呢間餐廳成餐飯都食得好舒服門面好精緻好靚見大家推介butter chicken 我都唔輸蝕叫返碟再配埋個garlic naan。garlic naan樣貌100分但味道就好淡,食到蒜粒,不過就完全冇蒜味。反而點個butter chicken嚟食就好好食!要每啖naan點一下先叫perfect,就咁食naan就麻麻了。Butter chicken 好入味好好食,仲拎埋黎撈pasta添🙈🤣Buffalo wings 係炸雞翼另上Buffalo sauce,sauce檸檬味好重,偏酸,但都好夾嘅,會越食越開胃。蛤蜊意粉,樣貌好好,但淡味左d,所以撈埋butter chicken 黎食!蜆好多但都有部分蜆未開殼。Raspberry currant / Shirley temple 飲品花多眼亂,不過印度藉bartender都好好咁過黎介紹,最終叫左呢2杯
monday blues 下搵到呢間餐廳
成餐飯都食得好舒服

門面好精緻好靚
Butter  chicken
Garlic  naan

Buffalo  chicken  wings

2021-04-12
$291.5 (晚餐)
Butter  chicken
Buffalo  chicken  wings
2021-04-12 75 浏览
因為疫情太耐無去旅行了,安排個staycation過下旅遊癮,係尖沙咀住酒店,所以揾咗呢間餐廳。一入到餐廳好有異國風情既感覺,餐廳環境好好,坐得又好舒服。係食品方面,有意大利菜同印度菜。我地3個人,我地點咗個小食炸魷魚,餐廳炸得好好食,一d都唔油膩,仲有檸檬清香。🎊🍾🥳4個主食:1.牛油雞+芝士薄餅呢個牛油雞一d都唔辣,但咖喱味好和,加埋個芝士薄餅簡直就係完美配合,個薄餅好軟熟好好味!😁2.海鮮意大利粉呢個意大利麵呢係番茄汁嚟嘅,啲蝦勁新鮮又好有海鮮味!😋3.牛肝菌意大利飯呢個意大利飯口感好好,牛肝菌又好香,仲有少少黑松露嘅味!😋4.辣肉腸芝士pizza呢個Pizza嘅芝士真係可以拉到絲出嚟㗎,個餅底都好好食,一啲都唔油膩可以食多兩件。😚呢間餐廳推薦俾朋友聚會 ,情侶約會既好地方呀!!

4個主食:
1.牛油雞+芝士薄餅

2.海鮮意大利粉
呢個意大利麵呢係番茄汁嚟嘅,啲蝦勁新鮮又好有海鮮味!😋

3.牛肝菌意大利飯
呢個意大利飯口感好好,牛肝菌又好香,仲有少少黑松露嘅味!😋

4.辣肉腸芝士pizza

呢間餐廳推薦俾朋友聚會 ,情侶約會既好地方呀!!
2021-04-08
2021-04-12 84 浏览
復活節連假, 當然要出外走走, 尖沙咀係一個好去處, 地點方便, 多大型商場, 食肆又多選擇今次揀咗食印度嘢, 其實係之前黎呢度一間餐廳食嘢時已見過呢個水牌, 打算下次來試試入到去, 餐廳佈置都好有印度色彩, 枱櫈, 吊燈, 壁畫, 再加上燈光柔和, 感覺都好舒服另陫餐廳亦設有卡位, 自成一角, 更容易同朋友詳談講下 menu, 真係意想不到有咁多款式, 除咗傳統印度美食, 西式款式亦有供應, pizza, 意大利粉等等不過黎到呢度, 我當然要食印度色彩嘅美食啦, 我叫咗烤雞同 nann炸雞一上枱經已聞到好香烤肉味, 即刻試試先, 咬入去雞塊醃到充滿香草味道, 大大塊, 唔會太乾, 份量亦很足nann 就較需時制作, 我叫了蒜味, 但都有幾款味道選擇邊位有D脆, 入面軟綿綿, 亦好有蒸香味! 推介呀!

另陫餐廳亦設有卡位, 自成一角, 更容易同朋友詳談

nann 就較需時制作, 我叫了蒜味, 但都有幾款味道選擇
邊位有D脆, 入面軟綿綿, 亦好有蒸香味! 推介呀!

