2010-02-25 144 浏览
傻更更搭左架巴士兜左好大大個圈去山頂後, 已經開始肚餓山頂 o既選擇唔算多都唔算少啦最後..我地都係揀番呢一間 連個名都唔知讀唔讀得岩o既意大利餐廳這間餐廳o既環境真的很舒服 坐番曾經坐過o既卡位 ( 真係幾闊落下)) 就開始點菜啦menu o既選擇唔算好多 但係我地數過, 每一年黎一次 都要 廿年先試得晒上面o既野意式食物 通常都係 沙律, 意粉 , pizza呢度比較特別o既地方係可以食到一d 唔係出面經常食到o既食材 最後我地點左下面幾個菜式發達雞肉pizza 7.75/10 - (( 個pizza 好足料 , 個味道偏酸, 真係好好食, 只係凍左就冇咁脆 而且份量真係幾多下, 2個人食可能食唔晒 雖然最後都係給焚化了唔記得咩名o既沙律 7.75/10 - (( 呢度d 沙律o既名通常係幾個英文字母.. 材料有醃吞拿魚同菜, 呢個沙律應該出面普通餐廳都食唔到o既 好食好食 份量就岩岩好啦Carbonara - 7.25/10 (( 我地2個最鐘意食o既意粉, 可惜呢度太意式啦, 個汁唔夠濃 不過意粉的texture 都幾好 再去o既可以試下第二種食飽飽先生
傻更更搭左架巴士兜左好大大個圈去山頂後, 已經開始肚餓
山頂 o既選擇唔算多都唔算少啦
意式食物 通常都係 沙律, 意粉 , pizza
最後我地點左下面幾個菜式
食飽飽先生問我呢間餐廳有幾多分, 其實都有8分啦, 食物o既質素算中上,仲可以同先生開開心心舒舒服服咁食餐飯真係幾好唔錯 , 再加上呢度o既侍應真係有賓至如歸o既感覺 =p

Pizza
Cabonara
Salad
2010-02-21
庆祝纪念
生日
Salad
2010-02-14 35 浏览
同朋友特登走上去山頂呢間度食! 話說本來聖誕黎食既,但係佢果晚d野都ok貴! 成 $488一位!所以揀左琴晚,無最低消費...兩個人食,叫左3樣野 生牛肉片 燒春雞 鮮蝦,蝦乾,意大利粉(辣茄汁) 朱古力軟心蛋糕 + 朱古力雪糕先講d包! 味道麻麻,唔係十分好食! 生牛肉片,都係無咩味! 只係靠d芝士先有味!個汁都唔係十分有味囉!! 後面燒春雞黎左啦!! 佢係原隻咁整既,不過叫佢分開左6份! d肉好好好嫩,好滑,仲好好味添!兩個女仔食晒成隻雞!!! 跟住仲有個意粉, 又係超好味!!! 個汁實在係無得頂ar~因為我地食唔切,所以個意粉凍左,凍左都一樣咁好味ar!!! 之後兩個人share左1個心太軟, 超級正!! 朱古力好味,但唔係好甜,又唔係好苦! 食完一半都唔覺得好滯......個心太軟仲要超級流心! ) 好正好正呀!!

生牛肉片
燒春雞
鮮蝦,蝦乾,意大利粉(辣茄汁)
朱古力軟心蛋糕 + 朱古力雪糕

) 好正好正呀!!
鮮蝦意大利粉
团年饭
鮮蝦意大利粉
心太軟
超級流心心太軟
  • 鮮蝦意大利粉(辣茄汁)
2009-07-04 14 浏览
你的生日,當然要想多一點,在山頂試吃意大利菜,用盡了友情牌,為的是博紅顏一笑。當日大約七時許,看完香港的夜景,就來到了這兒。早在生日前兩個月前已經準備,所以有靚位。餐廳分了室內和室外,我們就在室外對海的位置,雖然見到很少海景,但已經非常舒服。這兒的服務,在去之前就知道是不錯,他們果然很細心。零八年大部份時間的天氣都是很熱,只去到年尾天氣才開始冷,加上上了山頂,份外感覺寒意。我們坐在室外的位置,他們細心詢問我們要不要開暖爐,最後因暖爐出現問題,他們給了我們被肩。另外,坐下前幫我們推椅,幫我們放餐巾,也是細心的表現。因為對意大利菜不太清楚,我們也是聽聽服務員的介紹,點了不少的菜。第一前菜上的是麵包,麵包的份量都不少,真是想前菜就吃飽我們呢。有三款麵包,麵包本身有味,廷香的,白食也可以,另外有脆脆棒,都是點醬吃的。有三款醬,兩款醬油一款辣醬,幾特別的嘗試。之後上了海敳沙津,個人對只有菜沒有沙津醬的沙津不是太有興趣,這個是加了少許挺香的汁在菜上,吃下去酸酸的,是健康的菜式,不用每道菜也是肉。同一時間,是出飲品,兩杯也是用上不同的生果出來的奶昔,其中一款的味道是在工展會或會展吃到阿菠蘿雪糕的味道

