2025-08-04
✨Double Double Burger w/ Bacon Jam ✨購自: Reaction Coffee Roasters (尖沙咀麼地道32-48號麗東大廈地下A號舖)價錢:$158推薦度:8/10-呢款burger上面有鹹甜煙肉果醬 幾惹味!裏面有免治牛肉 配埋溶化咗嘅車打芝士 食落都幾Juicy✅中間仲有生菜同埋蕃茄 中和返油膩感 👅芝麻漢堡口感幾軟熟 唔會好乾 旁邊跟炸番薯條🍟炸得好香脆 甜甜地 不過再熱啲會更好🙏-✨慢煮牛小排田園沙律🥗✨價錢:$142推薦度:8/10-呢個沙律有驚喜 我同朋友都好欣賞佢嘅牛小排肉質鮮嫩軟腍❤️🔥 唔靭口 搭配焦糖核桃、啤梨、杏甫粒同埋車厘茄🍅 口感層次豐富 清爽而不膩✅ 鍾意甜甜地嘅沙律🥗-✨ Brulee Basque Cheesecake ✨價錢:$68推薦度:7.5/10-巴斯克蛋糕面頭有一層焦糖脆脆 食落幾香脆 中間嘅軟心芝士夠軟滑細膩 整體甜甜地 但係旁邊有可可粉中和返蛋糕嘅甜味💛 鍾意食芝士蛋糕嘅朋友可以試吓🫵🏻
購自: Reaction Coffee Roasters
(尖沙咀麼地道32-48號麗東大廈地下A號舖)
價錢:$158
推薦度:8/10