2023-03-23 28 浏览
餐廳主打漢堡同熱狗, 雖然以外賣為主, 但都有提供堂食座位。𓊈Premium Angus Beef ✧ Single Dribble $𝟼𝟻𓊉牛肉漢堡有分單層, 雙層同 Signature, 我地揀咗單層, 牛肉用上冰鮮肉, 喺餐廳攪碎, 再加鹽同胡椒醃製, 裡面仲有芝士, 生菜, 蕃茄, 洋蔥同酸瓜, 都幾足料。醬汁係餐廳自家製, 味道唔錯。𓊈Beef hot dog ✧ Classic $𝟼𝟶𓊉熱狗賣相吸引, 有牛肉腸同羊肉腸可以選擇, 我地揀咗牛肉腸, 牛肉味好香濃, 連埋茄汁, 酸瓜, 洋蔥同芥末醬一齊食, 口感豐富。𓊈Fries +$𝟸𝟸𓊉薯條炸得脆卜卜, 幾好食。

𓊈Beef hot dog ✧ Classic $𝟼𝟶𓊉

𓊈Fries +$𝟸𝟸𓊉
薯條炸得脆卜卜, 幾好食。
🍔 90 Days Dry Aged Black Angus Beef Burger由極等級冰鮮牛肉而製,佢地廚戶自己攪碎,誠意十足!先🐮 風乾牛再慢慢煎香上碟~所有burger都會有🍅蕃茄、🧅洋蔥、🥬生菜、🧀芝士、🥒酸瓜~同STAFF吹水先發現所有醬汁都係home-made自己做既😏仲係即叫即整,所以要預左等候時間耐少少~色水超豐富,望左好幾眼都唔捨得食添🤩!🌭 7-Inch Classic Hot Dog司華力腸size~ 比我想像中大、飽肚~sauce都幾多,啖啖都食到🤤~趁熱食就最好味啦~ 夾住酸瓜食都幾match~🍟 Salted Fries即叫即炸,熱食係超好食,停唔到口,不過鹽味薯條都真係幾salted~按個人口味order la~ 記住熱食!!!

由極等級冰鮮牛肉而製,佢地廚戶自己攪碎,誠意十足!
先🐮 風乾牛再慢慢煎香上碟~
仲係即叫即整,所以要預左等候時間耐少少~
色水超豐富,望左好幾眼都唔捨得食添🤩!

🌭 7-Inch Classic Hot Dog
司華力腸size~ 比我想像中大、飽肚~
sauce都幾多,啖啖都食到🤤~
趁熱食就最好味啦~ 夾住酸瓜食都幾match~

🍟 Salted Fries
即叫即炸,熱食係超好食,
停唔到口,不過鹽味薯條都真係幾salted~
按個人口味order la~ 記住熱食!!!
2023-03-22 177 浏览
⭐️7inch Beef Hot Dog 🌭with Cheese & Turkey Bacon🥓個腸超級好食😋,應該只係用鹽🧂&黑胡椒調味。食落好香黑胡椒味,好多肉汁流出嚟,而且勁香肉味,唔似係街買到嘅腸。個煙肉煎完好脆,但唔會好似出面個啲咁好乾,可能呢塊煙肉都有啲🤏🏻厚度。個包裏面鬆軟外面煙韌。個包仲會有芥末醬、蕃茄醬、酸瓜、芝士,配搭埋一齊好好食,超級推介👍🏻👍🏻 ⭐️墨西哥脆片伴芝士🧀 Nacho Cheese 脆片塊塊都好大塊,而最上面有一大片芝士,另外仲有牛油果蓉🥑&蕃茄🍅洋蔥🧅粒配搭一齊食,個人最鍾意芝士加蕃茄洋蔥一齊食,最岩襯埋杯酒🍻飲P.S. 因為即叫即整,所以會等返10-15分鐘⏱左右。

