2021-02-05
旺角豉樓上cafe好多選擇🥰 呢間r.i.m.k cafe裝修靚, 坐得舒服👍 而且睇睇個餐牌就知道有幾用心😍😍 菜式設計過,有心思唔係度度都食到!我哋叫咗兩個 risotto 🥘而家做緊promotion仲免費升級 送餐湯同飲品 😍呢個餐湯不得了!櫻花蝦龍蝦湯🦞🦐🥣濃郁足料,鮮味非常😋😋招牌名古屋蒲燒鰻魚蛋包意大利飯🍳齋講賣相已經好吸引 🐋長長嘅鰻魚非常肥美金黃色的滑蛋下面包住滿滿嘅意大利飯😍 成件事非常之夾🥰🥰 滑蛋厚到玉子燒咁!啖啖滿足100分黑松露野菌意大利飯 🍛呢度嘅risotto 生熟程度拿捏得非常之好👍軟硬度適中😋 松露味唔算好重,但仍然係高質作品,絕對唔係一般cafe嘅質素🤩 份量仲好大,男仔都夠飽🤭半價錢品真係好吸引(仲要加一蚊多一件!OMG)柚子日式芝士蛋糕 芝士味夠濃中間有少少有柚子肉帶嚟咗清新感覺 細細件啱啱好🍰抹茶拿鐵 (跟餐加$10)
呢個餐湯不得了!櫻花蝦龍蝦湯🦞🦐🥣濃郁足料,鮮味非常😋😋
招牌名古屋蒲燒鰻魚蛋包意大利飯🍳
滑蛋厚到玉子燒咁!啖啖滿足100分
黑松露野菌意大利飯 🍛
半價錢品真係好吸引(仲要加一蚊多一件!OMG)
抹茶拿鐵 (跟餐加$10)