這兒的服務,在去之前就知道是不錯,他們果然很細心。

之後上了海敳沙津,個人對只有菜沒有沙津醬的沙津不是太有興趣,這個是加了少許挺香的汁在菜上,吃下去酸酸的,是健康的菜式,不用每道菜也是肉。同一時間,是出飲品,兩杯也是用上不同的生果出來的奶昔,其中一款的味道是在工展會或會展吃到阿菠蘿雪糕的味道。

到了他們的招牌菜 - pizza 了。餅底真的很薄和脆身,有少少粉在上面,他們的餅底是用有汽的水,稱會令餅底脆些。我們自定了很多材料,比一般的多了一倍,火腿、芝士等幾款材料也是鹹的,加起來鹹了點點,不過加料到厚厚的pizza還是可以接受的。我很喜歡他們落芝士的過程,他們在我們面前落至我們夠才停。

其實到這兒,飽了八成了,哈哈!! 我們還有飯吃,要飽最後兩成一定無問題,怕就怕太飽了。這個是墨魚汁海鮮飯。因為用上了意大利米,比較我們平日吃的米硬,加上不太入味,如果平日的話,墨魚汁會很上色,今次就沒有了,好像是在一道"線"水的牆油畫一樣,是上不到色的。不過有一樣是要一大讚的,就是海鮮非常有鮮味,好像剛剛在水上澇上來,還有海水味呢。

最後在我們最飽時,來了用友情牌訂做的蛋糕,真是非常好吃,這兒的甜品師傅果然有一手,甜度適中,很香,外面的杏仁碎加了口感。餐廳用碟上,可以在蛋糕和碟上加上朱古力的花紋,很靚很有性格,最稱心如意。

多謝幫我準備這一餐的廚師,我知道這個蛋糕花了不少時間做,幫我多謝他。下次有機會要點另一招牌菜燒春雞,也會再試一試甜品
自選的
落芝士
很有鮮味
很好的蛋糕~!
自選的
很好的蛋糕~!
  • 冬天 意國 嘗菜 生日 快樂....!!
2K
2009-06-12 16 浏览
7-6-2009陪朋友到山頂「餵」新相機, 行到攰嚟食個 tea 餵自己. 一人叫了一杯 mocktail, 再加一份 Napoleone share 食.我的 mocktail 叫 "Homealone", 由 strawberry + banana + low fat yoghurt 打成, 先飲到幾香 strawberry味, 跟住覺得好酸 (strawberry 及 yoghurt), 及愈飲愈酸. 可能同想像中有點距離 (以為 banana 味會較重), 麻麻哋鍾意呢杯嘢.朋友的由 mango + coconut + low fat yoghurt 打成, 芒果味頗出, 亦一樣好酸...Napoleone 係 mango napoleon, 呢個幾好食 -- 酥皮夠酥脆, 雖然都係 Mimosa (http://www.openrice.com/restaurant/commentdetail.htm?commentid=160138) 好食 d 芒果夠甜, custard 亦夠香甜又夠滑, 配上 (見到粒粒 vanilla seeds 的) vanilla sauc
7-6-2009

芒果夠甜, custard 亦夠香甜又夠滑, 配上 (見到粒粒 vanilla seeds 的) vanilla sauce, 清碟絕對無難度.

開得0係山頂, 環境當然好啦, 可惜當日天氣較悸焗, otherwise 出室外一定仲舒服; service 亦不錯, 不過呢度係遊客區, 唔好就死得了.