7inch Beef Hot Dog with Cheese & Turkey Bacon

⭐️墨西哥脆片伴芝士🧀 Nacho Cheese

墨西哥脆片伴芝士

P.S. 因為即叫即整,所以會等返10-15分鐘⏱左右。
墨西哥脆片伴芝士
2023-03-18 28 浏览
Burger嘅競爭都好大,要突圍而出真的不容易,好多間都好食,但呢間綜合埋價錢同味道我會話係我食過嘅全港第一🙌🏻雞堡single $55 🐓成日食牛好悶,今日食雞堡!一見到個賣相同香氣已經知唔簡單,厚到要分幾啖先食到全層,店員介紹全店用冰鮮肉打碎而成,再煎香兩面,唔怪得知一咬開雞肉係juicy到爆炸!👅麵包烘得又香又軟,所有醬汁都係店內homemade,有淡淡香草味🌿又有類似蛋黃醬嘅滿足感,同肉好夾份量又好夠,仲有新鮮蕃茄洋蔥生菜芝士,簡單得黎先係最原始Burger應有嘅好食!薯條 +$22🥔薯條都很不簡單,唔太粗唔太幼剛剛好嘅粗度,蘸上麵粉去炸嘅薯條特別香脆,最好是當場新鮮熱辣咁食!雖然腍左都好食~

雞堡single $55 🐓

薯條 +$22🥔
2023-03-18 38 浏览
土瓜灣雖然係一個舊區,但都吸引唔少小店進駐。偶爾係回家途中發現左一間賣漢堡既小店,店面小、款式唔多,但出品係真的好!店舖由外國人主理,標榜係用靚牛肉,所有肉都係自家製,材料都係新鮮所以無添只係好簡單咁加鹽同胡椒調味,連醬汁都係特製,聽見都吸引。.落左order 後都要等成20分鐘,因為始終係小店,人手唔多,加上每樣食物都係即製,可接受但有進步空間,建議wtsapp 落左單先或者去附近行下先。..🔹單層雞堡🔹超級超級大份,好重手,我只係叫單層架咋。包係乾身鬆軟,夾左酸青瓜、洋蔥絲、蕃茄片、芝士、生菜,仲有主角-雞。菜係好新鮮,雞肉裹上麵包糠再去煎,比起平時用炸既感覺冇咁熱氣,但一樣超香脆,入面仲有肉汁,非常驚喜。🔹7吋肉醬熱狗🔹滿滿既肉醬已經遮住左條熱狗。肉醬食到香草調味,鹹度適中,如果用黎撈意粉真係一流。熱狗好脆身,而且勁大條,好滿意。.呢到除左有漢堡同熱狗,仲有手拉pizza同炸既小食,但真係好飽唯有下次再試。.呢到價錢係土瓜灣黎講算中上,但同樣質素出面餐廳一定貴起碼一倍,所以性價比仍算高的。

🔹單層雞堡🔹

🔹7吋肉醬熱狗🔹
外卖自取
一間土瓜灣嘅隱世高質漢堡包店,上次試過佢嘅漢堡包🍔真係勁好食,今次見有新嘢就一於試吓佢嘅燒春雞🍗同熱狗🌭️French Yellow Spring Chicken w/ Fries n Sauce $95並非一般嘅燒春雞,賣點係使用了法國 A 级無激素黃油春雞,肉質鮮嫩多汁,香味濃郁。沒有太多調味,主要是鹽和黑椒,能夠食到春雞的原味道。$95 啲個價錢真係好實惠,自己買都未必有啲個價。另外有一個home made 嘅蒜蓉醬汁,有濃郁嘅蒜香味,用來點雞真係一流!薯條都係高質,夠香脆好好味。7inch Beef Hotdog w/ Cheese n Turkey Bacon $75除咗漢堡出色,原來熱狗都係勁正,香腸係超級juicy肉味非常濃郁,配合芥末醬、蕃茄醬、酸瓜、芝士,仲有煙肉,味道層次非常豐富,有誠意之作。塊包鬆軟帶點煙靭,都係非常出色。如果啲間外賣店開在中環,以咁嘅質素價錢一定過百,所以算係非常抵食。所有食物都係即叫即做,所有肉 (牛肉羊肉雞肉) 都喺廚房攪碎而唔係現成,係一間有質素有要求嘅快餐外賣店,值得推介👍🏻👍🏻

