2012-10-14 30 浏览
相約好友食個lunch,佢哋一個住荃灣一個住將軍澳,於是去了apm中間點吧,貪佢有地鐵有商場有停車場.三個人叫了兩個set,另加湯(我想試吓)上菜情序很好,約+至二十分鐘,喜歡佢open kitchen及室內裝修加上大玻璃可以吸取到陽光.佢D菜名好長,不記得了.湯當然是例牌茄膏淆出來的,蕃茄芝士長通粉不過不失,勝在不會太咸. pizza looks good n yummy.Finally we got coffee and tea, I love the coffee, it is really good that out of my expectation. Will go there again for next gathering.BTW, Sunday is full of couples, friends and families.......
题外话/补充资料: Weekend always full
2012-02-26
  • pizza
2012-09-21 30 浏览
來到觀塘用餐,可選擇在工廠大廈食堂或創紀之城用膳,以往在下多數選擇在工廈的食堂用膳,貪其平靚正,今次卻想在APM 用餐,而不在工廠大廈食堂吃飯。今次用餐卻衝著意大利薄餅而來,因此百勝灘及PizzaExpress為目標。由於在Jusco 旁的百勝灘要等八張枱,所以二話不說的取易捨難,走到PizzaExpress開餐。入到餐廳坐下,打開餐牌,就發覺很多選擇。午市套餐有兩個選擇,一是輕盈,只有一個主菜及飲品,二是行政套餐,包括頭盤主菜及飲品。於只有在下一個人用膳,點菜也較簡單,所以只好選擇行政午餐。這間薄餅店店舖較大,採用了簡約裝修,枱和椅不是甚麼太昂貴的傢具,店舖亦採用了開放式廚房,讓顧客可以看到廚師製作食物,無論是製作沙律或薄餅,一切都一目了然,絕不欺場。首先來的是南瓜湯,這湯看起來顏色較鮮艷,全是橙色,而且這湯較稠及暖,不算是熱,而南瓜卻完全熔了。這湯還配了一個麵包,店員說這是一個普通麵包,但是在下覺得這是薄餅的邊,不過說它是麵包也不過分。跟著來的是煙三文魚薄餅,是用了煙三文魚,刁草,忌廉芝士,馬里蘇芝士一起焗的,然後再加上一片檸檬,配菜方面以酒店式的沙律蔬菜,有車厘茄,西生菜,火箭菜

輕盈及行政套餐餐牌
這時店內其中一面
開放式廚房
從另一角度看的開放式廚房
南瓜湯及麵店
跟著來的是煙三文魚薄餅,是用了煙三文魚,刁草,忌廉芝士,馬里蘇芝士一起焗的,然後再加上一片檸檬,配菜方面以酒店式的沙律蔬菜,有車厘茄,西生菜,火箭菜,紫椰菜及青瓜。沙律方面,相對酒店都是一樣,蔬菜吃不到苦味,但是也不是特別鮮甜。薄餅厚度適中,不太厚也不太薄,還有卜脆卜卜的感覺,可是薄餅部份地區焗濃了,因此在這裡要扣分。在下覺得這煙三文魚似乎普了一點,不覺得特別好味。
煙三文魚薄餅配沙律
飲品方面,在下並無加大洋轉換其他飲品,因此維持在普通的某品牌汽水。當在下用餐完畢後,一位菲律賓服務員便送上甜品餐牌給在下,看看在下是否要甜品,可是在下並沒有預算在這裡吃甜品,所以沒有點甜品來吃。
甜品餐牌
整體產品還算OK,倘若兩種芝加些份量,相信薄餅中的芝士會較濃。另一方面,店舖可在卓上預備一瓶芝士,方面客人可以添加芝士,焗薄餅的時候,應該留意火候,避免焗濃薄餅。

可能因為適逢午市關係,服務員全都很忙,要舉手兩至三次才有服務員回應,在下想應該要改善一吓啦。
2012-09-21
$79.20 (午餐)
輕盈及行政套餐餐牌
開放式廚房
從另一角度看的開放式廚房
南瓜湯及麵店
煙三文魚薄餅配沙律
甜品餐牌
2012-09-19 28 浏览
同幾個朋友一齊同為食1號慶祝生日,好在一早Book咗枱,如果walk-in應該要等好一陣先有得入座。我哋眼闊肚窄,點吓點吓原來都叫咗好多樣嘢食,而且好多嘢食都附送麵包,再加上自己另外再叫麵包,所以食剩好多麵包,要打包先得。焗蘑菇跟麵包 好Juicy, 一碟得6粒,好快食晒!薄切三文魚(再)跟麵包OK,冇咩特別凱撒沙律(再再)跟麵包 OK,冇咩特別焗麵包球好味,細細粒,點唔同嘅醬,好味~!布斯加達麵包OK,冇咩特別皇后薄餅OK,如果餅底可以脆啲薄啲就好嘞!意式肉丸蝴蝶粉小小辣,幾惹味香辣海鮮意粉對我嚟講辣咗啲,意粉林咗啲,亦唔係好特別一問之吓原來冇生日寫字嘅服務,有啲失望......