連加一每人約 $100, 有機會試試 lunch 都好 -- menu 上 pizza 好吸引!
2009-06-07
  • Napoleone
星期五,勞動節公眾假期。難得五月天都仍然天朗氣清,不到郊外走一走實在對不起自己。天色咁好,最適宜望遠啲,要望得遠,當然要站得高,於是筆者與太座往太平山走一轉。自從有了山頂廣場之後,食肆多咗好多,今次筆者與太座決定响和煦嘅陽光下,歎番一個豐盛嘅「下午茶」,所選嘅食肆Simpatico以意國南方風味為賣點。南意風味與北意嘅主要分別係北意味道比較濃厚,所以比較喜歡用芝士岡酪;南意則比較清淡,喜用蕃茄及橄欖,比較原汁原味。我們在門外輪候了一會,服務員忙得團團轉。筆者見室外有幾張閒置嘅座位,問點解唔安排我們入座,服務員話恐怕我們受不了陽光,所以冇安排。你唔問,又點知我們介意呢?其實筆者與太座正想一邊進食,一邊享受陽光。結果,我們被安排到露台嘅座位,還可遠眺南區景色。豐富嘅下午茶全是自選菜式,形容為下午茶,只是時間而已。「下午茶」包括薄餅及沙津,每人各自嗌了一杯飲品。意式風味薄餅 Capricciosa ($134):這裡嘅薄餅係明乎其實嘅薄,這亦是意式薄餅嘅特式,不像美式般有所謂厚批及薄批。薄餅底烘得十分脆,比一般食到嘅更脆。據說係搓麵粉嘅時候用了有汽嘅礦泉水,當中嘅二氧化碳可令薄餅更加脆。不過

意式風味薄餅 Capricciosa ($134)
:這裡嘅薄餅係明乎其實嘅薄,這亦是意式薄餅嘅特式,不像美式般有所謂厚批及薄批。薄餅底烘得十分脆,比一般食到嘅更脆。據說係搓麵粉嘅時候用了有汽嘅礦泉水,當中嘅二氧化碳可令薄餅更加脆。不過火喉控制有點偏差,有小部份薄餅身烘燶了,食落有點苦。薄餅料有蘑菇粒、意大利肉腸、火腿、橄欖等。正如前文所說,南意食品味道比較輕,所以薄餅唔係用咗好多芝士做底,不過各有風味。

蘑菇菠菜沙津 Spinici ($57)
:簡單嘅沙津以菠菜為主體,配以切了片嘅蘑菇及炸得香脆嘅煙肉粒,清淡之餘又不失香口感。沙津只輕微的用橄欖油及黑醋吊味,十分輕巧,也頗醒胃。

太座選了意大利汽酒Prosecco ($80/杯)作飲料。太座對酒精類飲品一向麻麻,唯獨對香檳情有獨鍾。下午茶飲香檳好像過於奢華,於是以比較便宜嘅prosecco代之,效果都不俗。此酒以同名葡萄釀製,入口都幾滑,口感比近年大賣嘅MC dry,不過在陽光底下只有很少細細嘅泡泡從杯底升起,視覺上少了一分享受了。至於筆者只揀了西柚汁($46/杯),健康飲食。

連加一服務費,共銀三百四十九蚊,平均每人一百七十五蚊。總體嚟講,食物、環境不錯,服務就唔係咁貼心了。
prosecco
西柚汁
蘑菇菠菜沙津 Spinici
意式風味薄餅 Capricciosa
2009-05-01
蘑菇菠菜沙津 Spinici
  • spinici
2009-03-07 374 浏览
個餐好抵食, 平時淨係個主菜都要 $2xx但支水好貴 $74 + 10%要o左一個餐加個 pizza, 兩個人都超飽早兩日上黎個湯係mushroom soup, 今日係南瓜湯o個日有西冷, 今日無所以要睇你好唔好彩個燒春雞都好好食 - 係廚師推介全部野上檯都係熱o既 - 飽都係 (仲有三個唔同 sauce 一齊食)個甜品無得頂呀
2009-03-06
$188 menu
餐前飽
Smoked Salmon & Romaine Toast with Onion & Capers
南瓜湯
Roast Spring Chicken
Nougat Parfait with Sauce
Open Kitchen
  • Pizza
2008-12-10 13 浏览
坐老豆架車遊車河, 遊到上黎山頂, 哈哈哈哈3年無黎過喇…好似變左好多咁既??見到呢間個tea set只係$68, 就試下啦估唔到係出奇地好味wo=]Tea Set menu入面4個甜3個咸(pizza果d), 我地要晒4個甜^V^Mango Custard Napolean*好好味!!! 拿破倫好鬆脆!! 芒果好甜!! custard香滑!!仲可以見到好多一粒粒vanilla seed 怪唔得咁香啦Banana Tart w/ Mango Passion Fruit Ice-cream & Caramel sauce*出奇地好味!! 撻皮好脆好好味!! 唔係又厚又實果種=]幾塊蕉蕉下面望落好smooth既野呢, 係…唔識形容…係…好香蕉蕉味既…好似溶溶地既雪糕咁!!!連埋caramel sauce一齊食真係好好味!!估唔到蕉蕉同熱情果會係咁夾wo!!哈哈我肯定佢係用HD雪糕的...我認得果隻味!!=)連伴碟既朱古力都咁好味, 細細粒脆卜卜, 成個甜品真係好好味啊^^Panna Cotta*好味!!! 好幼滑,,有奶香,,但不太濃郁texture有張力, 不錯, 不過彈多dd會更好=