薯條都係高質,夠香脆好好味。

午餐
2023-03-03 148 浏览
放工想買個外賣番去食,見到呢間漢堡外賣店係100%handmade,而且見佢寫住no preservatives,no addictives,no MSG,好似健康啲🥹 價錢又唔貴,所以試吓~😝 因為佢哋係即叫即整,所以會等得耐啲,但原來可以whatsapp預先落單,幾方便😆!!🔸🍔單層雞堡 $45超厚超多料😍 原來佢哋既雞堡唔係雞扒,係用雞肉攪碎既漢堡扒~ 仲加咗啲鹽同胡椒😋 啲肉係冰鮮,唔係雪藏😌 而且係煎,唔係炸🤩!值得一讚係個醬,真係超級好食,原來係佢哋自家製,真係食過番尋味🤤 最重要係咁有心思咁高質素既漢堡只係$45!! 性價比極高👍🏻🍕Octopus 6吋手製薄餅 $85個配搭好特別,有羅勒、青醬、甜橄欖、巴馬臣芝士,好香濃既羅勒同青醬,而且芝士超多可以拉絲😍 pizza 批底都係佢哋自己做同手拉🥹!!

🔸

🍔單層雞堡 $45

🍕Octopus 6吋手製薄餅 $85

2023-02-24
2023-02-27 30 浏览
終極漢堡Slam Dunk🍔$115見到個漢堡,已經覺得勁吸引🤩仲要真係好墜手,的確份量十足😎入面有三層漢堡包加上雙層牛肉漢堡扒😋配上雙層芝士、火雞煙肉同黑松露煎蛋😚牛肉係用100% Angus Beef製作🥩用料講究,新鮮上乘👍而且係百分百Homemade😉無味精,剩係加鹽同胡椒😊難怪塊牛肉漢堡扒,真係特別香同Juicy😍呢個質素同份量,響餐廳食都起碼二三百蚊🥰雞堡Chicken (Single Dribble)🐔$45其實除咗牛肉漢堡😜仲有蝦堡、羊堡同雞堡可以選擇😎雞肉都係以免治攪碎嘅方式製作😚肉汁豐富,而且都幾厚身😛加上芝士、番茄、洋蔥、生菜作伴😌另外仲有酸瓜仲沙律醬作調味😘配搭埋充滿住牛油香嘅漢堡包😝$45有咁大個包,認真超值😌難怪土瓜灣之友成日推介呢度🥳SHADI (土瓜灣)土瓜灣譚公道108-114號雲天大樓地下A號舖
終極漢堡Slam Dunk🍔$115

見到個漢堡,已經覺得勁吸引🤩
仲要真係好墜手,的確份量十足😎

入面有三層漢堡包加上雙層牛肉漢堡扒😋
配上雙層芝士、火雞煙肉同黑松露煎蛋😚
牛肉係用100% Angus Beef製作🥩
用料講究,新鮮上乘👍
而且係百分百Homemade😉
無味精,剩係加鹽同胡椒😊
難怪塊牛肉漢堡扒,真係特別香同Juicy😍
呢個質素同份量,響餐廳食都起碼二三百蚊🥰

其實除咗牛肉漢堡😜
仲有蝦堡、羊堡同雞堡可以選擇😎
雞肉都係以免治攪碎嘅方式製作😚
肉汁豐富,而且都幾厚身😛
加上芝士、番茄、洋蔥、生菜作伴😌
另外仲有酸瓜仲沙律醬作調味😘
配搭埋充滿住牛油香嘅漢堡包😝
$45有咁大個包,認真超值😌
難怪土瓜灣之友成日推介呢度🥳

SHADI (土瓜灣)
土瓜灣譚公道108-114號雲天大樓地下A號舖

2023-02-27 28 浏览
土瓜灣真係好多好嘢食,今日過嚟試食呢一間就係位於土瓜灣嘅高質漢堡包!我同朋友一人叫咗一個漢堡包,我叫咗一個單層牛堡同一個蝦堡。兩個漢堡包都好大,分量十足!佢嘅麵包係好厚身,好香牛油味,而且麵包皮會輕輕烘一烘,所以呢就會比較脆身,呢一點真係好加分!牛堡比較多汁,而且亦都係好多材料,包括蕃茄生菜酸瓜等等!牛肉塊都係煎到好香口多汁,味道很不錯!蝦堡比較乾身,但係蝦肉好彈牙!而且塞滿左紫椰菜絲,食起上嚟完全唔會覺得太Heavy !果汁就會有少少辣辣地好惹味!總體來講呢間嘅漢堡包用了新鮮,味道調校到剛剛好,個人覺得性價比十分高!再次光顧!
我同朋友一人叫咗一個漢堡包,我叫咗一個單層牛堡同一個蝦堡。
兩個漢堡包都好大,分量十足!
2023-02-27 25 浏览
彈牙蝦堡伴蛋黃wasabi醬, 生菜絲$80用蝦膠代替牛扒 , 蝦膠好彈牙無冰鮮味. 而且勁欣賞佢係煎香而唔係炸, 所以無平時食炸蝦堡咁油膩. 再Housemade wasabi mayonnaise 同高高滿滿爽脆嘅紫椰菜, 惹味不膩單層雞堡 $45雞扒雖然只有鹽pepper 簡單調味, 帶肉汁口感軟嫩. 仲有新鮮🍅veggie, cheese, pickle 豐富口感. 亦幾欣賞佢哋嘅burger bun, 烘熱完鬆軟帶點牛油香鹽味薯條$15食新鮮炸起好香脆, 簡單加鹽同茄汁已經好味overall 真係好有水準而且定價幾抵. 仲有pizza 都好想試. 唔怪之得新開左無耐已經咁多熟客黎幫襯

