2024-09-05
小編其實都真係幾鍾意食夏威夷蓋飯最近見到銅鑼灣新開咗一間喎🤓質素真心唔差😌🥰而且餐廳環境都唔差 甚至係有打卡位🤣🤣呢間分店嘅地方亦都比較大同埋闊落! 如果大家想食減脂餐/ on diet緊可以嚟呢度食佢哋嘅飯 因為健康得來又夠飽肚 真心好大份🥰🥰🐷 自選Bowl🥣 壽司飯+三文魚+中華沙律呢個組合真係超正😋😋壽司飯粒粒分明😌 三文魚新鮮滑嫩 仲要份量唔少 粒粒都大粒😍 中華沙律清爽可口 食落去感覺好健康 仲有飽肚感🥰🐷 Seafood Scallion呢碗真係好豐富😛 除咗食飯之外仲可以食蕎麥麵🤣鮮蝦、三文魚、溫泉蛋搭配蕎麥麵 味道層次多 蔥花同芝麻增添香氣 😍 再加埋紫菜絲 撈埋一齊嘅味道都幾豐富同埋而家天氣咁熱 真係有時唔想食啲熱辣辣嘅湯麵呢個面配一個冷麵汁真係Perfect😍🐷 紅火龍果希臘乳酪特飲呢個飲品色澤靚 味道酸甜適中 火龍果同希臘乳酪搭配得非常好😍 飲落去清新爽口 仲有健康感💪🏻🐷 蘋果醋氣泡紅茶飲落去超清新 蘋果醋嘅酸味配合紅茶 可以幫助解膩 雖然本身呢餐飯都唔膩 但係勝在份量夠多呀 飲埋杯蘋果醋就可以啱啱好😋 適合夏天飲 非常解渴😋 Poking📍 銅鑼灣禮頓道12
最近見到銅鑼灣新開咗一間喎🤓
🐷 紅火龍果希臘乳酪特飲
🐷 蘋果醋氣泡紅茶
Poking
📍 銅鑼灣禮頓道125號地舖
#吃貨日常 #香港 #輕食 #尖沙咀美食 #hkfoodie #foodiehk #銅鑼灣 #銅鑼灣好去處