坐老豆架車遊車河, 遊到上黎山頂, 哈哈哈哈
3年無黎過喇…好似變左好多咁既??
見到呢間個tea set只係$68, 就試下啦
估唔到係出奇地好味wo=]

仲可以見到好多一粒粒vanilla seed
怪唔得咁香啦

出奇地好味!! 撻皮好脆好好味!! 唔係又厚又實果種=]
幾塊蕉蕉下面望落好smooth既野呢, 係…唔識形容…

Panna Cotta*
好味!!! 好幼滑,,有奶香,,但不太濃郁
texture有張力, 不錯, 不過彈多dd會更好=]
伴碟既原來係提子sauce, 好味^^

Tiramisu*
呢個我就唔太鐘意, 切開左發覺佢蛋糕係多過mascarpone
蛋糕酒味太重, 蓋過左mascarpone既味, mascarpone亦唔夠滑

跟set既drinks都唔錯啊=]
Mocha: (呢杯我既) 好滑好好味!!!岩晒味,糖都唔使落
Machhiato
Coffee
English Breakfast Tea

坐露天, 望住靚景, 嘆左幾樣美味甜品, 暖笠笠既mocha, 非常寫意滿足^V^
$68 咁既quality真係好抵!!! =)

Tiramisu*
Banana Tart* 超好食!!
Panna Cotta*
Banana Tart* 超好食!!
2008-10-08 7 浏览
Daddy話食晚食ge時候Mommy就話不如去山頂個間 Ristorante Simpatico食la。去到ge時候7:30,都唔是好多人。因為媽咪book了位所以我哋可以sit在window位,真是好漂亮啊!D風剛剛好唔會話太大or太細,d食物真是好好食啊!!!
正ge麪包
deep fry海鮮
美味的春雞
正ge麪包
  • 薄餅
  • 意大利粉
  • 小食
2008-06-01 13 浏览
是日本想到纜車終站跟那幾位穿著維多利亞服飾的員工拍照及順便買一張車票留為紀念,最後當然是事與願違,想不到港人對三毫子的熱情是那麼澎湃的。原本是想乘纜車到山頂用膳,可惜不能成行,也只有退而求其次,多花一點錢了。今天作為公司美食團的"白老鼠",所以在點菜方面都會盡量多試一點,不過當我打開菜牌後,發現上次(兩個月前左右)的價錢跟現在的差了許多,由60多升至100多,心想會不會因為今天是120周年,所以才拿出了專門在假日用的餐牌呢﹖既然意粉類升至100多,心想倒不如要一個薄餅來的實際一點,加上之前在CPK的不快經歷,自己也同時在找另一個吃薄餅的好食店。我只點了意式風味薄餅,因為看到前面檯的那個薄餅都頗大(16吋),自己也不敢多要食物了,生怕吃不吃便浪費呢~這兒也有奉送麵包的,味道中規中矩,不算很特別。在等待的期間,發現來光顧的客人並不多,是否因為價錢太貴還是這店仍沒"打響名堂"呢﹖過了再十分鐘左右,薄餅便焗好了。從賣相看上去,味道也許不會差至那兒,不過經上次一役後,還是以味道決勝負好了。 這兒的薄餅是薄而脆邊那種,這薄餅的材料有:鮮蘑菇(切粒)、菊芋、橄欖、意大利腸、巴馬女腿五種。茄醬底味道鮮