彈牙蝦堡伴蛋黃wasabi醬, 生菜絲$80

單層雞堡 $45

鹽味薯條$15
食新鮮炸起好香脆, 簡單加鹽同茄汁已經好味

• 單層雞堡
2023-02-24 689 浏览
SHADI (土瓜灣)📍土瓜灣譚公道108-114號雲天大樓地下A號舖-其實我真係好鐘意食Burger ☺️所以對Burger 係有少少要求🤏,如果唔係食完就浪費quota😛-❤️‍🔥SHADI 可以話食過眾多Burger 之中最優秀嘅一間!-💟佢地嘅所有食物都係即叫即做,所以等候期間都有機會同店員吹水。職員表示所有肉都係極等級而且係冰鮮,並非雪藏!牛肉、羊肉同雞肉都喺店舖內個廚房攪碎 (唔好睇佢個鋪面細細,背後個廚房極大!)-㊙️當店員拎個外賣出嚟果時真係嘩然咗一下!有邊間外賣店會做到個漢堡靚到可以拎嚟影product shot !? 賣相完全靚過晒平時食貴貴漢堡店$200 一個果啲呀⋯⋯-🔆首先想重點一提經常被忽略嘅「包」!佢地嘅賣相已經好明確表示對於包本身嘅重視,脹卜卜,又高又堅挺,內層極鬆軟,餡料嘅擺放次序亦成功令到個包保持乾身!包皮有烤過,做到外層微脆效果!酒店都冇佢地咁重視Burger 個包!-🐮100% 安格斯單層牛堡 Single Dribble $55牛肉只係加咗鹽同胡椒做調味,香煎過嘅牛仍然保持到肉質嫩又多汁有味,有牛味嘅漢堡以為係基本?事實係好多時貴果啲都俾唔到!之於醬
SHADI (土瓜灣)
📍土瓜灣譚公道108-114號雲天大樓地下A號舖
其實我真係好鐘意食Burger ☺️

彈牙蝦堡

🔆首先想重點一提經常被忽略嘅「包」!
酒店都冇佢地咁重視Burger 個包!
之於醬汁方面亦好出色,入全部都係自家秘製醬汁!食到有少少辣粉,胡椒,同酸瓜汁嘅味,就算就咁放入口都唔咸架喎!
100% 安格斯牛堡

🦐彈牙蝦堡伴蛋黄wasabi醬、生菜絲
Shrimp Crossover $80
✨賣相好靚仔!極多紫色生菜絲,顏色好豐富又可以增強口感🫰
蝦堡用咗新鮮蝦去殼再用刀剁碎,所以係極彈牙!其他漢堡店會炸,但佢地會加麵包糠再煎,油膩感低!
非常足料,啖啖蝦肉又有香濃蝦味!絕非一般貨色!