2021-04-04
2021-04-11 74 浏览
尖沙咀諾士佛臺這間Spice Restaurant環境乾淨又整潔,座位很寬敞舒適,裝修很有印度風情,來這裡吃比較少機會吃到的印度菜吧Butter Chicken 牛油雞配薄餅 $130蕃茄蓉加入多種印度香料細火慢煮雞脾肉,雞肉很滑而且沒有⻣吃得很方便,很重香料和牛油味,香噴噴的,這個醬汁很香口很惹味,配合薄餅一起吃是絕配,超級推薦Grilled Beef 印度烤牛肉 $155鐵板上桌時還冒著煙,熱滾滾的鐵板還滋滋作響,牛肉很香燒烤味,肉質鮮嫩,脂肪較少,很有咬口,下面還有炒洋蔥、蕃茄、甜椒這些配菜墊底,很香口Lacha Paratha 印度烤酥餅 $40一份4件,烤餅煙靭又鬆化,有3款醬可以沾著吃,有酸忌廉, 牛油果醬和蕃茄沙沙醬,各有特色

Butter Chicken 牛油雞配薄餅 $130

Grilled Beef 印度烤牛肉 $155

Lacha Paratha 印度烤酥餅 $40
2021-04-11 67 浏览
揾食揾到要上樓上鋪~久唔久想食d特別啲嘅菜式今次同朋友一齊去左尖沙咀樓上鋪食中東美食!一入到去好有氣氛 令人置身國外一樣我地每人叫左3樣野再share~首先叫左個House Salad有咩材料就用咩材料配搭出一個牛油果雞肉沙律 (雞肉另加ga~)配上蜂蜜芥末醬酸酸甜甜好開胃~😋雞翼迷一定會叫雞翼!唔少得 Buffalo Chicken Wings 水牛城雞!又係我至愛ge酸甜酸甜野~ 好開胃~一碟6隻,大大隻,食到我好滿足😍主食我就叫左個意粉 - 意式白蛤蜊麵雖然個樣睇落普普通通但食落配上蒜片辣椒都幾惹味,又唔會好乾令人好驚喜😍😍😍 原來一d都唔普通~總結:今次去e間咁有氣氛ge餐廳,環境得食物仲得~ 唔錯!
揾食揾到要上樓上鋪~
久唔久想食d特別啲嘅菜式
今次同朋友一齊去左尖沙咀樓上鋪食中東美食!
一入到去好有氣氛 令人置身國外一樣
我地每人叫左3樣野再share~

首先叫左個House Salad
有咩材料就用咩材料
配搭出一個牛油果雞肉沙律 (雞肉另加ga~)
配上蜂蜜芥末醬酸酸甜甜好開胃~😋

雞翼迷一定會叫雞翼!
又係我至愛ge酸甜酸甜野~ 好開胃~
一碟6隻,大大隻,食到我好滿足😍

主食我就叫左個意粉 - 意式白蛤蜊麵
雖然個樣睇落普普通通
但食落配上蒜片辣椒都幾惹味,又唔會好乾
令人好驚喜😍😍😍 原來一d都唔普通~

總結:今次去e間咁有氣氛ge餐廳,環境得食物仲得~ 唔錯!
2021-04-11
  • 水牛城雞翼
2021-04-10 78 浏览
之前黎過幾次 除左傳統印度菜仲有西式既 好多選擇 d枱隔得開又多數有sofa位坐空間感好好 今次lunch時間早黎未有客 兩個人都俾左sofa位坐 今次揀左全印度野Chicken Tikka Pizza ($135/12”)Pizza大兩吋只係多$5 熱辣辣上枱即刻聞到芝士味好香 pizza個底唔厚而且好軟熟 鋪滿晒拉絲既芝士 極速食兩件無難道 Tandoori lamb chop ($190)三大條羊架包用錫紙包好 方便人用手拎住食 而且肉下面鋪左d菜 唔直接擺上鐵板就唔會令佢過熟 好貼心~ Mo no no羊肉上面鋪滿印度香料 好濃味 因為肉身都幾厚所以香料既量都唔會搶左肉味 食到中間無香料啖啖肉既位可以加埋個薄荷乳酪醬 比起薄荷啫喱個味溫和好多(唔會好似啫喱咁似食牙膏) 又可以中和香料既濃味 Butter chicken ($130)唔係幾夠喉又仲有幾塊pizza 揀左份butter chicken 用pizza當印度薄餅點黎食~ 個汁比一般既甜 有蕃茄煮酸酸甜甜又唔會太creamy 都幾易入口