這兒的薄餅是薄而脆邊那種,這薄餅的材料有:鮮蘑菇(切粒)、菊芋、橄欖、意大利腸、巴馬女腿五種。茄醬底味道鮮甜,不膩口。菊芋帶咸但適中,意大利腸頗肥美有肉香味,巴馬火腿經焗製後咸度減少了,但其香味則加強了不少。整體來說這薄餅以茄醬的甜來襯托其他材料的香、咸、鮮味,餅底邊脆卜卜的,中間部份則煙韌有嚼頭,在一般水準之上呢。

在食至一半的時候,腦裡閃了一個念頭,最後決定放棄(打包)剩下的四份一個薄餅,轉攻去甜品類~
甜品我要了朱古力軟心(心太軟?)蛋糕配咖啡雪糕。還好仍有不少多餘時間,可以讓我多等一會也可以。

甜品廚師修飾一下後便奉上來了,一開始當然是從軟心蛋糕下手,原來軟心蛋糕亦即是現在大受歡迎的心太軟蛋糕,女廚師特意將蛋糕切開了少許,讓整個甜品看上去更加吸引。看著如岩漿般的朱古力從蛋糕中"湧"出來,甚是有趣~
味道方面我覺得這蛋糕焗得剛剛好,外層仍鬆軟不硬,內部的朱古力漿味道柔和濃厚,對我來說是一道很有水準的"心太軟"蛋糕。
至於咖啡雪糕,感覺上是他們自已的出品,香而偏淡的咖啡味就好像在說這甜品的主角是軟心蛋糕而不是自己,絕對沒出現妹仔在過主人婆的情況。不過此雪糕的味道又剛好能蓋過濃烈的朱古力味道,廚師在味道上的調教功力實在不俗。

能夠在如此熱鬧的日子中享用一頓寧靜的午餐著實不容易,如果不是一會要回去上班,我絕對會想多坐一會,懶懶閒的渡過一個下午~

(後記:一個薄餅才賣150左右,這價錢跟Pizza Hut差不了多少,但味道卻"正宗"得多,是Pizza Express以外另一個可取的售賣薄餅的意大行食店)
紅色的醬汁頗醒胃~
意式風味薄餅
朱古力軟心蛋糕配咖啡雪糕
味道柔和~
紅色的醬汁頗醒胃~
意式風味薄餅
朱古力軟心蛋糕配咖啡雪糕
味道柔和~
  • 意式風味薄餅、朱古力軟心蛋糕
2008-05-11 7 浏览
已經到這餐廳用膳多次,水準依然好好!不論appetizers,main course,水準都好平均!appetizers點了cold cut+montanara salad!main course點了2 pastas! vongole好正!另外那個我忘了名字~ingredients全部都十分新鮮~蜆肉鮮甜!這個價錢絕對相宜!
已經到這餐廳用膳多次,水準依然好好!
另外那個我忘了名字~
ingredients全部都十分新鮮~蜆肉鮮甜!
這個價錢絕對相宜!
coldcut
montanara salad! yummy
正, Vongole
正, v. good too!
coldcut
montanara salad! yummy
正, Vongole
正, v. good too!
  • spaghetti vongole
  • seafood pizza
10月初跟父母,上山頂走走. 發現了新開的意大利餐廳, 就抱著"懷疑" 的態度走進去.裡面白色為主調的裝潢,看過去有一種簡約主義的味道.走進去,看到至少7位廚師在開放式的廚房裡走動...天啊,我該不會來了"十八銅人館"吧?我們選擇在室內用餐,也許當天的天氣有點少涼,不然的話,我相信外面的景色更能增添一份浪漫.一坐下,一位服務員走過來,從他的神情,語氣,舉止,你不得不認為他是我認為最有心的服務員.由於我們很少吃意大利菜,他第一句就是:你們四位,有什麼想吃的?我們:不知道耶,我們很少吃意大利菜Jacky:可以讓我們為您們介紹嗎?然後,他很專業的解釋每道菜的用料,又各我們詢問有什麼不吃的東西,最後經過他的分析,我們點了紅酒,前菜2客,pizza,還有一些像是上海年糕的東東,還有兩客意大利麵,當然還有甜點.每一項,Jacky都很細心各我們介紹,連甜點的用料和做法都說得很詳細,很專業.我心裡想:他一定是個大廚吧, 原來他說他只曾經任Bar Tender,一聽他這樣說, 我實在覺得他太厲害了. 我開始覺得Jacky應該是個很努力用心服務的人.接著每當一道菜快要用完.他總是很細心的來問我們,對於菜的
裡面白色為主調的裝潢,看過去有一種簡約主義的味道.
我們:不知道耶,我們很少吃意大利菜
Jacky:可以讓我們為您們介紹嗎?
接著每當一道菜快要用完.他總是很細心的來問我們,對於菜的意見,一直到甜點也是如此.