🌞非常滿足嘅外賣💓
好耐冇食過咁出色嘅漢堡☺️
🤔下次要試試佢個Pizza , 聽講係自己搓唔係用現成dough!仲要即叫即手拉果種呢!😳

2023-02-22
2023-02-13 457 浏览
夜媽媽係呢度附近肚餓, 本身諗住無乜野食開唯有頹食7仔, 點知轉角俾我見到呢間burger店 簡直係漆黑中嘅螢火蟲💡有高質burger同手製pizza, 仲可以加d sides, 岩哂我呢個麵包控見到廚房門用粉筆寫住no preservatives/addictives/MSG, 更加放心入黎落單行到埋去, 店員好親切咁問我有無咩唔食, 跟住就開始同我介紹: 原來呢度burger patty係用冰鮮而非雪藏既純肉整, 係廚房自己剁碎. 既然話100% angus beef, 咁就要左個單層牛堡🍔咬落去patty真係好重肉味, 簡單用鹽同胡椒調味已經好夠, 真係唔係出面用重麵粉少肉既合成肉🐮 就算得一層肉都好豐富, 有齊🍅番茄|紫洋蔥|酸瓜|🥬生菜|芝士🧀, 加埋自家製惹味醬汁同埋烘脆左既brioche bun真係好正另外要左個手製既pizza, 口味配搭都幾特別🍕 八爪魚呢個係配black olives同pesto sauce, 個pesto sauce真係好夠basil香🌱好正宗, 呢個配搭好有地中海feel好正🐙當然唔少得手拉既外脆內煙韌餅底, 同埋鋪係上面拉絲既Parmesan
簡直係漆黑中嘅螢火蟲💡

100%安格斯牛堡單層

100%安格斯牛堡

Octopus

當然唔少得手拉既外脆內煙韌餅底, 同埋鋪係上面拉絲既Parmesan cheese🧀
Octopus 6吋手製薄餅

配埋炸到好脆口又夠乾身既香甜番薯條🍠, 完全慰籍工作疲勞既心靈

番薯條

20 分钟 (外卖自取)
$55 (宵夜)
100%安格斯牛堡單層
100%安格斯牛堡
Octopus 6吋手製薄餅
番薯條
街上有一個大大的投影在地下,抬頭一望是一間漢堡包店。店舖主力做外賣,也有提供幾個堂食座位位置,用上復古墨綠色木糸的高身桌椅和紅磚牆身,帶有外國風。以籃球作主題,有些籃球裝飾和球隊的標誌,店主應該是籃球的愛好者吧!這裏除了比較普遍的牛漢堡和雞漢堡之外,還有蝦漢堡和羊漢堡。我們點了一個♡單層牛堡$55和♡單層雞堡$45。所有漢堡都配有蕃茄、洋蔥、生菜、芝士、酸瓜。漢堡包經烘過,感覺鬆軟帶點香脆,生菜翠綠鮮嫩,加上半溶的芝士、蕃茄、洋蔥、酸瓜,口感充滿層次。雖然只是單層漢堡,不過我已經差點放不進口裏呢!是有厚度和重量的漢堡,十分真材實料!店舖的肉吃得出是高等級的質素,原來是用上冰鮮肉,因為坊間有些餐廳會使用雪藏肉,雪藏會破壞肉類的纖維,失去肉汁和彈性 ,令到肉質變硬。而冰鮮則可以保持較多肉汁,會比較柔軟和有彈性,所以吃下質感上會有分別。這裏的牛肉和雞肉只添加鹽同胡椒,沒有過多的調味醃製,可以吃到肉的鮮味。特別要說說雞堡啊!一般外面吃的都是用上炸的,而這裏是用上煎的,另有一番風味,未嚐過的可以試試呢~除了主角肉類,醬汁也是漢堡包的靈魂人物啊!醬汁味道很滋味特別,原來醬汁都是店舖自家製造的,外面

街上有一個大大的投影在地下,
抬頭一望是一間漢堡包店。
店舖主力做外賣,
也有提供幾個堂食座位位置,
用上復古墨綠色木糸的高身桌椅和紅磚牆身,帶有外國風。
以籃球作主題,有些籃球裝飾和球隊的標誌,
店主應該是籃球的愛好者吧!

這裏除了比較普遍的牛漢堡和雞漢堡之外,
還有蝦漢堡和羊漢堡。

我們點了一個♡單層牛堡$55和♡單層雞堡$45。
所有漢堡都配有蕃茄、洋蔥、生菜、芝士、酸瓜。
漢堡包經烘過,感覺鬆軟帶點香脆,
生菜翠綠鮮嫩,
加上半溶的芝士、蕃茄、洋蔥、酸瓜,
口感充滿層次。
雖然只是單層漢堡,
不過我已經差點放不進口裏呢!
是有厚度和重量的漢堡,十分真材實料!