Tandoori lamb chop ($190)

Butter chicken ($130)
2021-04-09 62 浏览
尖咀chill一chill,去到諾士佛臺搵好嘢食。呢間餐廳嘅裝修佈置都充滿異國風情,係無得去旅行嘅情況下,品嘗美食之餘參觀啲靚靚餐廳都係種另類娛樂Butter chicken $130-必食!啲雞整到超級bb辣,唔食辣嘅朋友都食得到,個印度香料連蕃茄整成嘅醬汁好香甜幼滑Cheese naan $40-嗌呢個點上butter chicken 嘅醬汁食啱曬!烤餅入面有芝士流出起超正,忍唔住一口接一口Seafood pizza $120-芝士香滑仲可以拉絲,配料有三文魚、魷魚同蠔等味道豐富,批底唔會好厚夠軟熟

2021-04-04
  • Cheese  Naan
  • Butter  Chicken
2021-04-09 68 浏览
估唔到尖沙咀諾士佛臺有間咁大間既印度餐廳,食物都相當高質水牛城雞翼Buffalo chicken wings雞翼大大隻,皮超香脆,裡面既雞肉又好滑嫩多汁,醬汁係分開既,咁就可以自己控制辣度,味道係帶酸味又帶d辣椒仔既味。烤羊肉串燒Sheek Kebab即係烤羊肉,羊肉好有特色,係一條條咁既串燒咁既樣,用鐵板熱辣辣咁上枱,羊肉係免治過既肉同香料撈埋,一d羶味都冇仲燒到好香,配埋帶d薄荷味又微酸既醬汁更惹味。牛肉千層麵Beef Lasagne估唔到咁厚咁大份,超多芝士同牛肉碎,配埋creamy既奶油,茄醬同千層麵,口感又rich又豐富,芝士又溶得岩岩好😍千層麵仲疊得好實,好輕易咁切出黎成件拎到出黎都唔會散。。SPICE Restaurant & Bar尖沙咀諾士佛臺1號2樓。。
估唔到尖沙咀諾士佛臺有間咁大間既印度餐廳,食物都相當高質

水牛城雞翼

• 水牛城雞翼
  • 牛肉千層麵
  • 烤羊肉串燒
2021-04-08 57 浏览
平時食西餐食得多 偶爾都要轉下口味唔好以為諾士佛台得酒吧 今日就搵左間係諾士佛台的印度餐廳一上到去 環境感覺似酒吧 但又唔會太嘈 岩哂想坐得舒服傾下計又想小酌幾杯的人好好彩兩個人都可以坐到大梳化位 好舒服襯住8點前係Happy Hour 叫返兩杯啤酒先~今日我地叫左一個炸魷魚圈 Calamari 做前菜份量超級大 熱辣辣新鮮炸起 魷魚外面有一層薄薄的脆漿 咬落去鬆化又不會太韌特別推薦附上的醬汁 有D似泰式辣醬 酸酸甜甜 很開胃主菜我地叫左一個牛肉千層麵 份量同樣係十分大兩個人真係食唔哂! 千層麵面頭鋪左滿滿的芝士食落牛肉味好香 啖啖拉絲不過食太多就稍覺濃味左小小適合重口味的朋友本身仲想叫多個印度串燒但真係太飽 下次再食過~想平平地happy hour食飯吹水 呢度真係一個好選擇
平時食西餐食得多 偶爾都要轉下口味
唔好以為諾士佛台得酒吧 今日就搵左間係諾士佛台的印度餐廳