一個專業的好服務,讓食物更添美味;對於時常標榜國際都會的香港,這些年來,都只會重於口頭上的服務(則:服務生沒精打采的跟你說歡迎光臨;又如一臉不肖的跟你說謝謝...)
我認為一個真心的服務在香港愈來愈難看到,對於Jacky的服務,我既讚賞又感動,希望我們的香港真的有肩膀負得起"國際都會"的名譽.

挑剔的我
2007-10-29 8 浏览
個個都話咁好食,於是就去試下啦...入到餐廳8點幾見無乜人,己經怕...會唔會唔新鮮ga???同女朋友一齊去食,點佐個招牌菜燒春雞,個個都話好好味,我就覺得好唔新鮮,又無乜咪道,令人非常失望。我地仲點佐個海鮮pizza...個pie邊好,個底好韌,完全唔合格,為一係d料都算足。
2007-10-28 7 浏览
星期五晚同女朋友去山頂食飯,佢話過好想再食一次呢間餐廳的燒春雞,所以我就訂定呢間餐廳。7:30 上到去,人唔係好多,訂張露天的檯,但係有檯的冇安排我地靚d的景觀,有點失望﹐但整體環境都唔錯,女朋友都覺得舒服。兩個人叫了一碟水牛芝士蕃茄沙律、一隻燒春雞同埋一個海鮮pizza。個沙律d蕃茄係用醃過的蕃茄,唔係一般的新鮮蕃茄,味道較特別。然後上隻燒春雞,立即湊熱食,果然真係厲害,先食雞批位,d肉無論味道同彈性都係一流,一吃就知道隻雞係靚野,連雞胸都好嫩滑,真係要寫信叫蘇絲黃試下,睇下呢隻190元的燒春雞去到咩野景界。個pizza 的餅底係有d特別,感覺好綿,用料亦好足,海鮮有蝦同魚,差唔多放滿個pizza,但係個醬汁的配搭仲有d改進,只可以話好食。兩個人吃了4xx 元到,以呢度環境同食物質數,係山頂來說都係一個唔錯的選擇,值得推介,但記住試隻燒春雞。

2007-10-19 9 浏览
星期三有事上山頂辦, 搞掂就同老公行下山頂, 同搵地方食dinner , 行下比我地發現呢度價錢都唔太貴, 所以入內一嘗點了餐, 先來包包, 不過一般啦, DAN RYAN 好食D, 不過佢跟OLIVER OIL W/ 香脂醋, BASIL W/ OLIVER OIL & 蕃茄醬(唔係茄汁呀) 真係好意外要咗個意大利雜菜湯, 好豐富頭盤係有鮮蕃茄, 巴馬火腿, 凍蝦既法包主菜係爐魚, 最好食既, 同幾乎要同老公爭食, 平時唔食魚既老公都係咁食就知好唔好啦PIZZA 都可以啦, 一入口即有ROSEMARY 既香味, 好SURPRISE, 反而WILD MUSHROOM 既甜味就比人搶咗啦
要咗個意大利雜菜湯, 好豐富
頭盤係有鮮蕃茄, 巴馬火腿, 凍蝦既法包
頭盤
好好味既爐魚
有 rosemary wild mushroom 既 PIZZA
2007-10-08 8 浏览
me and my husband came to dine there last thursday. we live on the peak and it's nice to know we have another option to dine out at up here. we sat at the outdoor terrace and the restaurant gives us a cozy feeling. my husband ordered a seafood soup and we shared a four cheese pizza. the soup was nice but the pizza was beyond our expectation. service was warm though some servers seem a little green. maybe because they opened not long ago. will look forward to try their pastas next time!