2008-11-16
路過想食TEA, 斜對面果間ZOE 要等位, 咁呢間又好多位, 就入去試下啦.見到人食正常一個包都好大個. 擔心食唔晒, 咁o岩見到MENU有D迷你BURGER, 65蚊有三款喎咁就梗係試下一個價錢,三款口味啦!細細個, 一層層咁高, 好難一啖咬晒咁多層,唯有分開一層層食啦.我食果BURGER..唔好彩跌左舊蕃茄出黎. 不過見到朋友食, D汁噴晒出黎. 嘩...好似好正咁喎. D牛肉呢.. JUICY 程度不及想像. 不過都幾厚身丫. 加埋CHEESE & 煙肉. 呢個係HAWAIIAN SURFING GIRL. 由於是一層層食, 食唔到整體個味, 個塊菠蘿的效果出唔到黎.....ANYWAY...都係好味道~ 仲有見到枱面的調味品都幾齊喎.唯一唔好就係佢煮得幾慢囉. 人唔多都咁慢...因為侍應少啦. 好自助的一間BURGER SHOP. 亦都好自在.
咁就梗係試下一個價錢,三款口味啦!
仲有見到枱面的調味品都幾齊喎.