焗蘑菇跟麵包
好Juicy, 一碟得6粒,好快食晒!
薄切三文魚(再)跟麵包
凱撒沙律(再再)跟麵包
焗麵包球
好味,細細粒,點唔同嘅醬,好味~!
布斯加達麵包
皇后薄餅
OK,如果餅底可以脆啲薄啲就好嘞!
意式肉丸蝴蝶粉
小小辣,幾惹味
香辣海鮮意粉
對我嚟講辣咗啲,意粉林咗啲,亦唔係好特別
一問之吓原來冇生日寫字嘅服務,有啲失望......
庆祝纪念
生日
2012-09-14 15 浏览
6點30分入坐, 都仲未有好多人。打開meau, 其實唔太多選擇,最後要2人餐 $268, 加一個千層面包1碟包(蒜蓉包)+ 雞肉凱撒沙律+ pizza/意粉 + 甜品一客 + 2罐汽水。其實環境都有d迫,因為2個人既2人位好細,d野食個碟又好大,2碟野已經放唔到咁滯..但可以望到D人係到親手整PIZZA蒜蓉包(3片): 冇蒜蓉味… 好似d印度pizza咁既樣…真係食唔出有蒜蓉味…雞肉凱撒沙律:呢個汁幾好食!!! 真係可以推介下!!!面頭D包同岩岩D蒜蓉包都係一樣..一樣冇味..HAHAPizza(美國肉腸批)izza好似得4個選一個, 而意粉得3個,最後揀左呢個(其實係最少送的),係小小spicy啦, 但真係好dry 冇咩料個pizza係好薄,唔算係特別好食,好似CXK好食D。另叫的千層面: (約160左右)千層面等左約15分中, 個樣好吸引架,成片芝士係面頭, 但整得比較散,一「不」就散開晒, 一次食唔晒佢有層次既感覺,佢D面既質感比較濕身… 入口感覺MAMA地,而D肉醬都OK惹味, 都算有6/10分甜品一客(朱古力蛋糕/芝士蛋糕):最後揀了芝士蛋糕, 又幾好食WOR!!但注意 酒

6點30分入坐, 都仲未有好多人。
打開meau, 其實唔太多選擇,
最後要2人餐 $268, 加一個千層面
包1碟包(蒜蓉包)+
雞肉凱撒沙律

其實
環境都有d迫,因為2個人既2人位好細,
d野食個碟又好大,2碟野已經放唔到咁滯..
但可以望到D人係到親手整PIZZA

蒜蓉包(3片):

雞肉凱撒沙律:
呢個汁幾好食!!! 真係可以推介下!!!
面頭D包同岩岩D蒜蓉包都係一樣..一樣冇味..HAHA

Pizza(美國肉腸批):

pizza好似得4個選一個, 而意粉得3個,
最後揀左呢個(其實係最少送的),
係小小spicy啦, 但真係好dry 冇咩料
個pizza係好薄,唔算係特別好食,好似CXK好食D。

另叫的千層面: (約160左右)

千層面等左約15分中, 個樣好吸引架,
成片芝士係面頭, 但整得比較散,
一「不」就散開晒, 一次食唔晒佢有層次既感覺,
佢D面既質感比較濕身… 入口感覺MAMA地,
而D肉醬都OK惹味, 都算有6/10分

甜品一客(朱古力蛋糕/芝士蛋糕):

