2022-11-20
PHI Coffee & Pancake 聯乘 #姆明一族出咗聖誕節主題嘅美食去迎接聖誕☃️姆明一族造型嘅美食超級可愛呀!我同朋友點了幾款以姆明造型嘅美食最吸引喺 #北歐芬蘭溫馨全日早餐,有姆明造型嘅梳乎厘真係好可愛、配煎太陽蛋、牛油果、煙肉、雞肉腸仔、蜜豆等,食材新鮮,真係好美味!史力奇的青醬大蝦意大利飯 芝士係史力奇造型,大蝦爽脆🍤,意大利飯粒粒分明,加入青醬令口感微辣又惹味!粉紅冬日姆明谷梳乎厘🥞梳乎厘鬆軟,聞到濃郁蛋味,放咗鮮紅色嘅淘氣小美嘅曲奇餅、姆明曲奇,配鮮甜嘅士多啤梨鮮,好想再encore!淘氣小美的粉紅冬日白朱古力加鮮奶🥛,配上幾片新鮮士多啤梨🍓,味道好match!姆明冰雪探險 綠色姆明圖案嘅咖啡,加入少許了椰子絲,口感好清新。配聖誕樹曲奇餅🎄,充滿聖誕氣氛!📍PHI Coffee & Pancake 屯門屯順街1號屯門市廣場1期
出咗聖誕節主題嘅美食去迎接聖誕☃️
姆明一族造型嘅美食超級可愛呀!
我同朋友點了幾款以姆明造型嘅美食
史力奇的青醬大蝦意大利飯