店舖的肉吃得出是高等級的質素,
原來是用上冰鮮肉,
因為坊間有些餐廳會使用雪藏肉,
雪藏會破壞肉類的纖維,失去肉汁和彈性 ,
令到肉質變硬。
而冰鮮則可以保持較多肉汁,
會比較柔軟和有彈性,
所以吃下質感上會有分別。

單層牛堡

這裏的牛肉和雞肉只添加鹽同胡椒,
沒有過多的調味醃製,可以吃到肉的鮮味。

單層雞堡

特別要說說雞堡啊!
一般外面吃的都是用上炸的,
而這裏是用上煎的,另有一番風味,
未嚐過的可以試試呢~

除了主角肉類,
醬汁也是漢堡包的靈魂人物啊!
醬汁味道很滋味特別,
原來醬汁都是店舖自家製造的,
外面是吃不到的啊~

另外店舖用上透明袋放置,
可以看到內裡的漢堡包,
我們一路走回看着漢堡包都流着長長的口水呢~
哈哈!感覺途人都投以羨慕的目光😂
單層雞堡
經過開土瓜灣個邊 無意中發現到有間美式裝修既burger外賣店~當然店舖都有吧枱位置比客人堂食🥰雙層100%安格斯牛堡 $75落完單即刻製作 好野係要等既😎 配料有蕃茄 洋蔥 生菜 芝士 酸瓜 當然唔小得主角雙層牛肉漢堡啦🐮 牛肉煎得好香 好有牛肉味 店員同我地講所有肉都係極等級 係冰鮮肉 唔係雪藏肉 而且所有肉類都係廚房入面攪碎 唔怪得個口感咁唔同 又咁有肉汁🤩 只係用左鹽同胡椒味調味 令到牛肉味更出!麵包煎得鬆軟 夾住所有配料 成個配搭都好夾 加埋自家製醬汁更加分🥰 份量真係超大… 一個女仔真係食唔哂一個雙層漢堡🤧 下次要搵朋友share先得芝士拉絲薯條 $30芝士味超濃郁 食到底都仲食到每一條薯條都有芝士味 🧀 即刻食仲有拉絲效果 超級邪惡啊🥳性價比超高🥰 所有材料都係自己製作 誠意滿分🫶🏻 下次要試埋啲Pizza先得 🍕 SHADI 📍土瓜灣譚公道108-114號雲天大樓地下A號舖

雙層100%安格斯牛堡 $75

芝士拉絲薯條 $30

SHADI
📍土瓜灣譚公道108-114號雲天大樓地下A號舖

土瓜灣又開左間新既Burger店 主要做外賣不過都有2張高枱 可以買完即刻食埋見到除左一般既牛肉同雞堡之外 仲有蝦堡同羊堡可以揀 坊間都好少見同埋店員介紹得好詳細 搞到我地樣樣都想試佢地全部漢堡都係用左冰鮮肉連蝦都係用新鮮蝦人手去殼再剁碎 簡單放小小鹽、胡椒調味 再用煎既方式製作✎The Slam Dunk 終極牛堡 $115超級巨型既漢堡 夠哂吸睛 2個人食都夠哂有三層漢堡包 雙層肉扒 雙層芝士 火雞煙肉黑松露煎蛋 新鮮生菜 番茄 酸瓜再加上自家製醬汁 酸酸甜甜小小酸味又可以中和番油膩感甜甜地既味道 配漢堡包又係超夾 漢堡扒一食落就知唔係雪藏肉 牛肉濃郁 有鮮味墨西哥脆片伴芝士 $45成盒滿滿既拉絲芝士 每塊脆片都可以點到芝士仲可以點牛油果醬 或者同蕃茄洋蔥碎一齊食一盒Nachos有3種食法 好抵食😂小店除左Burger仲有手工Pizza 沙律同小食不過2個人真係食唔到太多野 期待下次再黎試下蝦堡
土瓜灣又開左間新既Burger店 主要做外賣
不過都有2張高枱 可以買完即刻食埋
見到除左一般既牛肉同雞堡之外
仲有蝦堡同羊堡可以揀 坊間都好少見
同埋店員介紹得好詳細 搞到我地樣樣都想試
佢地全部漢堡都係用左冰鮮肉
連蝦都係用新鮮蝦人手去殼再剁碎
簡單放小小鹽、胡椒調味 再用煎既方式製作

The Slam Dunk 終極牛堡 $115
超級巨型既漢堡 夠哂吸睛 2個人食都夠哂