最後揀了芝士蛋糕, 又幾好食WOR!!
但注意 酒味比較重。
如果唔想食呢2種,可以加$20 換其他款。

野飲也是加錢可以轉LEMON TEA/MILK TEA 等等。
相對黎講, 又一城果間好食D。
2012-09-09 12 浏览
原來經過PIZZA EXPRESS, 我已經想試一試,因為見唔使點等位,最特別是不用拎飛係出面排隊的,等了不用10分鐘就有位了..一個字..快!原來裡面都幾大架,仲有好多大梳化位,其實來呢到GATHER都不錯,只係冷氣比較冷了一點.唔知回解,杯碟擺設及裝修給我一種IKEA 的感覺.外藉的WAITER好NICE,執碟都勤快,會問D野好唔好,相反本地果D就比較遜了一點.講返正題,我點了一個二人餐,一個頭盤+沙律+PIZZA+甜品+兩杯飲品.頭盤--香脆包--又香又脆,仲有香草味,熱呼呼的..正精選沙律--可能已經食了香脆包,沙律提供的包就相對比下去,硬好多,而且冇咩味.其實唔俾包加炸物仲好.至於沙律冇咩特別SPICY肉腸PIZZA 好食,枇夠薄同脆,加埋辣肉腸的口感, 食上來不膩.即使之前食左咁多包,再食呢個PIZZA ,都覺得好食.甜品,意大利餅上面加咖啡粉,咬下去即散,完全沒有口感,咖啡粉又搶曬蛋糕的味..覺得只係食左咖啡味的CREAM洛肚總括來說,PIZZA係好食的,值得再來..

頭盤--香脆包--又香又脆,仲有香草味,熱呼呼的..正

總括來說,PIZZA係好食的,值得再來..

2012-09-08
庆祝纪念
纪念日
2012-06-06 24 浏览
一眾好友到觀塘辦事 想找個舒服的地方吃飯聊天於是在apm眾多食肆中選了Pizza Express地方很寬坐得很舒服 只是冷氣猛了一點因為大家都不想傷腦筋 就隨便點了六人餐六人餐包括兩個頭盤 一個沙律 兩個pizza 一個意粉和三個甜品頭盤有三個選擇 但全都是麵包類的最後選了rosemary flat bread還有一個pizza express xxx breadRosemary flat bread是薄薄的脆餅 有一點點辣的味道至於另一個pizza express甚麼甚麼的麵包就完全記不得是甚麼味道接著來了雞肉凱撒沙律 隨沙律又附送幾條麵包條感覺只要吃麵包都已經會飽到撐偏偏這時候另外點的焗磨菇來了 怎麼又有一堆麵包條就算是好吃也不該每道菜都放一堆麵包條嘛吃完一堆麵包後pizza也就送到了 才想到pizza也算是麵包類的食物先吃辣肉腸pizza 辣味不怎麼突出 不過不失然後是蔬菜芝士pizza 芝士濃郁 只是pizza沒有肉就是差了點而且我本人比較喜歡吃厚批 還是廉價pizza比較適合我海鮮意大利麵在我們被澱粉撐死前送到了我想應該是我們的選擇出了問題 兩個pizza和這個意粉都是蕃茄味
一眾好友到觀塘辦事 想找個舒服的地方吃飯聊天

先吃辣肉腸pizza 辣味不怎麼突出 不過不失
而且我本人比較喜歡吃厚批 還是廉價pizza比較適合我

海鮮意大利麵在我們被澱粉撐死前送到了
吃很很膩 下次散叫應該會比較好

三客甜品 卻只有兩個選擇 分別是chocolate cake和tiramisu
Chocolate cake沒有想像中結實 不過朱古力味夠濃
Tiramisu的手指餅太濕了 咖啡味也太苦 吃了一口就放棄了

雖然食物的味道不怎麼樣 不過只要坐得舒服聊得開心就好了
如果沒有限時交枱的規定 肯定會聊得更開懷
2012-05-28 14 浏览
星期日Family Day同左屋企人出去食,見平時都係食中餐,所以今次就食pizza去。去左apm pizza express。星期日都估到要等嫁啦,因為間野其實都唔大,都係等左大約30mins姐。入都去,望下個meun,4人餐好似唔係好夠,2個starter+1個pizza+1個pasta+1份dessert同4杯野飲。得1個pizza同1個pasta其實請問夠邊個食呢。dessert同野飲我地都唔好。姐係其實係焗你再叫。所以我地就散叫啦!Starter: 煙3文魚,OK啦!仲有焗磨菇,呢個好食。但一定要成粒放哂入口先好食。(唔記得左影)後面灰色o個碗係磨菇湯,個賣相就真係.......個味道就..唔會再叫囉!OK啦!都係Peking Duck好食D!Pasta: Carbonara。哥哥話D Spaghetti好硬,但我覺得可以接受。Spaghetti Pesto ,呢個應該唔係人人中意食我諗。因為係叫錯左。同埋得D Pesto味,完全唔咸。(所以冇影)我諗爸爸媽媽下一次會寧願食返中餐。哈哈哈

星期日都估到要等嫁啦,因為間野其實都唔大,
都係等左大約30mins姐。

入都去,望下個meun,4人餐好似唔係好夠,

姐係其實係焗你再叫。所以我地就散叫啦!
比哥哥快一步食左一塊o既3文魚
Starter: 煙3文魚,OK啦!
PARMA PIZZA
OK啦!都係Peking Duck好食D!

