2010-05-05
一直都好想試roll ge我,每次去到都無曬我想試ge味有一日就試下早d去,ar!見到個芝麻roll就深深吸引住我同埋買左香蕉朱古力roll2個都係大size($26/per1),因為無曬細size><竹炭芝麻味: 芝麻味十足,很濃好香,最鐘意呢個,推介入!!!!!!!!!!!!!!香蕉朱古力: 朱古力唔係太重,中間個香蕉太西利,所有變左香蕉roll下次唔會再買香蕉朱古力了4/5/2010大約7點幾去到都仲有好多味choose左好耐..最後買左細size ge朱古力,伯爵,楓糖roll($10/per 1)朱古力味其實好普通,無咩特別,好似求其係街都買到個d朱古力roll一樣伯爵: 有d驚喜,起初以為都好普通,但係食落幾清甜,唔錯楓糖: 其實都係普通,好似d牛油蛋糕咁ge味道,有d nuts係個面到,可以試下ge,但就5好買大size nad roll真係好貴,咁多隻味,我諗都係芝麻係最好味!!
有一日就試下早d去,ar!
見到個芝麻roll就深深吸引住我
同埋買左香蕉朱古力roll
下次唔會再買香蕉朱古力了
4/5/2010
大約7點幾去到
都仲有好多味
choose左好耐..
伯爵: 有d驚喜,起初以為都好普通,但係食落幾清甜,唔錯
d roll真係好貴,咁多隻味,我諗都係芝麻係最好味!!