一上到去 環境感覺似酒吧 但又唔會太嘈
岩哂想坐得舒服傾下計又想小酌幾杯的人
好好彩兩個人都可以坐到大梳化位 好舒服

襯住8點前係Happy Hour 叫返兩杯啤酒先~
今日我地叫左一個炸魷魚圈 Calamari 做前菜

兩個人真係食唔哂! 千層麵面頭鋪左滿滿的芝士
食落牛肉味好香 啖啖拉絲
不過食太多就稍覺濃味左小小
適合重口味的朋友
本身仲想叫多個印度串燒但真係太飽 下次再食過~
想平平地happy hour食飯吹水 呢度真係一個好選擇
2021-04-08 55 浏览
🔺Spice (尖沙咀)今日去左諾士佛臺食印度菜環境唔錯!店員都不是本地人 好多印度人幫襯 感覺好正宗!記得過到來要叫店員推介 盡量點返印度特色野😬.蒜蓉印度薄餅(超推,想encore 多次)薄餅好香脆 口感豐富🤤🤤 一碟有三塊!一定要order 配埋chicken tikka masala🤤勁好食🤐 雞好嫩口 個汁香得黎又唔會太辣 好正宗👍🏼.Buffalo wings啲肉好鮮嫩 個汁辣辣的 都算幾惹味但唔係港式口味.炸魷魚(推)一樣都係店員推介 好香脆!佢配埋兩個汁都好夾好好味.千層麵 味道好濃郁 但我都係建議叫返印度特色嘢好啲😬.夏威夷pizza好好多芝士 如果其他配料多番啲就好啲.如果想食印度野過下口癮可以嚟呢度佢個薄餅真係勁好食🤤🤤🤤🤤
🔺Spice (尖沙咀)
今日去左諾士佛臺食印度菜
環境唔錯!店員都不是本地人 好多印度人幫襯
感覺好正宗!記得過到來要叫店員推介
盡量點返印度特色野😬
蒜蓉印度薄餅(超推,想encore 多次)
薄餅好香脆 口感豐富🤤🤤 一碟有三塊!
雞好嫩口 個汁香得黎又唔會太辣 好正宗👍🏼
Buffalo wings
啲肉好鮮嫩 個汁辣辣的
都算幾惹味但唔係港式口味
炸魷魚(推)
一樣都係店員推介 好香脆!
佢配埋兩個汁都好夾好好味
千層麵
味道好濃郁 但我都係建議叫返印度特色嘢好啲😬
夏威夷pizza
好好多芝士 如果其他配料多番啲就好啲
如果想食印度野過下口癮可以嚟呢度
佢個薄餅真係勁好食🤤🤤🤤🤤
🎈SPICE Restaurant & Bar (尖沙咀)🔍尖沙咀諾士佛臺1號2-----復活節假期過嚟尖沙咀行街,順便同放假都要返工嘅朋友喺佢公司附近黎個快閃短聚傾心事。-雖然係假期,不過諾士佛檯通常去到夜晚先會比較多人,日光日白過嚟,成個感覺幾休閒,包括呢間Restaurant & Bar,午餐時段嘅音樂唔會開得好強勁,背景音樂頗柔和,雖然係印度餐廳,但係主要播耳熟能詳嘅英語流行曲,整體都好舒服,幾適合同朋友一齊休閒咁食個午餐。🥰-由於時間尚早,我哋唔算好餓,無叫好多嘢食,淨係咗少少小食黎配酒飲,而幾款小食裏面特別有兩款個人好中意,想同大家介紹下。-🥬Falafel炸鷹嘴豆餅: $65呢一款炸素餅,主要材料為鷹嘴豆、雜菜同埋印式草藥,咬落去芝麻味好重,中間呈青綠色,味道帶有少少鹹,另外佢哋仲搭咗一兜辣醬同一兜酸忌廉比大家蘸點黎食,而個人覺得唔點任何醬就已經係最好食,成個感覺好似印度式嘅煎堆咁,好特別。-🐣Shish taouk 烤雞肉串:$65靚到個樣有少少卡通嘅雞肉串,淨係個貌相都已經令人垂涎欲滴,咬落去雞肉juicy多汁,無乾爭爭,加埋三色椒等作配搭,雞肉嫩滑中有多了一分蔬菜嘅
🎈SPICE Restaurant & Bar (尖沙咀)
🔍尖沙咀諾士佛臺1號2

🥬Falafel炸鷹嘴豆餅: $65

🐣Shish taouk 烤雞肉串:$65
靚到個樣有少少卡通嘅雞肉串,淨係個貌相都已經令人垂涎欲滴,咬落去雞肉juicy多汁,無乾爭爭,加埋三色椒等作配搭,雞肉嫩滑中有多了一分蔬菜嘅自然清新感,配搭得好唔錯,加上有隨小食附送嘅pita bread 皮塔餅,有肉有澱粉,成個感覺好滿足。