我諗爸爸媽媽下一次會寧願食返中餐。哈哈哈
2012-05-27
由於媽媽今天不在家,所以去附近的商場APM的PizzaExpress吃晚飯。材料有車厘茄、蠶豆、青豆、火箭菜、洋葱、酸豆、雞蛋、檸檬沙律汁,十分「開胃」,非常好吃的沙律。很好吃,不過我個人認為蒜蓉味太少了,可能是因為我太喜歡蒜蓉了。材料有蕃茄、紅洋葱、蒜蓉、香草汁,十分好吃,不過,如果想把一件切開一半,要份外小心,因為那些材料很容易走出來的。材料有蘆筍、烤洋薊、蘑菇、燈籠椒、車厘茄、橄欖、 蒜蓉、香草汁,好吃又健康。長通粉配以蕃茄、 mozzarella 芝士及羅勒,雖然長通粉硬了少許,但是那些醬汁十分美味。(對不起!吃了一半才想起要拍照。)兩件蛋糕都非常非常好吃,甜而不膩。
夏日沙律
蒜蓉包
"PizzaExpress" 布斯加達麵包
蔬菜芝士薄餅
蕃茄芝士長通粉
朱古力蛋糕、意式芝士蛋糕
兩件蛋糕都非常非常好吃,甜而不膩。
2012-05-04
夏日沙律
蒜蓉包
"PizzaExpress" 布斯加達麵包
蔬菜芝士薄餅
蕃茄芝士長通粉
朱古力蛋糕、意式芝士蛋糕
2012-05-10 9 浏览
碧科生涯最開心最難忘就係識到一班相信可以長keep 既朋友仔大家彼此有心、最真最純共同進退的感覺沒有爾虞我詐重新撞見,別有一番熟悉感作為昔日既戰友仔生日呢個大日子,點可以咁近都唔慶祝呢?!給前菜找來了新食品說它像印度薄餅嗎?! 事實又不然有rosemary 既香味Texture 帶點煙un但底部又有d 脆身好得意,幾好玩好食最簡單的一款pizza以為沒有太多的cheese,只有火腿、橄欖、銀魚柳但原來是錯了不過蕃茄醬好鮮甜主角煙三文魚大大塊鋪滿係個薄餅上面見到已經好開心每件小塊pizza 都有豐富忌廉芝士、Fior di latte cheese配埋少少檸檬汁調味,才不致好漏口鹹香既parmaham 係最引人入勝既地方加埋ricotta cheese 同埋rosemary 令到個味道更突出不過唔知係咪呢三款pizza 都係差唔多整法,食耐左唔覺彼此有咩特別比較簡單的一個pasta素有幾顆肉丸在張揚不是太creamy 又沒有重cheese 既味道雞肉相對有d 硬長通粉比蝴蝶粉做得出色一點呢個有d 口感得黎味道濃一點,creamy 一點~愉快的生日午飯,生日大快樂!!~
大家彼此有心、最真最純
共同進退的感覺沒有爾虞我詐
重新撞見,別有一番熟悉感
作為昔日既戰友仔生日呢個大日子,點可以咁近都唔慶祝呢?!

給前菜找來了新食品
Rosemary 脆薄餅
說它像印度薄餅嗎?! 事實又不然
有rosemary 既香味
Texture 帶點煙un但底部又有d 脆身
好得意,幾好玩好食
西西里薄餅
最簡單的一款pizza
以為沒有太多的cheese,只有火腿、橄欖、銀魚柳
但原來是錯了
不過蕃茄醬好鮮甜
煙三文魚薄餅
主角煙三文魚大大塊鋪滿係個薄餅上面
見到已經好開心

配埋少少檸檬汁調味,才不致好漏口
Parmaham 薄餅
不是太creamy 又沒有重cheese 既味道
Marsala 雞肉長通粉
雞肉相對有d 硬
長通粉比蝴蝶粉做得出色一點
呢個有d 口感得黎味道濃一點,creamy 一點~

