2010-02-25
傻更更搭左架巴士兜左好大大個圈去山頂後, 已經開始肚餓山頂 o既選擇唔算多都唔算少啦最後..我地都係揀番呢一間 連個名都唔知讀唔讀得岩o既意大利餐廳這間餐廳o既環境真的很舒服 坐番曾經坐過o既卡位 ( 真係幾闊落下)) 就開始點菜啦menu o既選擇唔算好多 但係我地數過, 每一年黎一次 都要 廿年先試得晒上面o既野意式食物 通常都係 沙律, 意粉 , pizza呢度比較特別o既地方係可以食到一d 唔係出面經常食到o既食材 最後我地點左下面幾個菜式發達雞肉pizza 7.75/10 - (( 個pizza 好足料 , 個味道偏酸, 真係好好食, 只係凍左就冇咁脆 而且份量真係幾多下, 2個人食可能食唔晒 雖然最後都係給焚化了唔記得咩名o既沙律 7.75/10 - (( 呢度d 沙律o既名通常係幾個英文字母.. 材料有醃吞拿魚同菜, 呢個沙律應該出面普通餐廳都食唔到o既 好食好食 份量就岩岩好啦Carbonara - 7.25/10 (( 我地2個最鐘意食o既意粉, 可惜呢度太意式啦, 個汁唔夠濃 不過意粉的texture 都幾好 再去o既可以試下第二種食飽飽先生
山頂 o既選擇唔算多都唔算少啦
意式食物 通常都係 沙律, 意粉 , pizza
最後我地點左下面幾個菜式
食飽飽先生問我呢間餐廳有幾多分, 其實都有8分啦, 食物o既質素算中上,仲可以同先生開開心心舒舒服服咁食餐飯真係幾好唔錯 , 再加上呢度o既侍應真係有賓至如歸o既感覺 =p