👶🏻B仔整體評價:7.8/10個👍🏻
👶🏻B仔抵食程度:7.5/10個👍🏻
👶🏻B仔環境評分:7.5/10個👍🏻
👶🏻B仔味道評分:8/10個👍🏻
👶🏻B仔回頭機會:8/10個👍🏻
2021-04-06 483 浏览
老公話假期冇得去旅行不如食下其他國家嘅菜扮下去旅行😆又好,今次佢揀左呢間佢話平時想lunch試嘅印度菜我哋一入去都真係好有旅行感覺,不過就唔似去印度,似去左中東個D國家待應仲安排左我哋坐sofa位,可能人少D可以坐sofa感覺好舒服吖我地嗌左個類似咖哩角嘅物體,因為老公話好想食,呢個咖哩角係3D嘅,個皮小小厚但都好脆,入面我食得出係薯仔加埋D唔知乜嘢蓉,不過我極like佢個綠色醬👍🏻好match另外廚師沙律老公話乜都有,我見到有三色椒吖,最鍾意😋果D沙律醬汁酸酸甜甜👍🏻👍🏻跟住主菜我哋叫左橙色雞同鷹咀豆老公話好想食其實我哋lunch已經食左雞,所以我本身係晤想食,不過鐵板燒雞又係另一種風味而且個鷹咀豆有我最鍾意嘅荽茜😆😆唔鍾意荽茜嘅老公就話美中不足我就話係錦上添花就真😆😆我仲嗌左一杯士多啤梨沙冰,嗜甜嘅我覺得好好味,一D都唔係假士多啤梨嘅昧,又有士多啤梨嘅蓉又有cream😋😋今晚係一解旅行嘅一餐😌
老公話假期冇得去旅行
不如食下其他國家嘅菜扮下去旅行😆
又好,今次佢揀左呢間佢話平時想lunch試嘅印度菜

另外廚師沙律老公話乜都有,我見到有三色椒吖,最鍾意😋
果D沙律醬汁酸酸甜甜👍🏻👍🏻
我就話係錦上添花就真😆😆
今晚係一解旅行嘅一餐😌

2021-04-05
2021-04-05 60 浏览
平時講起印度野通常都會諗起尖沙咀既重慶大廈 但其實唔止剩係得重慶大廈先有好食嘅印度菜架 原來去到諾士佛臺都一樣有!😏呢日同女朋友行街順便搵下食晏邊到有好推介 就搵到呢間咁chill嘅印度菜🙈餐廳夜晚應該係Bar 但晏晝就係一間印度餐廳入到去佢哋嘅裝修都幾靚 有個好大嘅bar枱😆坐低咗之後我哋就睇吓有咩食!之後我哋叫咗兩樣野 •Butter Chicken🐔 •-首先嚟嘅有印度菜其中一樣最出色嘅Butter Chicken!!!呢到嘅質素估唔到喺bar都食都咁出色 個肉質煮得好鮮嫩之餘 仲好入味添👍🏻而且個咖哩嘅香料味好出 仲唔會太咸 加埋個Naan食一流!另外呢個香烤羊肉都好惹味!羊嘅騷味被香料蓋得好好 所以平時唔食羊嘅朋友都可以試下!味道就有少少酸酸地 幾開胃!食咁多油膩野叫番杯菠蘿汁就啱曬🙈飲落相當清新 甜度又啱啱好 果然restaurante & bar沖嘅係有啲水準😏
餐廳夜晚應該係Bar 但晏晝就係一間印度餐廳

入到去佢哋嘅裝修都幾靚 有個好大嘅bar枱😆

坐低咗之後我哋就睇吓有咩食!
之後我哋叫咗兩樣野

•Butter Chicken🐔 •
而且個咖哩嘅香料味好出 仲唔會太咸 加埋個Naan食一流!

另外呢個香烤羊肉都好惹味!

羊嘅騷味被香料蓋得好好 所以平時唔食羊嘅朋友都可以試下!
味道就有少少酸酸地 幾開胃!

食咁多油膩野叫番杯菠蘿汁就啱曬🙈
午餐