愉快的生日午飯,生日大快樂!!~
Rosemary 脆薄餅
Marsala 雞肉長通粉
2012-05-02 7 浏览
一行三人在星期五的晚上七時到了APM,每個星期五的apm其實都很多人..由於我們買了戲票準備看8:15的戲,所以也不敢怠慢,一到達便儘快找食肆.友人想吃Pizza Express,可是我看見門口有幾群人在等..心想..若不是等太久的話也ok..走到門口看見裡面只坐了6成左右,門口的帶位小姐說我們8:30前交檯,就可進去..那當然ok 啦~~當天我們點了一個二人餐..再另加一個意粉..可是意粉太遲才來...而且第一次上檯時好像還沒有煮透..所以我們要求他們再煮長時間一點...結果,吃了大半才記得還沒有拍照~雞肉凱撒沙律(配料有一些味道有點像prama ham 的東西)蠻好吃的.煙三文魚不過不失...可是個人來說是超愛它的麵包球..其實跟沙律那個麵包是一樣的,只是形狀不同而已~北京填鴨Pizza..味道很好,我跟友人都很喜歡..有平時吃北京填鴨的蔥和甜醬..很惹味..而且凡惠顧北京填鴨Pizza,Pizza Express 都會損其中的收益給某受惠機構..(我忘了是那間)跟餐甜品有4款可選擇...上圖為麵包球跟朱古力醬,NY Cheesecake,Tiramisu .NewYork Che
一行三人在星期五的晚上七時到了APM,
每個星期五的apm其實都很多人..
由於我們買了戲票準備看8:15的戲,
所以也不敢怠慢,一到達便儘快找食肆.

心想..若不是等太久的話也ok..
走到門口看見裡面只坐了6成左右,
門口的帶位小姐說我們8:30前交檯,就可進去..
那當然ok 啦~~

當天我們點了一個二人餐..再另加一個意粉..
可是意粉太遲才來...而且第一次上檯時好像還沒有煮透..
所以我們要求他們再煮長時間一點...
結果,吃了大半才記得還沒有拍照~
跟餐甜品有4款可選擇...
NewYork Cheesecake 很不錯..
我們沒有選擇Chocolate Cake..

题外话/补充资料: APM 這間PizzaExpress 的服務很不錯...都很有禮貌..即使我們跟他們說對意粉不滿意, 他們仍笑面道歉並拿進廚房再煮..態度很好!
2010-05-20
  • 北京填鴨Pizza
其實一星期前已訂檯,來到才知道有很舒適的卡座,見到有數張還沒有人入座的,以為餐廳一定是留給我們了。誰料服務員說我們訂座時沒有說明,所以已留給別人,只給我們一張在中間的桌子,當下有點失望,嗚嗚……喜歡這藍色的調子。一粒粒的包包和磨菇賣相可愛。通常蕃茄味意粉不會差到那裡去,這個也不俗。說真的,很多人說Pizza Hut的薄餅不夠好,我卻覺得很合我胃口。今次試了Pizza Express這個pizza,不覺得比Pizza Hut特別出色。
喜歡這藍色的調子。
一粒粒的包包和磨菇賣相可愛。
通常蕃茄味意粉不會差到那裡去,這個也不俗。

