2009-01-05
星期六,本來想去inside out dinner,但係之前有friend 推介Shake'em Buns,於是決定去試下試, inside out 開平道對面馬路就係.店面算細,幾個卡位之外其他都係高枱,睇左餐牌之後就自己去收銀處落Order,叫左兩個包一個薯條兩支啤酒,我地好早六點幾已經去,但係都等左一陣先有野食,我諗如果Full House應該都有一排等.Hawaiian Surfer Girl佢地嘅包係巨型,大過我兩個拳頭加埋,呢個"囡囡"入面有蕃茄,菠蘿,芝士,當然唔少得新鮮煎漢堡扒大大塊,材料好鮮,包好軟,一啖咬落去好juicy,唔會有好似Triple O's 吃不消嘅感覺,讚!Gang Bang全場最貴嘅漢堡包($98),雙層漢堡扒,芝士,煙肉同煎蛋.比Hawaiian Surfer Girl更巨大,一口咬唔晒,但係真係Juciy到不得了,煎蛋同漢堡都好夾,如果係太陽蛋就仲正!Poutine "A"New York Fries 嘅Poutine就食得多,Shake'em Buns版本分別在於佢加入左蒜蓉,好香,食落去增加左口感,讚!!地點都算就腳,下次去開銅鑼灣一定會再
Hawaiian Surfer Girl
Gang Bang
Poutine "A"
地點都算就腳,下次去開銅鑼灣一定會再去