2012-01-25
2012-04-16 16 浏览
今日放假....已經唸左好耐食咩,最後決定食尼間,方便又想食新野!6點幾去到,可能因為早,所以吾駛等位na!!!!兩個人叫左2人套餐....1個前菜,1個沙律,1個pizza / 意粉+甜品同餐飲點菜時都問到幾仔細.....但係有d吹既感覺!前菜叫左三文魚沙律叫左雞肉凱撤沙律要左pizza:番茄xxpizza另外叫多個拼盤前菜,沙律同拼盤都有不同麵包跟我好鐘意食麵包,,所以覺得幾好!特別係拼盤個番茄麵包....超好食到甜品係4揀3....ok有得揀要左cheese cake ,意大利cheese cake,棒子麵包值得係可樂有冰底跟,,,,讚!!
6點幾去到,可能因為早,所以吾駛等位na!!!!
點菜時都問到幾仔細.....但係有d吹既感覺!
前菜叫左三文魚
沙律叫左雞肉凱撤沙律
要左pizza:番茄xxpizza
另外叫多個拼盤
前菜,沙律同拼盤都有不同麵包跟
我好鐘意食麵包,,所以覺得幾好!
特別係拼盤個番茄麵包....超好食
甜品係4揀3....ok有得揀
值得係可樂有冰底跟,,,,讚!!
2012-04-16
  • 拼盤
2012-04-03 20 浏览
平時都係去九龍塘食,知道APM將會開新分店嘅時候真係急不及待想試試是日點咗焗磨菇,皇后Pizza ,水準一流,服務好好…我嘅至愛…焗磨菇好好味,pizza皮夠脆,食幾塊都唔覺滯。就連我老公唔鍾意食意大利菜都愛上PizzaExpress!!!(平時一食就黑起塊面話唔啱口味),哈哈,下次唔駛再對住個黑面神食喇
2012-03-31
用餐优惠
其他
  • 焗磨菇,焗麵包球,pizza
2012-03-17 12 浏览
約了好友吃午餐,來到這個商場... 我們的重點不在吃到超級美食 (如果是的話該會去更多美食的地區) ,重點在於找一個可以安靜地坐坐的地方,服務和食物中上就可以了。這店的裝修以白色為主,很舒服自然,枱與枱之間的spacing也很充足,符合我們的條件。12時來到的時候原來已經有不少客人在內,都是以家庭為主。我們兩個女孩子,幸好早一點來,否則沒有訂座的話真是手快有手慢無! 看到有午餐套餐,一份主菜加一個飲品 $68,要多一客頭盤的話就$88,份量當然跟著價錢有所調整,不過作為一個午餐,這樣的份量也很足夠。唯一一客頭盤為Bruschetta Originale “Pizzaexpress”. Bruschetta是一種意式前菜,即是在麵包上有點蕃茄、洋蔥、olive oil、basil,簡單得來很美味。平時的bruschetta都以roasted bread做底,會比較香脆,小妹只是因為不想又吃bread dough所以才作出這個新嘗試,但還是bread dough好。女孩子的密計當然離不開感情生活啦! 給我最深感覺的是我們這等二十餘歲的女孩(士)仍渴望找個性格喜愛等各方面都合襯的人,如果不合

女孩子的密計當然離不開感情生活啦! 給我最深感覺的是我們這等二十餘歲的女孩(士)仍渴望找個性格喜愛等各方面都合襯的人,如果不合襯的話倒不如早點了斷,但其實愛的根本是,among others, 喜愛、忍耐、良善、信實等等共9個特質,這是聖經給我們的教導。信徒或非信徒都好,這的確是愛的根基,給我很深的感動,也就想到這個主題,是SOP其中一首歌。(當然,聖經對"愛"的定義不限於愛情,但在此不詳細說明了。)

好,題外話說畢,返回正題~

主菜我們要了一份pizza和一份pasta。作為一個簡單的pizza, 這份Amatriciana也當之無愧。茄醬做底,意式煙肉加辣椒是主要的component. 不過小妹就吃不到辣椒了,反而茄醬是很香濃的。薄餅底是又薄又香脆的羅馬薄餅style,比較合我的口味!
crispy crust
Fusilli ai Funghi這份pasta就更簡單,就只有牛肝菌、truffle oil及蘑菇汁~ Truffle oil很能帶出整份螺絲粉的香味,使整個pasta都有菇菌香。原來材料即使很簡單,配搭得好已經足夠。想不到這份螺絲粉的美味程度好比一般吃到的菇菌risotto!
sauce~~
跟餐的凍檸茶原來也可以refill!! 一吃就2小時的午餐,心靈和肚子上都很飽足!
题外话/补充资料: 鳴謝pizza express網頁,豐富了我對食物才料的介紹。
2012-03-11
crispy crust
sauce~~
2012-02-21 19 浏览
以為佢個凍檸茶係免費任飲唔洗加錢,但原來要,早知唔要,又唔係特別好飲,本人又唔中意飲,不過算,係自己冇問清楚!最唔抵自己只飲一杯冇添,佢又冇幫我添!雜菌意粉唔好味,得個鹹字!西西里pizza都唔好食,唔知點形容,又係鹹!香草意粉好油!仲油過大排檔個D!最好食同最隱陣都係甜品!朱古力蛋糕正!芝士蛋糕正!榛子麵包球好味!p.s.以後不會再黎,又貴又唔好食!
雜菌意粉唔好味,得個鹹字!
西西里pizza都唔好食,唔知點形容,又係鹹!
香草意粉好油!仲油過大排檔個D!

p.s.以後不會再黎,又貴又唔好食!
2011-12-28
用餐优惠